Komentari

zazavoda.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • izvorni život

    Malo sam virnuo u tvoju arhivu tekstova (nemam pojma zašto za tekst koristimo naziv post, to nikako ne kužim, ali i ja sam u nekoj mjeri poblesavio u ovom ludom sistemu pa i sam koristim glupu riječ "post", kao da sam s njom rođen i kao da mi je prirodna; a nit sam rođen s njom nit mi je prirodna) i padne mi na pamet: ovdje ima dobrih tekstova, vrijedilo bi ih pročitati nekoliko. Onda poništim tu misao i zamjenim ju novom (eureka): pa zašto ne shvatiti blog kao zbirku kratkih priča i lijepo ih čitatati - PO REDU, svaki dan po dvije-tri. Ova zadnja misao nije obrisana, nego se uhvatila i počeo sam ju provoditi u djelo.
    Ovi tvoji textovi su vrijedni čitanja, pašu mi, a sviđa mi se i taj neki zagrebački štih u njima (bez obzira što sam Zagreb baš i ne volim).
    Dakle, na ovom mjestu najavljujem bezobrazno pregledavanje većeg djela tvojih uradaka.
    A moram priznati da se osjećam i pomalo privilegirano. Pogotovo kad se radi o ovim prvim tekstovima na blogu, koji još nisu bili toliko primjećeni . Usporedio bih to sa situacijom koju sam baš neki dan doživio: s obzirom da je već 10-i mjesec pred vratima, sezona je praktički gotova i od turista ni traga. Međutim, vrijeme je još uvijek lijepo. I tako ja odem do mora, do mojih omiljenih plaža koje su u sezoni donekle popunjene (ali ni u sezoni ne previše) i, pazi ovo, ja sam taj neki dan te plaže imao doslovno skoro samo za sebe. :) Tek dvije tri osobe raštrkane na potezu od 150 metara. Divota.

    A sad, kratki komentar (hm, to "kratki" je palo u vodu već prije 10 redova, al dobro) na ovu temu: tema o odrastanju, tzv. odraslim osobama i mjenjaju ideje o tome što je odrasla osoba kako vrijeme prolazi, vrlo je zanimljiva. Nedavno je jedan slavonac blizu 60-e u čijem društvu sam se našao rekao zanimljivu stvar vezanu uz ovu temu. Rekao je: kad sam imao 15 godina, one koju su imali 30 i neku zvao sam "čiko". Sad ih zovem - balavci. :)

    avatar

    01.10.2009. (12:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...