Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • romantales

    Milanski kolodvor je ostao jednak.
    Sa zakašnjenjem sam ti ostavila komentar na link gdje je interwiev s prof. Viskovićem. Sama do njega nikada ne bih došla jer ne pratim pisanje Slobodne Dalmacije, zato hvala na linku.
    Na žalost, u trenutku kada rasprava postaje "ad hominem" gubim volju za daljnju raspravu.

    avatar

    14.02.2009. (12:50)    -   -   -   -  

  • ljelja

    To da opreza nikad dosta stoji. No kućni odgoj znači puno više od toga da znaš reči dobro jutro u pravo vrijeme! Ali da su svi uvijek zavezani ne bismo nikad otkrili Ameriku a ni Sarko ne bi sreo Brunu.

    avatar

    14.02.2009. (18:56)    -   -   -   -  

  • file

    @romantales - u Milanu sam bila još jednom posli ali nisam bila na kolodvoru. A danas čisto sumnjam da bi mi izgledao onako velik, jer u međuvremenu sam vidila dosta "predimenzioniranih" građevina. Ni milanska katedrala nije baš sićušna...:-))
    (prof. Visković je rekao, na kulturan i pristojan način, više-manje isto što i nekuturna i prosta Rudanica - da Židovi vrše genocid na podruju Gaze. A, između ostalih, i ti si potvrdila (i njegovu) tezu da pri svakom spominjanju suvremenih događanja u Izraelu netko potegne pitanje holokausta. Drugi link je bio o Židovu koji je na Zapad iznio dokaz da Izrael ima atomsku bombu, i prema tome "cili svit" ima pravo biti zabrinut. Pa čak i Rudanica.)
    @ljelja - upravo tako, putovati je poželjno i iskustveno neprocjenjivo, ali, bez obzira na godine, treba se odgovorno ponašati. Kao i doma, ustalom.Nije to nikakva velika filozofija.

    avatar

    16.02.2009. (09:33)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    o australskim medijskim pizdarijama (pardn maj frenč) i našim nasjedanjima i nadoduravanjima niti neću; nisam tip od medijskih redaljki i trećesmjenaških tematskih grupnjaka (uz svo poštovanje radu u šihtama).
    a ovo o anđelima čuvarima.... to da. ali nekako vjerujem da se radi o uzajamnosti; samo svjesne i čuvaju.... ostalo - odgoj, sudbina - da. vrlo. oboje.

    avatar

    16.02.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • levant

    ja sam isto radila piz... dok sam bila mlađa. sad ih isto radim ali vadim se na to da znam što radim. a neznam. :)

    avatar

    16.02.2009. (12:30)    -   -   -   -  

  • file

    @Shelly - pa i ja vjerujem da se radi o uzajamnosti, upravo sam to i pokušala reći s ovim postom. Čuvaj se, i Bog će te čuvati. :-))
    @levant - krenuti na more bez sunčanih naočala, spada u veće gluposti koje si izvela... drugi put dođi bez kupaćeg... ccc...:-))

    avatar

    16.02.2009. (13:16)    -   -   -   -  

  • levant

    :))

    avatar

    16.02.2009. (14:00)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Mislim da gluplji film od ovog o otmičarima u Dubrovniku nisam već dugo vidio.
    Pa to nebi ni pas s maslom pojeo! :-))

    avatar

    16.02.2009. (14:51)    -   -   -   -  

  • Layla

    puno putujem, s frendicama ali mi pamet nikad ne ostane doma...jer gluposti tipa napit se u nekoj stranoj državi s pitaj boga kime i uopće ne razmislit što se može desit je krajnje glupo pogotovo za nekog tko nema 15 godina. Stvar je do glave onih koji se u takve akcije upuštaju i onda trebamo razno razna opravdanja za to što je netko blesav

    avatar

    16.02.2009. (18:07)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    opet ti o židovima :)

    avatar

    16.02.2009. (18:48)    -   -   -   -  

  • file

    @DJ - tipično zapadnjačko "istraživačko" novinarstvo.
    @Layla - baš mi je drago da se javio neko "iz prve ruke". Možda je u moje vrijeme svijet (Europa) bio ipak malo sigurniji, iako bi se o tome dalo raspravljati, svako vrijeme ima svoje izazove (i opasnosti), ali odgovornost prema samom sebi trebala bi uvijek biti ista.
    Dobro si rekla, one iz filma nisu petnaestogodišnjakinje, u tom slučaju ne bi ni bile tamo gdje su bile, nego doma s roditeljima, pa prema tome, trebale bi biti malo pametnije. Bar malo.
    @pepe - ne, o Izraelcima. :)

    avatar

    17.02.2009. (08:30)    -   -   -   -  

  • romantales

    Filipinka, jesi ti sigurna da čitamo isti članak? Naime, išla sam ga još jednom pročitati, jer ako si u stanju nakon tog članka reći da je prof. Visković izrekao isto što i Rudanica, onda jedna od nas dvije ima problema s razumijevanjem pročitanoga. Samo tako tvrditi da je Visković rekao kako Izrael vrši genocid nad Palestincima, potakao me da idem još jednom čitati i istina je da govori o državnom terorizmu i uspoređuje posljedice palestinskog terorizma i izraelskog državnog, ali isto tako veli i sljedeće:
    "Razlika je u naravi samog zločina. Bit nacističke politike bila je istrebljenje židovskog naroda, dok izraelska politika ne ide za tim da istrijebi palestinski narod. Jedno je istrebljenje, a drugo faktičko ili planirano etničko čišćenje. Jedno je bilo istrebljenje u mirnodopsko doba, a drugo je etničko čišćenje u ratu."
    Ova izjava poprilično nastoji ublažiti efekte etničkog čišćenja (pitam se zašto?), ali barem stavlja točku na raspravu po kojoj je i on, po tvojim riječima, optužio Izrael za genocid.

    avatar

    18.02.2009. (09:48)    -   -   -   -  

  • file

    @romantales - možemo samo na kraju zaključiti da se ne razumimo i da čitamo različite riči. Ja više nemam argumenata. Pobijedila si. Palestinci su sve izmislili. Židovska dica nisu po raketama pisala poruke malim palestincima kojima su isporučene....

    avatar

    18.02.2009. (10:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...