Komentari

marinianis1.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Irida

    prije par dana sam pokušala obići i pozdraviti sve blogere koji su mi dragi, međutim komentari se uopće nisu dali otvoriti i kod petog (5) pokušaja sam odustala...ugodno nedjeljno jutro želim!

    avatar

    22.03.2009. (09:33)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Proslijedit ću poruku, ali iskoristio bi priliku za jedan mali komentar. Dušan Kovačević je jedan od najpoznatijih srpskih pisaca i zanimljivu misao je kazao u razgovoru za magazin Wine Style. Evo izvatka.

    "....Ali, ovaj komad koji se sada igra, "Generalna proba samoubistva", na primer, nastao je na osnovu mog osećanja vremena u kojem živim. Tu priču nišam čuo, ona ne mora da se čuje, ona je toliko idiotska u svojoj suštini i svom mehanizmu, da ona ne postoji. A zapravo - postoji. Postoji ta manipulacija - jedan isti čovek vas stalno laže, a vi mu stalno verujete. Mehanizam te priče je i razlog sve te komedije....."

    Zvuči poznato? To je mentalitet. Naš suludi mentalitet.

    avatar

    22.03.2009. (17:31)    -   -   -   -  

  • lucija9

    Draga, naravno da mi nije svejedno tko bi trebao upravljati mojim gradom, i mojim kvartom. Do sad ne upravljaju, nego vladaju, jer im oni koji nemaju motivacije doći na izbore, to omogućuju.
    Kako potaknuti te ljude?

    avatar

    03.04.2009. (17:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...