Komentari

tarantulavk.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Neverin

    baš sam nedavno imao jednu filozofsku raspru sa frendom oko toga gdje su nestale naše krede za cip cop.. koje su se nalazile po parkovima

    avatar

    20.03.2009. (18:09)    -   -   -   -  

  • sasvim svejedno

    sve u svoje vrijeme ...samo rano je biti zasićena izlascima,možda samo treba promijeniti mjesta izlazaka.Istina ,više pred kućom nema djece koja se igraju.Dok je moj sin bio djete a njemu je trideset godina,djeca su se igrala poslije škole pred kućom.Djeca su zvonikala i zivkala jeno drugo da izađe pred kužu igrati se .Pitam se što se to desilo i gdje se ta djeca danas igraju?Naš park je prazan,tek koji pas lutalica i ove mjaukaste mačketine koje me noću bude pod prozorom.

    avatar

    20.03.2009. (21:01)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Da, gdje je nestala razigrana dječja mašta?
    Cartoon network su gledali moji dečki i bilo je dobrih crtića, ali bilo je nekih koje ne bi prikazivala dici, pogotovo onoj manjoj. No, svako vrime ima svoje. Eto, Tom i Jerry su nasilni i agresivni crtići, a u mom djetinjstvu bili su nam najdraži, broj jedan od svih crtića. Danas bi odabrala Krteka, kao što sam mojima nabavljala video kazete pa bi svi guštali u Kretkovim avanturama. Ni ja, a ni moja dica nismo agresivni, tako da taj izbor najdražih ctića nije toliko utjecajan.
    Dečki su sad nešto stariji (19 i 15) i eno ih sad na internetu gledaju Simpsonove, Futuramu, Monty Pytona, zez-skečeve.....opet novo vrijeme, novi interesi. Izlaske niti ne spominjem.Stariji je nezaustavljiv, a mlađi još nije ni počeo zapravo.
    Novo, novo vrijeme, neki novi klinci....
    I nemoj mi pričat da si stara. :-)))

    avatar

    22.03.2009. (17:50)    -   -   -   -  

  • *****

    Vremena su se jako promijenila, ali nažalost na gore. Djeca sjede pred kompjuterom i PS-om, sama i opsjednuta većinom nasilnim igricama. Radila sam jedno kratko istraživanje u školi gdje sam bila na praksi i uočila povezanost između boravka za kompjuterom te agresivnosti dotičnih učenika.
    No, mislim da veliku odgovornost za to snose roditelji koji ne provode s djecom kvalitetno vrijeme, ne igraju društvene igre, ne izlaze, ne razgovaraju... Onda se ne trebamo čuditi što su djeca takva. Ne znaju za bolje.

    avatar

    22.03.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...