Komentari

islak.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • fizikalac

    eto kako kompliciraš ljubav,i razlaze s ukrasnim pridjevima opisuješ,zato sve i ide nizbrdo,,ja da sam vlast razlaza nebi bilo,ja bi donio dekret da prije rastava moraju vratit sve darove koje su dobili i to ih vratiti u crnoj robi na istoj proslavi ka kad su se vjenčali,,pa da vidimo miki tko bi to uradio,,ovako se uzmu,pokupe pare od naroda,odu negdje pa misec dana ka medeni mjesec,jebu se i žive ležeći,a kad se vrate para nestalo,treba kopati,kuhati,prati pa se onda posvade i raziđu,,nerazilazi se zbog ljubavi nedeljka moja,on nju napušta jer u loncu nema kugle mesa,jer mu košulja nije spremna za odlazak na posal,a ona njega jer nedonosi dosta para,jer joj netepa nego umoran posli smjene legne i zaspi ko top,,budimo realni,,zato sam ja pobornik da se mašnice meću na đepove kako bi se znalo ko se hoće samo opalit a ko kuvat

    avatar

    15.02.2009. (07:59)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ma akademik ju izludio danas,više nije ona zelena nego plava,,od muke,,prvo akademik jutros bacio svoje tarot karte i rekao joj da jede ciklu danas,onda se ona uspaničila odakle on to zna pa mene zamolila da ga malo špijuniram preko bloga,onda on da nju umiri rekao da kuha kelj i malo teletine,onda se ona na spomen kelja smirila,,sad ispalo da on peše 3 kile teletine i cijelu glavicu kelja ali radi se o kelju pupčaru promjera 2 cm,pa će ona sad jebat sve po spisku,,do noći će nedeljka moja bit pizdarija s njima kakvih nikad nije bilo,,samo prati

    avatar

    15.02.2009. (11:22)    -   -   -   -  

  • greentea

    ne zna se jel duži komentar il post,nemam ja to živaca čitati -idem u pekaru po kolače. kolač je kolač. post može stajat i tri dana. vratit ću se ja. jel ti ovo dovoljno kratko? za kraće se obrati fiziju.:)))))))))))))))))))))

    avatar

    15.02.2009. (11:22)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Meni tužno, a ovo dvoje iznad se zajebavaju, tctc.
    Bajka, da...bajke u originalu većinom i imaju surov kraj, prvobitna namjena im nije bila uspavljivati djecu, nego zabaviti/zastrašiti dokone dame i gospodu po salonima....odi spat, mala, sad se moram ić tješit gomilama pralina ;-)))))))

    avatar

    15.02.2009. (12:42)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ta zelena pukla ko dinja,ko bi rekao,,veli za kraće da se meni obratiš,,pa kad necrkoh od smijeha,,a pitaj ti nju jesenas kad sam joj nosio gajbu jabuka a vrata ulazna zatvorena i viče ona meni s prozora-čekaj fizi (da,doslovno mi tako tepala),sad ću ja sić da ti otvorim,ja pogledam na prozor i velim-nemoraš već sam stisnuo kvaku,,ona je naravno gledala u nevjerici jer ja sam nedeljka držao gajbu s obadve ruke a vrata ipak orvorio,,pitala je ona mene s čim sam otvorio,nije mogla svoje sumnje potvrdit,no ja sam šurio i rekao nogom da sam iako mi je šlic bio otkopčan,,a sad-za kraće meni se obraćat,,pa to je škandal,,

    avatar

    15.02.2009. (13:30)    -   -   -   -  

  • greentea

    hahahaha:))))))))))) ostao je dojam da je našem fiziju još od tog ljetošnjeg neviđenog prizora osto otkopčan šlic, pa nas sve tu usput pomalo -ko da smo svi mi kvake! kakve kvake....kvake kakve...kvakvakvake:)))))))))))))))))
    nego, htjedoh sad nakon ukusnog nedjeljnog ručka i fine slasne krempite napisati ozbiljan komentar na ovaj lijepi post, no to u ovim uvjetima na tvojem blogu nije moguće. nemam uvjeta za komentiranje. ne znam na koju svejtsku instancu da šaljem žalbu o tom, ali nešto se mora učiniti, jer ako imalo pratiš situaciju mene se sustavno, sistematski, temeljito i kukavički vrijeđa. naziva me se tasmanijskim vragom, vješticom, napuklom dinjom, čangrizavim stvorom i šalje me se u hag!...ja to sve ne znam ni ponoviti. a, u stvari sam samo iskrena. moj jedini grijeh je iskrenost.
    ova tvoja prelijepa bajka je zbilja bajka. naivnija od pepeljuge i crvenkapice zajedno. ti si to mogla kao žensko napisati, jer promatraš stvari iz jednog poštenog, ispravnog ugla i na jedan pošten i ispravan način kao što to samo žena može. čak tvrdim da je upravo ovakav kraj velike ljubavi moguć što se žena tiče....ali, tako nešto lijepo, pristojno, dostojanstveno i čovjeka dostojno muškarci nisu sposobni izvesti. toga nema u njihovom svemiru. jer, kao što sam već jednom ili tko zna koliko puta negdje napisala, postoji nešto što se zove evolucija duše....i roditi se na zemlji kao žena korak je naprijed u toj evoluciji u odnosu na rođenje u muškom tijelu. dakle, nisu oni tu ništa krivi-to je jednostavno tako. ljubav rijetko kada umire kod oboje istovremeno, a oni su strašne kukavice i ničega se ne boje kao toga da će ostati sami. zato nije moguće da se ostvari ovakav prekid veze kao u tvojoj bajci. oni će se grčevito držati onoga što imaju, bez obzira što tu više nema ljubavi, sve dok ne nađu drugu ljubav i ne smotaju je za zajednički život. opet predugačak komentar. oprosti. vježbat ću kratkoću. hoću. :)))))))))

    avatar

    15.02.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Bilo bi prekrasno,kad bi sve velike ljubavi završavale ovako mirno,ali nažalost.većina završi gore od 2.svjetskog rata....sa nesagledivim posljedicama..hehehe!!Ne brini,ima neka ljubav,u nekom skrivenom kutku i za tebe..uostalom-volimo te mi sa tportal,a i ovi sa blog.hr ne zaostaju,pa što bi više!? O ELI DA NE GOVORIM..!!Dakle..?!?Evo i moj pozdrav..veeeeeeeeeeliki!!Smrzla sam se ko....zima u Slavoniji,gore nego u zimi!!Svaštara

    avatar

    15.02.2009. (17:21)    -   -   -   -  

  • biti nestašan

    sve je lako kad si mlad..:))))...i kad si normalan...ali ako neko bi..a neko nebi razvod onda je tulum iza rešetaka...:))))

    avatar

    15.02.2009. (19:36)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    imam osjećaj da će te zelena sa svojim komentarima okrenuti za 180 stupnjeva i od tvoje nevine i iskrene dušice načinit lava sebi na spomen,,iskreno nebi se začudio da mi pljusne kao safetu isoviću njegova žena lavor sode u oči,,ona jednostavno nemože progutati da postoji iskreno muško,da živi u vrpolju i da pazi ni mrava da nezgazi,,mala zelena darwinka,evolucija ženske duše,svezak drugi,,pa da se ne upišam od smijeha,meni je to smješnije nego kad krle uđe u birc i naruči šeri brendi i mineralnu,,pa ko još pije uz šeri mineralnu,ko još dušu evoulira,,moja nedeljka,pazi,nećeš ni primjetiti ni biti svjesna a dizajn će ti zelen osvanut a onda je kasno

    avatar

    15.02.2009. (21:26)    -   -   -   -  

  • fulvus

    rekla bih da nisu zrelo prebrodili bračnu krizu, ali ponekad nema ni smisla spašavati kad oboje nemaju interesa za nastavak priče.

    avatar

    16.02.2009. (15:00)    -   -   -   -  

  • Katja

    Nisan mogla sad čitat bajku jerbo svira, a kraj mene se jedan razvalija po kauču pa bi ga moglo prenit iz sna.
    Je si ti ka i @čiovka danas gledala tv dok si kuvala ? :)))))))))))))

    avatar

    16.02.2009. (21:13)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    nakon onog dijela kao da mu cijela unutrašnjost izvodi kolut unaprijed i unatrag svaki put kad bi joj bio blizu mislila sam da se radi o Belici, al kasnije kad su se vjenčali skužila sam da nemre bit :) iako..kod tebe je sve moguće :)) lijepa priča svakako.

    avatar

    17.02.2009. (10:31)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    mislio sam ovo proljeće postreljat stotinjak vrabaca,pa poslat tvojoj eli u paketu da se sladi s mladim mesom,no eto,prevrni me zelena naopačke pa ti sad eli kupi kolutiće u trafiki nek jede a moji proteini nek lete (haha,to ja za potrebe javnosti,kao volim te tičurine,a jednog sam juče praćkom spuco u nogu da se dero ko sam vrag i jedva odletio kod komšije na pušnicu,,taj više neće sigurno doć mene jebavat svojim kreštanjem,,)

    avatar

    17.02.2009. (10:39)    -   -   -   -  

  • zoccao

    Odlična ilustracija. To je ono kad on njoj kaže ..."We'll always have Paris"...Casablanka ugodjaj..da,da. Skrolao sam tvoj blog i uživao u slikama tvog malenog psića. Sve mi je tako poznato......

    Lijepi pozdrav.

    avatar

    17.02.2009. (23:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...