Komentari

maniac.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • facebook

    BRANKA JAJIC FAN CLUB

    avatar

    18.03.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  • mrtvilo!

    ostadoste bez ideja... ičega! :p :p :p

    avatar

    18.03.2009. (03:20)    -   -   -   -  

  • redakcija Zrenjanin-a

    Ma to je samo tezga, inace Branka je stara pankerka.

    avatar

    18.03.2009. (10:20)    -   -   -   -  

  • zivabiljkabass

    ijao meni boze pomozi. evo mozak mi ispran... ej, ma sta je bre ova riba? nacisticka vaspitacica u belom, pa bajo kad se ta bre napali i skine, a ono sve sama crna koza i bic u ruci? ili svestenica neke srpske sekte?

    ijao meni, pa ja sam uvek govorio: KOD KUCE JE NAJLUDJE! :)

    avatar

    18.03.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • RRA

    Branka je uvek bila i ostala okosnica zrenjaninskog objektivnog, kritickog i istrazivackog novinarstva. Po formaciji prvashodno okrenuta kulturi ali i svim ostalim vaznim stvarima vezanih za Grad Zrenjanin.

    avatar

    18.03.2009. (13:46)    -   -   -   -  

  • RRA

    Zbog toga, uz duzno postovanje..

    avatar

    18.03.2009. (13:47)    -   -   -   -  

  • zivabiljkabass

    kuku lele, pa sta je ona onako okosnicki rekla odje, osim jedne "ja cu da vam pokazem kako se kulturno govori srpski bez "b" a mozda i sa "b", a vi morate da me postujete jel sam ja vas primer"-pozdravne najave duze od dunava, prilikom koje sam zaspao, ostario i odjednom se probudio, zahvaljujuci bozanskoj pomoci?

    brrr, meni nesto ladno nakon dremeza, ajd odo ja da trazim informaciju negde gde bog ne mora da mi pomaze, a ti branka - ako si stvarno takva ko sto ovi pravobranioci pricaju - daj misli malo na konzistenciju, ono cisto iz postovanja prema publici, mozda tamo sede i neki koji nisu pali na sopstveni curak, pa razumeju jednu kratku "gospodje i gospodo" najavu mnogo bolje nego pozdravnu litaniju na ljude, neljude, zidove, ogledala, srpske zirafe i crkvene miseve...

    avatar

    18.03.2009. (14:10)    -   -   -   -  

  • moj deda vec odavno..

    ha ha...:) bog ti pomogo :)

    avatar

    18.03.2009. (17:07)    -   -   -   -  

  • ex ox

    ...jebe babu na nebu...misli stvarno, gde nađoste ovu, pa još nabeđena baba da treba hendrix u svaku srpsku domaćinsku kuću...mix čini čuda?

    avatar

    19.03.2009. (04:35)    -   -   -   -  

  • zivabiljkabass

    ma dobro, ako je ironija, svaka cast, navela me branka na tanak led...
    e a baba zna znanje, ma nema prave domacinske kuce bez ploce dzimija hendriksa. :)
    u najgorem slucaju moze da prodje i jedan poster dzimija iznad sporeta, ako vec ploce nema.

    avatar

    19.03.2009. (07:50)    -   -   -   -  

  • spad

    Volim Branku, vise od mame i tate.

    avatar

    19.03.2009. (12:39)    -   -   -   -  

  • PuebloMuerte

    Sećam se kad je Branka pre par godina u PKZZ srela Zoxa i pitala ga: "Kako lepša polovina? A da, mora neko i decu da čuva!" Umrli smo od smeha, al eto ko da je znala ili predvidela!

    avatar

    19.03.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • copy - paste facebook

    ...Dakle, sedimo tako moja verenica i ja, kuliramo, pijemo pivo. Prilazi Branka. Moja verenica, koja je jedna fina mlada dama, diskretna i uctivo formalna osoba u opstenju sa nepoznatima uz upoznavanje sa Brankom dobija od Superstara sledecu nepotrebnu informaciju :"Ja sam bila svedokom ljubavi njegovih roditelja". Ostatak veceri protekao je u mastarijama da sam mozda nastao u nekom divljem hipi threesome-u moje majke, oca i Branke The Jajic. Taj flash moze da Vas odvede veoma, veoma daleko... Ugljesa Sajtinac

    avatar

    20.03.2009. (11:54)    -   -   -   -  

  • ,,,

    u jee...

    avatar

    27.03.2009. (03:04)    -   -   -   -  

  • samo da dodam

    bua ha ha ha, evo ga objektivno, kriticko i istrazivacko novinarstvo, poslednja vest od Branke Jajic u naj novijem zrenjaninu.. pogledaj ovde --> Stvarno istrazuje.. kao i pre 20' god.

    avatar

    28.03.2009. (13:27)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT58

    Zašto se mediji boje pozvati mene u jednu od svojih emisija u studij?!

    GLEDAM TO LICEMJERSTVO I NE MOGU VJEROVATI - KAKO ONO UBIJA SAMOPOUZDANJE I VOLJU ZA ČINJENJE PRAVIH STVARI.

    Ja između ostaloga stječem dojam da svi novinari su isti: bez obraza, časti i dostojanstva. Da oni su korumpirani i bez odgovornosti. Odakle tako malo sluha za istinu i pravdu, kad ovaj svijet strmoglavce pada i urušavanjem nestaje. Novinarski mentalni sklop je jako zagađen sa svim vrstama smeća. Gotovo bih rekao da sa tim "medijskim svijetom" upravlja sotona i đavo... Tko veli da poznaje istinu, a ne ljubi je svim srcem i njen smisao ne čuva, lažac je i pravi licemjer.

    Svjetlo treba da svijetli u tmini i nikakva crna tama ne smije ga obuzeti. Čudimo se, zašto se naše društvo raspada, jer u njemu nema pravih ljudskih vrlina i vrijednosti. Mnogi novinari su uzeli sebi pravo da budu "anđeli svjetla" a ne rade svoj posao kako treba. Oni motivirani su sa najgorim stvarima - a postali su i tuđe zle sluge: od bogataša, zvanih tajkuna, te zlikovaca i zločinaca... itd. Sa svojom smutnjom truju javno mnijenje, tj. šugave narod, jer mu ne donose prave vrijednosti. Vijesti uglavnom služe za obmanjivanje i lažne informacije.

    No, strah od istine je velik, na taj način određene "elite" dokopali su se kontrole nad velikim masama ljudi. Stvarnost je postala ono što oni prezentiraju svakodnevno. Tako zaokupljaju pažnju ljudi, brojnim medijskim ponavljanjem im sugeriraju "teme dana". Iako mediji siju zle laži - one su zamotane u "najlonski celofan". Mediji uživaju ugled - koji im ne pripada. Zanimljivo je, da mase ljudi slijede te "prljave svinje", koje rokću i kopaju s njuškom zemlju. Iza toga ne ostaje nikakva korist za čovječanstvo... Kopaju zemlju iz koje izlazi smrad đubreta - mnogi to udišu i misle da im to fino miriši.

    Takva situacija iziskuje intervenciju vlasti, ali u vražiju mater - kad vlast ne dolazi iz naroda, nego je ona dirigentska palica za opsjednute robove i poslušnike. Mediji su bili huškačka mašinerija za vrijeme rata. Zato dio krivnje, odnosno "krvi" pripada i njima; muke, znoj, suze i smrt... Na toj "Babilonskoj kurvi" počivala je politika, koja je išla pod ruku sa svećenstvom. Mediji baš nisu bezazlene institucije, koje uz muziku hvataju svoje "zmije koje plešu" u transu i ritualu.. Opčinjeni su sa demonskim notama. Sve je to jedna vrsta ništavila, gdje "trube" drže na okupu opsjednute i bolesne ljude. Njihova sugestija: nagovaranja, iskušavanja i obećavanja, je iluzija ovoga naivnoga svijeta. Prokletstvo hipnoze nam suklja iz televizijskih ekrana i radio prijemnika..

    U Bjelovaru, 19. travanj 2013. godine

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ

    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 19.04.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ----------------------------------------------

    avatar

    19.04.2013. (14:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...