Komentari

novisvjetskiporedak.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • catwoman

    Izvrstan odabir. Ovo svakako prilijepi na onaj portal koji spominješ, tu se nitko ne može žaliti na nevjerodostojnost ili subjektivnost materijala, a strahovito je važno da svi to vidimo prije referenduma za ulazak RH u EU.

    avatar

    16.03.2009. (11:14)    -   -   -   -  

  • bastet

    Ovo svakako svi moramo znati. Zašto je primarni politički i ekonomski cilj Hrvatske ulazak u EU? Što su ime Mađarska, Slovenija, Bugarska, Rumunjska... Stenju pod teretom novih zakona, restrikcija, mjera, pao je standard, izgubili su političku samostalnost, postali poligoni najbogatijih i najmoćnijih... Je li život ljudima u tim zemljama postao lakši ili teži? To je elementarno pitanje, a svi znamo odgovor na njega. Treba li postojati drugi kriterij za ulazak u bilo koju uniju, osim: Hoćemo li tada lakše i bolje živjeti! Nihone, imaš facebook? Gdje još možeš staviti ovaj video? Kako na vrijeme urazumiti ljude i podići ih na noge? Kako zadobiti hrabrost male Irske i reći: Thanks, but no thanks! Još uvijek nije kasno... Treba raspisati referendum, a prethodno educirati što širu javnost o okovima koje ćemo si doborovoljno staviti oko nogu. Prestanimo imati povjerenja u licemjerne, pohlepne i lažljive političare! Ne dopustimo budalama da nam budu pastiri...

    avatar

    16.03.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Evo, ja bih, dozvolom autorice Bastet, prenijela njen komentar u forwardušu, nadodala link da si ljudi pogledaju i sami procijene. Mislim da će i shvatiti i oni s ispodprosječnom inteligencijom, toliko je materijal jednostavan, jasan i jezgrovit. A za one koji nemaju računala presnimiti na DVD-ove i diljeliti.

    avatar

    16.03.2009. (22:36)    -   -   -   -  

  • mushin munen

    hvala cure na vašim komentarima i angažiranju,
    da je više takvih di bi nam bio kraj : )

    avatar

    17.03.2009. (08:28)    -   -   -   -  

  • borivoj

    pozdrav, boro

    avatar

    18.03.2009. (17:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...