Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Elle Woods Gone Brunnette

    ja ne učim ni iz svojih vlastitih, kamoli iz tuđih...

    avatar

    13.03.2009. (22:08)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    e, upravo sam htela reci sto i Elle... i mislim da svi mi tako delamo: ( A, mozda je kljuc u tome da se ne opterecujemo i ne trazimo greske... ne znam, nisam pametna, jer da jesam zivot mi ne bi bio ovakav, a opet moze i gore od ovoga... ma, isfilosofirah ja sada: )veeeeeeeeeeeliki pozdrav: ))))

    avatar

    14.03.2009. (15:54)    -   -   -   -  

  • Word factory

    Drago mi je da sam te još našla kako pišeš. Prije cca 2 godine sam te pratila kad si bila u vezi na daljinu, ako se ne varam. Ne znam kako je to završilo? Ja sam svoj blog izbrisala jer je bio uglavnom posvećen bivšem (više se neću tako ograničavati) i pokrenula novi. Cheers!

    avatar

    15.03.2009. (12:46)    -   -   -   -  

  • *****

    Trudim se učiti iz svojih grešaka, ali često se uhvatim kako radim baš ono što sam samoj sebi obećala da neću nikad više. Onda pljunem na to "nikad više" i shvatim da su takva obećanja gluposti. Tko zna što mi sutra nosi...
    Odspavam, dignem se i idem dalje. Pametnija, ali i dalje daleko od nepogrešivosti. I znam da ću opet griješiti. Znam na kojim područjima najviše, ali to sam ja. Kako i sama kažeš- jedinstvena.

    avatar

    16.03.2009. (22:29)    -   -   -   -  

  • Sex oglasi

    Kako lijepo rečeno!

    avatar

    18.03.2009. (16:25)    -   -   -   -  

  • maleduše

    slažem se s anitom ali ovo si dobro rekla moja greška je nečija tuđa pobjeda:)))

    avatar

    19.03.2009. (21:39)    -   -   -   -  

  • Irida

    prije par dana sam pokušala obići i pozdraviti sve blogere koji su mi dragi, međutim komentari se uopće nisu dali otvoriti i kod petog (5) pokušaja sam odustala...ugodno nedjeljno jutro želim!

    avatar

    22.03.2009. (08:03)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    ako izvuces pouku nije greska vec lekcija, bilo tvoja bilo tudja:)

    avatar

    12.04.2009. (02:10)    -   -   -   -  

  • builderica

    što više znamo više znamo da ne znamo,vrtimo se u krug.Draga RILady tvoj "problem" je
    što si previše pametna za ovo današnje doba ,za sredinu u kojoj živiš,možda je New York (od gradova koje sam upoznala) grad za tebe,možda bi tamo našla dušu,osobu sličnu sebi jer tamo je tako puno različitih,otkačenih,ludih,pametnih...stvar je u tome (moje skromno iskustvo) da bi bila sretna,ako je to cilj,a mislim da je ,trebaš puno manje analizirati,puno manje se u sve uživljavati ,manje vidjeti,osjećati ,manje maštati,više živjeti u realnosti,da je to tako i gotovo....pa sad ti meni reci da to možeš?! Pozdrav najveći posebnoj osobi,dragoj RiLady !

    avatar

    14.04.2009. (09:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...