Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • car

    ljepo ljepo

    avatar

    18.02.2009. (16:27)    -   -   -   -  

  • more~snova

    svugdi snig osim kod mene u skandinaviji. pa to je za ne virovat!

    avatar

    18.02.2009. (17:30)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    i kod mene u Amsterdamu plus šest i sunce...ma zavidim vam...dalmacija moja inspiracija

    avatar

    18.02.2009. (18:56)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    i veselko je postao opasan s aktualijama... ;)

    avatar

    18.02.2009. (19:00)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Evo upravo se spremam sa stadiona otici prema sniježnom Kacicevu trgu. Bura ide prema olujnoj, snig je prista padat, koliko vidim.Pozdrav svima. Libar ce ugledat svitlo dana.

    avatar

    18.02.2009. (19:02)    -   -   -   -  

  • Moje stvari 1

    supper blog...pozz

    avatar

    18.02.2009. (20:04)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Da, doli pada snig ...
    Moš' mislit koji je to događaj i veselje !
    Sve pršti od uzbuđenja !!!
    ...
    Ovom slikom si me podsjetio na moje iz Metkovića kada je prije , mislim, 4 godine pao snijeg. Nazvali su me uzbuđeni i presretni, pokupili su sve od teća i poklopaca što su imali, i veliki i mali krenuli na sanjkanje ... do kasno u noć su bili na snijegu i uživali. Drugi dan su me ujutro nazvali i bila sam začuđena da me zovu u radno vrijeme jer to im nije običaj pa sam ih to i pitala. A oni meni:" Pa pao je snig !!! " . " U redu, u redu, ali zar ne idete na posao ?? "., odgovorila sam nježno misleći da su još uzbuđeni od samoga snijega i da uživaju sanjkajući i sl. " Proglašena je elementarna nepogoda ! To su rekli na radiju. I ne ide se na posao. " Nisam mogla vjerovat, ali istina na snijeg kao takav nisu bili spremni i nije se realno moglo ići na posao. A od toga da su nakon par dana svi u kući bili bolesni jer su pretjerali sanjkajući se i nepazeći koliko su mokri i promrzli, neću. Bili su oni sretni da je snig. I sada su više nego sretni. A tek dica !!! I ja bih da sam sada doli ! Jer nisam ga u djetinjstvu, dok sam doma živila, vidila. Kad sam došla na sjever prvu godinu sam stvarno uživala u toj ljepoti, ugođaju, bjelini ... Ali nenavikla na hladnoću /dite juga sam ti ipak ja!/ brzo mi je uživanje splasnulo ! Ma, volim ja snig jako, i to ditinje veselje je uvik ostalo u meni. Veselim mu se svaki put kad padne. ... I gledajuć' iz kuće, baš je lip !!! ha, ha, ha, ...
    / a iden se sada čut' sa mojima da vidim koje danas lipote imaju !/
    ...
    Topli pozdrav vam šaljem iako je vani fest hladno,
    a opet ne k'o sinoć kada je stvarno jako puhalo ...
    ... od srca ...

    BVB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    18.02.2009. (20:28)    -   -   -   -  

  • katalona

    Snijeg, snijeg, snijeg..... :)))

    avatar

    18.02.2009. (22:30)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    hajde da riješimo misteriju kometara... dakle, veselko i dan danas svoje glavne postove piše u kometarima. nakon toga zove mene da ima novo štivo, i ja kad stignem editiram to na naslovnicu. također, ako su se u međuvremenu pojavili komentari na taj post koji još uvijek nije editiran, sve to kopiram u novi post a prošlo brišem. još uvijek sam, dakle, veselkov administrator a čini se da će tako i ostati jer se 'fina guzica' navikla na fotografije a to nema šanse da ikada savlada ;)

    avatar

    18.02.2009. (22:38)    -   -   -   -  

  • mali brat

    ima jedna stara pedagoška sintagma. U slobodnom prijevodu znači. Kakav je to ucitelj koji sumja u svog ucenika, za kojega apriori smatra, da nije talentiran da ovlada nekom vještinom osrednje vrijednosti, koju on zna, odnosno predaje. Da li je ovdje problem u uceniku ili ucitelju, koji strucno receno, možda nema didaktičku, pedagošku vještinu ili strpljenje i volju, pa i vrijeme da prenese svoju vještinu i znanje svom "uceniku". Bio sam više godina u poziciji prenositelja znanja, od školskih do sportskih slobodnih i inih vještina. I uvijek sam uspio, ako bi moj ucenik pokazao za to i najmanju volju, bez obzira na talent, da svlada to znanje, odnosno vještinu. Iskreno kazano, nekome je trebalo da ga naucim i obucim minimalno, a nekome puno više vrimena.

    p.s.Znam da nisam talentiran za tehniku, ali istovremeno imam dovoljno volje da to naucim Vice ti si na potezu. Pa nije rad na kompjuteru teorija relativnosti i kvantna fizika. To nauce puno, "pametnji" i puno gluplji" od tebe i mene, a i drugih. I sam ceš vidjeti u životu, u kojem se kontinuirano uci, da se neke stvari nemogu nauciti odmah, ali s voljom, baš sve je moguce . Nadam se da si me shvatio što sam htio kazati . Ovaj moj tekst nadam se da ceš shvatiti dobronajerno, jer sam ga sa tom namjerom i pisao.

    p.s.2. Ovaj moj tekst nema pretenzije da uđe u didakticke i pedagoške naputke. Samo govorim iz svog iskustva, a ujedno sam položio didaktiku i pedagogiju na višoj pedagoškoj školi u Splitu, pa me to područje malo zaintersiralo i zaintigriralo. To vam je kao u nogometu. Na primjer: Iako su Pele i Maradona bili među najboljim svjetskim igracima u povijesti nogometa, to nije garancija da ce biti svjetski uspješni treneri, ako to svoje veliko znanje neznaju prenijeti i pedagoško, didaktički a konacno i metodološki demonstrirati onima koje uce. H V A L A N A P A Ž N J I I S T R P L J E N J U U CITANJU !

    avatar

    19.02.2009. (00:03)    -   -   -   -  

  • Planine i planinarenja

    Sad na skijanje

    avatar

    19.02.2009. (08:55)    -   -   -   -  

  • Akne

    Kako Ukloniti Akne Za 5 Dana?
    http://www.akne5dana.com

    avatar

    19.02.2009. (14:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...