Komentari

burza-frustracija.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • atlantida

    Draga Renči, stvar je kolektivne apatije, nemogućnosti da se stvari promijene na bolje, općoj nemoći pojedinca. Naravno da izluđuju činjenice koje si navela, ali pojedinac nema snagu, a da bi se stvorila grupa, potreban je vođa, a to je najveći problem ove države. Cijela ova blogosfera priželjkuje kandidata na izborima koji će biti nestranački, inteligentan, sposoban, stručan, elokventan... no šanse da se pojavi takav superman ili superwomen je ravna nuli. Znači, ne preostaje nam ništa drugo doli očajavanje.
    Što se tiče bivše Juge i radnih akcija bez droge, sasvim je logično da u poratnoj razrušenoj Jugoslaviji nije ni bilo droge sve da se i htjelo drogirati. Uz logorsku vatru moglo se jedino potegnuti kakvo alkoholno piće, a vjerojatno je i toga bilo u skromnim količinama. Ali tamo osamdesetih, mogao si bez problema pribaviti marihuanu, Studentski centar u Zagrebu smatrao se okupljalištem narkomana, a danas je na lageru velik broj šarenih pilulica koje teško uništavaju mozak. Činjenica je da napredujemo tehnološki, znanstveno i autodestruktivno.
    Pozdrav:)))))

    avatar

    15.02.2009. (21:12)    -   -   -   -  

  • Sinovi Rata

    Da nije kako je,a misli nam se isprepliću,bilo bi najbolje napraviti ko Joža Horvat.Pinklec na pleća i put po svijetu!Možda se i pojavi neki super-man ili women kako reće Atlantida,u međuvremenu,dok se ne vratimo sa puta! ;-)
    Nadam se da ti je Valentin podario malo ovosvjetske radosti!

    avatar

    16.02.2009. (18:28)    -   -   -   -  

  • usudi_se

    mi hrvati smo kontradiktoran narod - kukamo kako nam je loše, a nitko saminicijativno ne bi ništa poduzeo. i tako će biti sve dok se kod većine ne pobudi prkos i dok se svi zajedno ne složimo! ne može samo pojedinac ili mala skupina entuzijasta konstantno pokušavati nešto promijeniti - to jednostavno tako ne ide! pokazalo se da smo na fejsu svi složni a kada zaista treba i djelovati svi šute.....

    avatar

    27.02.2009. (21:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...