Komentari

burza-frustracija.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • GAJINE GLUPOSTI

    fala kaj si me popljuvala, ali ja svoju plačicu čekam jer sam u dugovima, a bome i plačam kredite, jer nisam bil tak pametan kao večina i lijepo otišel u vojnu penziju i drkal kurac doma, da moram biti prost. nego se i dalje hrvam sa svime i svačime, a da ne govorimo o silnim boleštinama, možda bum i ja skupljal boce i flaše, a da ne pričam o tome da sam cijelu skoro prošlu godinu živjel od 900 kuna jer mi je naše vrlo zdravstvo toliko davalo za bolovanje, a na burzi ??? koliko ono dobe ljudi!???????? pa više zar ne. kaj misliš da ja nosim obleku ko ante gotovac ili simonica!!!!! bome se i naradim ko crv i koristim internet kad stignem na poslu na koji dojdem prije i odlazim kasnije, a ne koristim ga od doma, ak se ima za mobitele i kompjutere, onda o čemu pričamo.????? ti i ja!!

    avatar

    06.03.2009. (10:52)    -   -   -   -  

  • renchi75

    U svemu što si nabrojao sporni su jedini mobitel i kompjuter. Da, koristim mobitel koji svaka 3-5 mjeseci nadoplaćujem bonom od 50 kuna (ponekad pustim da mi kartica nakon tri mjeseca bude neaktivna). Kompjuter sam kupila dok sam još radila i danas pomoću njega izrađujem web stranice, dakle to mi je izvor sredstava za život, uključujući i internet, koji zajedno s telefonom i TV košta 191 kn mjesečno (možeš provjeriti B.net 3DCarNet paket). Između ostalog, nastojim pomoći ljudima putem foruma. Imaš li još pitanja?

    avatar

    06.03.2009. (13:52)    -   -   -   -  

  • --mija--)

    sve se vrti oko para,da dobijem na lotu dala bi svojima i otišla ,a kaže mi frendica na to --a nemoraš ,kad im daš pare neće biti nikoga,svak će otići svojim putem šta ćeš im ,djeca te vole koliko im daješ---pare--to im je najvažnije

    avatar

    06.03.2009. (15:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...