Komentari

kayron.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Em,kaj si me tak šokirala svojim dolaskom,pa sam skoro sa stolca opal.Pozitivan šok-se razme ,em,sad čitam ovaj post...Nebum komentiral,kasno je,ali...drago mi je ono na najjače da si se konačno pojavila pa ti ostavljam veliki osmjeh i laka ti noć:-))))

    avatar

    08.03.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • Sudbino nepoznata

    tako te razumijem....za sada mogu samo to reći. pročitah u dahu post i želim ti da se izvučeš iz svega sa što manje boli.
    topli pozdrav ti ostavljam

    avatar

    08.03.2009. (23:27)    -   -   -   -  

  • Davno Zaboravljeni Andeo

    Ma jao, sto se toga tice ja sma bio u nekoj samodestruktivnoj fazi oko godine dana, ma nema od toga nista osim rupa u sjecanju. Ali nekada jednostavno pomaze, otici van, nalokat se ko' budala i grbiti svoj film. Na kraju ipak dodes na to da se moras sam ili sama suociti sa trenutnom situacijom i time sto se desava. Svaki drugi potez to samo odgada do trenutka kada su ti antidepresivi i alkohol toliko poubijali moc prosudbe da vise ne znas danima gdje ti je dupe a gdje glava. Tada moras zaljeciti sebe pa opet na novo....

    Ajd sretno!

    avatar

    09.03.2009. (00:31)    -   -   -   -  

  • jos jedan blog jedne studentice

    Nešto vrlo slično se desilo i meni,upoznali smo se na glup način,on je dobar prema meni,ali nije dobar sam prema sebi,navukao se na nešto,bori se s tim,nakon veze ostali smo prijatelji...

    avatar

    09.03.2009. (14:43)    -   -   -   -  

  • vrag_s_licem_andjela

    Bojim se ljubavi kao đavoljeg ognja. Na sam dodir ljubavi ja se pretvaram u zvijer i grizem i vrištim i rigam vatru.

    Čitala sam malo postove, i oduševljena sam, iskrenošću, i time što se mogu pronaći u puno rečenica :) Ljubim*

    avatar

    12.03.2009. (21:46)    -   -   -   -  

  • Đus

    ooo, vraća se polako stara garda...
    "... Samo da rješi probleme sa zakonom, ali to ćemo zasad zanemariti." - hahaha, u šta si se ti uvalila!
    čuj... evo jedan savjet od starog kolege- čuvaj se autodestruktivaca, jer to "auto" ubrzo splasne i destrukcija prijeđe i na druge.
    ima toliko normalnih, visokih i zgodnih jarana na svijetu, koji su majstori konstrukcije. ne treba ti ovo. lijepo ti cvikni veze sa potencijalnim propalitetima pa nađi nešto vrijedno muke.
    inače ne bu dobro...
    pozdrav!

    avatar

    14.03.2009. (14:34)    -   -   -   -  

  • Davno Zaboravljeni Andeo

    Pa dobro, vec smo davno apolvirali ovaj post!!!

    Ajmo dalje!

    avatar

    28.03.2009. (15:46)    -   -   -   -  

  • TANJA

    Tvoj blog,99% tvoje osobnosti tvojih razmišljanja i osjećaja predstavljaju refleksiju mog karaktera,čitajući tvoje postove osjećala sam kao da si ti moj odraz u zrcalu,napisala si riječi koje se nalaze u mom umu,ni ja sama nebi tako precizno opisala svoja stanja svijesti i nemoj misliti da sa tobom nešto nevalja jednostavno hipersensibilnost te tjera iz krajnosti u krajnost ali ti daje neopisivu snagu u svakom stadiju postojanja jer to što nosiš u sebi je neprocjenjive vrijednosti,moć pokretanja svega,imaš život koji bi svatko poželio,razlika je samo što se ti ne skrivaš u nagomilanim lažima i uštogljenim klišejima nego se punim plućima predaješ životu....nema ništa ljepšeg od emocija ma kakve one bile!

    avatar

    29.08.2009. (10:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...