Komentari

trbusniplesosijek.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • WeBa

    Ima li još srijedom i petkom u Oksu? Početnički tečaj me zanima. Ja bih se prijavila ali nisam sigurna, jel to 150 kn za jedan dan u tjednu? Koliko marama košta?

    Još nešto, možete li reći može li mi to poslužiti kao tjelovježba i koje mišiće izgrađujem, jer sam krenula raditi na svome tijelu a trebam nešto zabavno i učinkovito.

    Hvala na razumijevanju. :)

    avatar

    19.03.2009. (12:35)    -   -   -   -  

  • Trbušni ples u Osijeku

    Draga...
    Jos uvijek se odrzava tecaj srijedom i petkom u Oksu, samo sto oni sada plesu oko 2 mjeseca, tako da pocetnici vise ne mogu tamo, tj. mogu ali tesko ce se snaci... 150 kn je za mjesec dana, uplacuje se na 1. dolasku i traje do sljedeceg u mjesecu. Marama iznosi 100 kn i bude u svim bojama. Ako te zanima mozes nam se pridruziti u subotu od 17:10h u Kersovanijevoj 25. Tada je 1. puta za pocetnike.
    Sto se tice trbusnog plesa kao tjelovjezbe, jako je znacajan za razvoj i oblikovanje svih misica. Naravno dolazak na trening 2 puta tjedna donosi veliki napredak, ali jos veci ucinak odrazit ce se na tome ako se kuci vjezba, naravno pred ogledalom :) .
    Sto se tice zabave, uvijek je tu. Takva ekipa uvijek zapadne na trbusni, tako da se uvijek na treningu dobro proveselimo i nasmijemo...
    Uglavnom potrebna je dobra volja, a ostalo cemo sve na treningu odraditi.,
    Budes li imala jos kakvih pitanja, slobodno me kontaktiraj na 0959098605 pa cemo porazgovarati o svemu sto te zanima... Pozdrav :)

    avatar

    19.03.2009. (14:39)    -   -   -   -  

  • ples sa zvijezdama

    nemi mi dvd trbusni ples na kiosku.gdje ga mogu na internetu naci.sama bi kuci malo vjezbala

    avatar

    28.03.2009. (21:22)    -   -   -   -  

  • Trbušni ples u Osijeku

    a za internet ne znam.. znam da se prodaje na kioscima... probaj na malo više mjesta pogledati :) ili dodji kod nas :)

    avatar

    01.04.2009. (10:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...