Komentari

130908malenimoj.blog.hr

Dodaj komentar (36)

Marketing


  • snješka

    mene to ne muči,mislim domaći sexualni uradci, pa i nemam o čemu pričat

    avatar

    06.03.2009. (14:03)    -   -   -   -  

  • jon

    Definitivno ima muškaraca koji se vole hvaliti pred prijateljima kako i s kim se seksaju, a često se u tim pričama i pretjeruje ili čak laže.
    Moje mišljenje je da se radi o dokazivanju preko kojega se zapravo maskira nesigurnost ili neki kompleksi kod takvih muškaraca.
    Baš sam nedavno čuo sličan vic.
    Dođe penzić kod doktora i kaže:
    - Doktore ja se seksam samo dvaput mjesečno, a moji prijatelji svaki dan. Što da radim?
    - Laži i ti.

    avatar

    06.03.2009. (14:25)    -   -   -   -  

  • hawkeye1306

    hehe...svi me znaju u mom zavičaju...nema potrebe da prepričavam

    avatar

    06.03.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  • pošteni

    ne, nikad nisam pričao u kojim sam je pozama i kamo sve jebavo, ne ženu, ali dok sam bio mlađi svi smo se hvalili svojim poduhvatima i prepričavali su se do detalja svi činovi :))))) mislim da to radimo ( pričamo ) dok ne odrastemo, dok ne shvatimo da ne moraš bit jak na rječima da bi bio faker, da su djela puno važnija i naravno zadovoljena partnerica

    avatar

    06.03.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  • snješka

    jako često slušam takve muške pričice,al još više žalopojke kako im ženice ne žele raditi to i to i ne vole određene poze.ako je tako kako kaže pošteni onda mnogi nikad ne odrastu.
    usput ,nisu ni sve ženske iste. i ja sama nekad davno znala sam znala štogod ispričat il bi "pukla".to bi bilo u stilu ,ajme da znaš kako sam guštala,kako mi je ....uf!!!!!!!!!!! nesmim se prisjećat !!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    06.03.2009. (14:53)    -   -   -   -  

  • pošteni

    imaš ti snješka pravo, ovi moji oženjeni se više ne hvale nego se žale sa onime šta im žene ne žele raditi :)))))))))) znači dok smo mlađi se hvalimo, a kasnije žalimo :)))))))))))))

    avatar

    06.03.2009. (14:57)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    ma baš ste mi svi slatki...a da Pošteni ovi stariji stalo žale..al jel to istina ili samo bačena udica?))

    avatar

    06.03.2009. (15:05)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Mislim da je Snješka najbliže istini, doista smo svi valjda nekada nešto rekli, radi oduševljenja ili obratno, bliskim prijateljima prvenstveno. Što doista jest "hvaljenje", ako hoćeš baš analizirati do kraja. Ali je opet sasvim ljudski, poput pokazivanja novog auta, otprilike...Ili neka vrsta egzibicionizma, možda.
    Muškarcima je sex važniji, pa i više o njemu razgovaraju, također i iz više uglova. Naime čini mi se da je ženama možda sudbonosniji, ali ne toliko tehnički zanimljiv, možda zbog relativno pasivnije uloge u načelu! Recimo, znao sam se na glas čuditi novim "zahvatima", dok ih je naravno bilo, ili se još znam, naglas, čuditi ponašanju nekih žena oko sexa, kada me nešto iznenadi, zateče....Pa uspoređivati iskustva, provjeravati oko rubnih, neuobičajenih oblika sexa (načina, vremena, mjesta), ponajviše da pokušam prodrijeti dublje u žensku psihu! Sagledati što je uobičajeno, što prihvatljivo, a što tek gluma, popuštanje....
    Također, da, moji oženjeni prijatelji često kukaju i prizivaju prošla vremena u svezi sexa sa suprugama. Poneki jako dobri prijatelji znaju i potražiti savjet, pa usput ispričaju i problem.
    Ja dakle također držim da poneko zna više o tvom sexualnom životu nego li se nadaš ili želiš. A i nisam baš sasvim siguran da to ne bi moglo konstatirati i mnogo muškaraca....

    avatar

    06.03.2009. (18:26)    -   -   -   -  

  • vatrena primorka

    Priče se doziraju...nešto ipak triba ostat između mene i mojeg partnera:)

    avatar

    08.03.2009. (16:36)    -   -   -   -  

  • ljubavnica

    S ljubavnikom komentiram sve, pa tako i najdraže poze, dosadan sex... i tome slično...
    Jedino što ni s kim ne volim jest uspoređivanje... svaki je sex za sebe "poseban"...
    Malena moja... nije baš da se imam što hvaliti prijateljica, zato bolje mučin i držin se svog... ;)

    avatar

    09.03.2009. (08:49)    -   -   -   -  

  • pošteni

    @malenimoj: istina, samo kuka ova starija ekipa :))

    avatar

    09.03.2009. (09:53)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    Uzbudljivi... nikako ne mogu hvaljenje ženom i novim automobilom strpati u isti koš...zaista ne vidim sličnosti, što bi mi žene onda trebale upoređivati svoje muževe i sex s novim usisivačem i njegovim radom, četkom..ma daj...baš si uprskao.
    I ne mora baš žena biti pasivnija, naravno ako ima dobrog partnera dapače, mislim postoji mnogo poza gdje žena vodi glavnu riječ a muškarac može samo ležati..hihihi)))
    I ne bi trebalo u sex dvoje ljudi biti glume, popuštanja...osnova dobrog sexa je da oboje uživaju u onome što rade, samo tako sex može biti užitak a ne noćna mora.
    A ovo o prijateljima...hm...provjerit ću,...

    Vatrena primorka... triba ..triba...

    Ljubavnica.... draga i taj odnos će doći na red..o čemu razgovaraju ljubavnici, kako se ponašaju, što ih smeta, ili su tu samo da nadopunjuju stvarni život.. tu ćeš ti nadam se puno pomoći)) Ček, ček... ti pa da se ne maš što hvaliti, ahaaaaa misliš u sexu s mužem... hm pa to me ne čudi))) pusa..

    Pošteni... zadovoljen u svim pogled i na sve načine....drago mi je ::::)))))) + 5 ))))

    avatar

    09.03.2009. (11:09)    -   -   -   -  

  • palchy

    Naravno da komentiramo ;-) Ali ne u detalje...Ali s oduševljenjem dajemo ocjene :-)))) (ono za čistu usporedbu je li sadašnji bolji od bivšeg; u čemu je bolji ili lošiji...i tako...) Ali baš neki detalji, no way... :-)

    avatar

    09.03.2009. (18:36)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Ne bi trebalo? Pa ne bi, ali to ne znači da nije, a? Uostalom, sama si se jednom izričito složila oko nekih načina....baš ovdje kod tebe!
    Auto i žena....banaliziraš, znaš da nisam mislio doslovce, ali isto tako znaš da volimo pokazati novi auto. Pa i pohvaliti se s lijepom, posebnom, ženom u svom društvu, makar indirektno....
    Vrhunski usisavač i vrhunski ljubavnik? Zašto je to tako apsurdna usporedba....za ispričati prijateljici, mislim....?!?

    avatar

    10.03.2009. (10:01)    -   -   -   -  

  • pošteni

    kad je žena vrhunski usisavač ja je uvijek pohvalim :)))))))))))

    avatar

    10.03.2009. (10:26)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    palči.... naravno..
    Uzbudljivi... kad smo kod usisivača, moj je u katastrofalnom stanju obljepljen trakom, ima rupa na sve strane i krajnje vrijeme je da ga zamijenim novim...hihihih...savršenim)))
    Ne ne znam što si mislio, osim toga mene moj ne izvodi previše u društvo a kad se to i dogodi, muški ostanu širom otvorenih ustiju s komentarom to si ti čuvao pod staklenim zvonom...
    No danas, silom prilika izlazim sama i hmhm, nećem ti reći uživam u pogledima koji govore sve ...
    Da postoji jedna kojoj mogu ispričati sve ali ipak ne idemo u detalje, osnove znamo a ostatak nekako ne....

    avatar

    10.03.2009. (10:29)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Tako i treba, i s usisavačem, i s pogledima!!! Različiti smo, očito, ja bih baš uživao pokazujući te! A uživao sam i u pažnji koju je izazivao moj auto dok je bio nešto posebno! Priznajem, ali ne dovodeći u ikakvu vrijednosnu korelaciju auto i žene, pri tome...da bude jasno.
    S detaljima (namjerno, rekao bih) inzistiraš.....Nisam baš mislio koliko je centimetara kada ušao, ali koliko je uzbudljivo na nestabilnoj dasci za jedrenje, u pola bijela dana, recimo...jesam!

    avatar

    10.03.2009. (11:08)    -   -   -   -  

  • Poznanik

    Zainteresiralo me ovo s tri vrste sexa, za sve ove godine nisam probao sex s prijteljicom. Mada, priznajem, nije da mi nije nikada proletjelo mozgom. Zapravo zvuči privlačno, poznata, draga osoba, a sve komplikacije unaprijed isključene, mnoštvo zajedničkih tema između (što je sve važnije u mojim godinama, ha,ha,ha..).
    Možda to nisu baš priče i baš do detalja, ali zbilja nisi nikada niti spomenula prijateljici ništa vruće od sinoć, oduševljavajuće ili novo? Pa, da odgovorim na anketno pitanje, ja jesam!

    avatar

    10.03.2009. (11:23)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    Pošteni... prvo sam pročitala povalim i glasno se nasmijala...sorry :::)))

    Uzbudljivi... a što je s autićem, umorio se prije nego li njegovo vlasnik. Detalji su bitni, zar ne ?
    I onako je život svih nas u globalu sličan s malim razlikama, nijansama, detaljima. Pa baš zato ti detalji su i bitni.
    Hm, ma daj da to predložim mužu, rekao bi da sam luda, ionako na neke moje prijedloge samo frkće nosom i iz dana u dan konstatira da sam se jako promijenila.
    Nego sad si me povukao za jezik, vidiš prošli petak bile smo žemske na druženju, kad nas je više potegla neke su se oslobodile i potegle pitanja o sex i kršetnju automobila. I eto ti nje, kaže da joj se nikad do sada nije dogodilo tako nešto ali muž nije mogao ne završiti što je ona nakon par čaša vina počela. Krstili su auto na parkiralištu ispod lampe. Na sve to ona onak ko iz topa, jedino kaj se niš nije vidjelo van i nismo imali zraka a tak smo ga trebali)))) Kad smo sve to obavili kaže ona, iziđem iz auto popravim suknju i košulju i mi krenušmo kući djeci.
    Sinoć pričam ja to svom jer naravno da svog novog ljubimca nisam krstila da bi takav izlet mogli organizirati i mi. Znaš kaj mi je rekao..kaj sam popizdila, i što da radim...šmr..šmrc..davno je bilo kad smo to radili na taj način)))

    avatar

    10.03.2009. (11:30)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    Poznanik.... razmišljam i ne nisam...iskreno više sam o temi sexa pričala davno s jednom "ludom" i dvojicom dobrih prijatelja blogera, nego s prijateljicama na kavi....

    avatar

    10.03.2009. (12:17)    -   -   -   -  

  • pošteni

    pa nakon pohvaljivanja ide i povaljivanje tako da je sve ok ako si pogriješila:)))))))))))))))))

    avatar

    10.03.2009. (12:41)    -   -   -   -  

  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Teška srca ti, Princezo moja, svjestan svih mogućih konzekvenci, moram priopćiti tužnu istinu da Princ nije jedini! Ako je tako kako kažeš, nemam, na žalost, drugog savjeta, ha,ha,ha...
    Autić....demode, što se za vlasnika, nadam se jako toplo, još ne može reći!
    A vidiš da i žene pričaju...znao sam!!!

    avatar

    10.03.2009. (13:24)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    ma daj Pošteni znači svi koji me hvale, ti bi me i povalili...morat ću se malo zamisliti, ja sam onak naivna mislila da oni cijene moj rad)))

    Uzbudljivi... a je jedini za sada u nekim pogledima, no možda se pojavi neki novi kandidat za krštenje autića...da me vrati u mladenačke dane))

    avatar

    10.03.2009. (13:32)    -   -   -   -  

  • pošteni

    pa kad malo razmislim stvarno ima malo žena koje ja npr nebi povalio, a ako ih hvalim onda znači da su dobre pa je to i razlog više da ih povalim :))) jedini je problem što povaljujem u snovima, a u javi pohvaljujem, ali o tome neki drugi puta :)))))))))

    avatar

    10.03.2009. (13:58)    -   -   -   -  

  • .malenimoj

    pošteni ti bi sve odredom..hahahaha...baš si sladak:::))))
    a znaš kaj mi je palo na pamet, nije čudno da samo u snovima povaljuješ kad imaš malog tintilinića....pusa;;;;;;;;))))))

    avatar

    10.03.2009. (15:11)    -   -   -   -  

učitavam...