Komentari

zelenaskrinjica.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Dream_Maker

    Čak i kada posumnjamo na trenutak, On je uvijek tu,
    On je naša snaga i nada.

    Pusa za tebe moja zelena prijateljice

    R.

    avatar

    25.02.2009. (09:51)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Želim ti uspjeh u tvom naumu da korizmeno vrijeme provedeš bez cigareta. Važna je odluka, a način sprovedbe se uvijek nekako nađe.

    avatar

    25.02.2009. (10:58)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Nadam se da ćeš uspjeti. Mi se želimo odreći ružnih riječi i neljubaznosti (ma znaš kako komuniciraju pubertetlije - sve ih u obitelji živcira, a to želim promjeniti) i biti dobri jedni prema drugima i ostalima oko sebe. Nije lako, ali daj Bože da uspijemo i da ostane trajno tako.

    avatar

    25.02.2009. (11:06)    -   -   -   -  

  • Zarina

    eh... i ja bih se rado odrekla cigareta...ali kad je to u pitanju, ja nemam karaktera. Znam to, pa ne ću ni počinjati. Mislim da ću se ove godine za Korizme odreći čokolade. O njoj sam ovisna isto koliko i o cigaretama.

    Srdačan pozdrav ti ostavljam :-))

    P.S.
    Kad sam onaj post napisala, nisam uopće puno dvojila o naslovu..I meni je na pameti bilo ono cirkusiranje sa Kanadom.
    A što mogu kad je to baš tako i kod nas ovih dana?! hahaha
    Evo, danas je sunčano...a strahujem da će za koji sat opet kiša ili snijeg..pa sad nek netko kaže da to nije sranje!

    avatar

    25.02.2009. (11:59)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    Dream_Maker:
    ...iskreno, nisam posumnjala, ali sam bila...ljuta...i "svađala" se s Njime...mislila da me zaboravio, da me ne čuje, ne voli...eto sram me, ali priznajem... pusa i tebi R. :)

    Živjeti svoj život:
    Hvala ti draga...javljat ću kako ide s vremena na vrijeme...pozdrav ti veliki!

    Julijana7:
    :) ... ah, prostote i pubertet...ma, znaš, palo mi je već napamet, ali nikako da provedem u dijelo...po kunu za svaku prostotu i neljubaznost, pa kad se skupi hrpica, kupit čokoladu, ali nama - mužu i meni i pojest pred njima...slastit se njihovim prostotama, a njima nek sline cure :) ... ili nek zatvore usta kad je vrijeme, pa ne budu slinili ... i napravit ću im to! hoću! :)) ... ali ne samo za korizmu, nego tijekom cijele godine...samo ću mijenjati artikle iz dućana, ali naravno i dalje birkati one koje oni najviše vole! :)) ... pusa Julica moja i pokušat ću izdurati ovih 40 dana! hoću!...

    Zarina:
    ...ima više razloga zašto želim ostaviti cigarete, a ovo je idealno palo - da se iskušam malo.
    Što se P.S.a tiče :)) ...ponavljam nasmijala si me do suza! hvala ti! i one kanađane, mali mi ima nasnimljeno na mobitelu i zna mi slabu točku...pušta mi s vremena na vrijeme, a ja vrištim, doslovno :))) ...

    avatar

    25.02.2009. (14:08)    -   -   -   -  

  • svismoisti

    poticaj za prestanak pušenja nađi u sebi, takav je put mislim najboji. što kad korizma prođe?
    nakon odricanja uvijek slijedi povećana želja i potreba za nadoknadom propuštenog.
    što se tiče korizme, nije li dovoljan post i nemrs danas i sutra.? prije, u ona vremena to bilo je dovoljno, a ipak smo bili vjernici.
    što se tiče pušenja. bila sam pušač, pa povremeni, a sad sam nepušač već nekoliko godina.
    kakav je to gušt biti nepušač! zaista.
    thanks na čitanju mojih kontemplacija.

    avatar

    25.02.2009. (18:53)    -   -   -   -  

  • Z.OKI

    Draga zelenkapice..lijepo je da si odlučila odreći se cigareta,što nije nimalo jednostavno..ali upornost se uvijek isplati.A sada razmišljao sam čega bih se ja mogao odreći...kako ne pušim
    onda to otpada..ne pijem ,pa ni od toga niš...mogao bih se jedino odreći slatkiša..to mi je bolna točka:-)))
    Lijep pozdrav ti ostavljam...hvala na toplom komentaru kod mene:-)))

    avatar

    25.02.2009. (19:10)    -   -   -   -  

  • igra u pijesku

    Da, bilo bi dobro i nakon Korizme ne vratiti se cigaretama, to sigurno i sama misliš. A kako to postići?! Nije jednostavno, vjerujem, bila sam pušač.
    Volim te slatkiše, maknut ću ih od sebe, svjesno, samo ću ostaviti čokoladice malo za navečer, s večeri pada šećer ....A kekse i ostale lijepe gušte, što dalje od mene..... :)))

    avatar

    25.02.2009. (20:26)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    svismoisti:
    ...u pravu si...tražim i imam poticaj u sebi, ali nikad dovoljno snage...sramno :( ... pa sam mislila ako izdržim 40 dana, možda uspijem i trajno...i svaka ti čast, voljela bi da ja jednog dana mogu tako uzviknuti "kakav je gušt biti nepušač" ! :)... inače ne pušim puno jedno 10-tak cigareta, ali sada ... na tih 10 pomislim 100 puta i kao da nisam popušila 100 cigareta, tak se osjećam :( ... koma, prejadno, da mi bilo što tako "kontrolira" život ... pusa draga i - nema na čemu :)) ... zadovoljstvo je moje!

    Z.OKI:
    ...sviđa mi se kod korizme ideja o odricanju nečega što smijemo, da bi znali nositi se s odricanjem nečega što stvarno ne smijemo, kada nas život uvede u takvu dilemu i borbu...nije loše imati tu "vještinu"...to me fascinira... evo, prijatelju, hvala ti, ali upravo u ovom trenutku, tako sam se uzrujala na poslu, da bi zapalila više no... :( ... bojim se da ću već evo prvi dan popustiti... koji sam ja slabić! :((

    igra u pijesku:
    ...nije, nije lako ..."nemoj misliti na cigaretu, nemoj........" i tako sto puta... ma, 10 ih zapalim...a sto puta pomislim na tih 10 ... i možda mi je bolje i manje štetno popušiti tih 10, nego se cijeli dan (i noć !?!) mučiti sa tih 100 misli na tih 10 ... katastrofa :((( ... pusa ti piješčice...

    avatar

    26.02.2009. (10:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...