Komentari

novikomunisticki.blog.hr

Dodaj komentar (71)

Marketing


  • HRVATSKA DO ZEMUNA

    JEDNOM GOVNO-UVIJEK GOVNO

    JEBEMO VAM MAJKU,MAJKU KOMUNISTIČKU

    avatar

    09.02.2009. (11:50)    -   -   -   -  

  • Nikita (FTWFTN)

    Bravo druže!

    avatar

    09.02.2009. (15:19)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    ŠTA TE JEBE ZEMUNAC? TI STARA NEDA PIČKE. AJ ODJEBI U ZEMUN PIČKA TI MATERINA SELJAČKA I PUSTI NAS POŠTENE JUGONOSTALGIČARE DA UZIVAMO U OVAKO NADAHNUTIM URADCIMA NAŠEGA VELIKOGA DRUGA KOBE. SRCE MI SE STEŽE I SUZA IZ OKA KREĆE KADA GLEDAM OVU NAJLJEPŠU SLIKU NA SVJETU...

    avatar

    09.02.2009. (17:48)    -   -   -   -  

  • violent acts of beauty

    e hvala Druže Koba..znas da si car!!!!
    I post ti je odlican..neznam koji kurci u ovoj drzavi dopustaji simoni gotovac da otvori herpesoiden švalje i zapjeva da joj treba lova...a o ostalima da i ne govorimo...
    i kolike place imaju oni govnojedi u saboru a ništa ne rade....država nam je u kurcu totalnom...
    kako bi sanader prejebander reko u banani smo....to je jedino dobro što je reko otkad je otvorio usta....
    a eto imamo da preuzmemo vlast i stvorimo pravedniju državu po uzoru na Jugoslaviju...
    I na uspomenu na našeg dragog Maršala Druga Tita...
    pozz

    avatar

    09.02.2009. (18:03)    -   -   -   -  

  • mišo kovač

    zemunac majmune mrtvi ti si se našo tu srat. kaj si domoljub,šta,ne kužim... našta se ti furaš konjino imbecilna... to ti ne prolazi više a ovdje su ionako svi hrvati jebo te baš bora čorba da te jebo i zemun. pazi,hrvatska do zemuna,pa gdje ti ziviš u ndh jebo te pavelić. gori si od četnika sa tim hrvatska do zemuna... uostalom ti ni nisi hrvat jer se pravi hrvat tako ne ponaša. sigurno si joj jedan bandit bosančugasti glavati...

    avatar

    09.02.2009. (18:04)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Nema rijeći koje bi opisale taj tuđmanov postidiotizam koji je potpuno sve sjebao pa samo onakvi idioti poput, RVACKA DO ZEMUNA neprimječuju što se događa jer idioti poput njega nikada nisu držali knjigu u rukama pa nije ni čudo kako im glupi mozak radi.
    Retardirani Gotovci, Pokosica,Radeljak, Modni Hračak, Drpička i Kaćunko glavni predstavnici slike ove posrane države - efekat sveg proizašlog iz Dinastije Tuđman! U ovoj državi možete odlučiti ili se ubiti odmah ili se mučiti u velikim posttuđmanovim Govnarijama ove Rvacke ili skupiti novce za bjeg negdje u Australiju ili neku europsku zemlju ali ostati ovdje u ovakvoj Debilnoj državi je jebeno loša odluka...

    avatar

    09.02.2009. (18:27)    -   -   -   -  

  • niko

    demon komunjaro glupa

    avatar

    09.02.2009. (20:02)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    niko - mali toliko si retardiran da nazvati tebe glupanom bio bi ti kompliment, no pošto si retardiran i tražiš kurac preporučio bi ti da potražiš neke oglase gdje napaljeni kurcomlati traže balavce poput tebe. dobro razmisli što ti imaš srati na ovom blogu kad si intelektualno retardiran?

    avatar

    09.02.2009. (20:25)    -   -   -   -  

  • HRVATSKA DO ZEMUNA

    ŠTA GA TI SEREŠ MIŠO KOVAČ?JA DA NISAM HRVAT JEBO TE TITO U DUPE RUŽNO?AKO NETKO OVDJE NIJE HRVAT,ONDA SI TO TI,KOBA,POLUX,FIGHT THE WAR,FUCK THE NORM!
    IZDAJNICI VLASTITOG NARODA!NISAM IZ ZEMUNA,NEGO IZ LIJEPE NAŠE,A IME MI JE NA BLOGU HRVATSKA DO ZEMUNA ZATO ŠTO SU TO STARE GRANICE HRVATSKE I DOĆI ĆEMO DO ZEMUNA!JAO SE GA VAMA KADA JA I MLADEN DOĐEMO NA VLAST

    ŽIVIO MLADEN SCHWARTZ

    avatar

    09.02.2009. (23:59)    -   -   -   -  

  • cumme

    HRVATSKA DO ZEMUNA - pa jebote odluci se il je Zemun lijepa tvoja ili nije mater ti jebem ... glup si ko supak, geografija ti nije jaca strana a ocigledno ni istorija jer ne znas da su drugovi partizani pobili govna koja su stvorila tu sprdnju od drzave o kojoj pricas ... ko sto cemo vas mi opet pobiti ako pokusate slicno ... SMRT FASIZMU!!! Metak u celo i nema vise price ....

    avatar

    10.02.2009. (00:45)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    ŠVARC HAHAHAHA... KAKAVA SPRDNJA. DRUŽE KOBA OVJDE IMA I PSIHOPATA. ZNAO SAM ZEMUNAC DA NISI HRVAT ČIM SEREŠ PO DRUGU TITU NAJVEĆOJ HRVATINI SVIH VREMENA. MISLIO SAM DA SI BOSKE ALI SI OČIGLEDNO ŽIDOV JER TI JE ŠVARC ŽIDOVČINA KAKVE NEMA. PA OVAKO,MI PRAVI HRVATI ŽELIMO HRVATA NA ČELU DRŽAVE,NEKOGA POPUT DRUGA TITA A NE NEKAKVE JEVREJE,JASNO!!! MENE OBREZAT NEĆETE A TEBI AKO SU SKRATILI KITU ODJEBI SA OVOG BLOGA PRAVAC U TEL AVIV JEBO TE MICVAH BAR MAJMUNE. NAŠTO TI OVO LIČI,PA NISI U IZRAELU JEBO TE ŠVARC... OVO NIJE NORMALNO! DRUŽE KOBA OČEKUJEM NAJOŠTRIJU REAKCIJU PROTIV OVIH IZDAJNIČKO-ŽIDOVSKIH-FAŠISTIČKIH-PROVOKATORA. ŽIVILA ANTIFAŠISTIČKA HRVATSKA I ANTIFAŠISTIČKA SLOVENIJA KOJOJ TREBA DATI SVO MORE KOJE POŽELI U IME BRATSTVA I JEDINSTVA... ŽIVILA DRUGARICA MILKA PLANINC!!!

    avatar

    10.02.2009. (02:39)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    Još nešto kopiladi fašistička jebem vam koljevku krvavu! Slavim svoj 29 rodjendan sada sam uz Lepu Brenu i pjesmu ja sam JUGOSLOVENKA u ovoj pičkojebini od države bez pravih ljudi sa gomilom retardiranih domoljuba tipa živio mladen švarc i ostali...Plačem nad ovom najljepšom slikom na svijetu u ovom Kobinom najljepšem blogu na svijetu. Ovom prilikom želim drugovima sve najbolje u našoj borbi da pobjedimo zauvjek crnog-ustaško-klero-fašističkog vampira prošlosti. Zbog takvih kao što ste vi ja sada sam sjedim i sjećam se kako je ljepo bilo. Niste svjesni protiv čega serete. Kakva smo sila bili a šta imamo sada. Pitajte starce balavci smrdljivi ako imaju muda neka vam kažu šta je bila Yuga. Govna!!!
    OČI SU MI MORE JADRANSKO,KOSE SU MI KLASJE PANONSKO!
    SETNA MI JE DUŠA SLOVENSKA,JA SAM JUGOSLOVENKA!!!
    PIČKA VAM MRTVA MATERINA ŠTA STE NAPRAVILI. MA KO VAS JEBE,MENI SJEĆANJA NEMOŽETE UZET JER ZNAM ŠTA JE BILO A VI SERETE TU ŠVARC,PAVELIĆ & CO.MAJKU VAM JEBEM BALAVU-KURAC VI ZNATE I SRAMITE SE...

    avatar

    10.02.2009. (03:41)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    zdravo svim drugovima!!!! Druže Antifašizam live, cijenim tvoje mišljenje o svemu ali mislim da si malo preoštar prema židovima. Naime, i židovi su naša brača a treba razlikovati poštene židove od prokletničkih cionista koje iz dna duše mrzim. A schwartz je jedno najobičnije prodano đubre koje se srami vlastitog naroda teško govno lopovsko i srbofob i fašist i cionist i malo bi ga bilo ubiti. Ja mislim da ga i njegov narod proklinje, kako je i red. Iskreno mi je žao što sad plačeš, ja smatram da se trebamo veseliti divnim uspomenama na tu divnu državu koju smo imali. Ja se svaki dan sjetim i promislim kako bi nam sad jebeno bilo da je Juga opstala, da ju govna popovska klerofašistička usranjska nisu sjebali jebo im bog mrtvu pičku materinu. Želim sretan 29. rođendan, dabogda ih bilo još puno.
    Pozdrav i drugu miši kovaču, mišo legenda si hrvatske i jugoslavenske estrade, svi te vole!!!
    Pozdrav i drugu Poluxu čiji su postovi također jedinstveni i intelektualno nadahnuti i sekretaru Partije Cummeu, koji se iz petnih žila trudi približiti dva bratska naroda, srpski i hrvatski. A ono more bi ja s guštom dao Sloveniji u ime bratstva i jedinstva a i zato jer ga hrvatska ne zaslužuje.
    A ti malo đubre Hrvatska do Zemuna jebo ti ja mrtvu krvavu mater pička ti božja materina crkni malo smeče dabogda ti ustaše jebali majku na tvojoj samrti a sad mrš s ovog bloga govno malo smrdljivo nabijem te na stepinca.

    ŽIVJELA SFR JUGOSLAVIJA!!!

    ŽIVIO NAJVEČI SIN NAŠIH NARODA I NARODNOSTI VJEČNI MARŠAL DRUG JOSIP BROZ TITO!!!!!!

    avatar

    10.02.2009. (03:58)    -   -   -   -  

  • antifašizam live

    Hvala Koba druže!!! TU JE RODJEN MARŠAL TITO-NAŠE IME PONOSITO
    KO HEROJA CJELI SVJET GA ZNA...
    BLAGO ZEMLJI ŠTO GA IMA-PAMTIĆE SE VJEKOVIMA
    ŽIVJELA JUGOSLAVIJA...
    ŽIVJELA JUGOSLAVIJA...

    avatar

    10.02.2009. (04:35)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Ništa druže, sve u redu! odjebat čemo fašiste u tri pičke materine gdje im je i mjesto, a ponovo uspostaviti pravdu, bratstvo i jedinstvo i komunizam! Jer komunizam je jedini pravedni sustav koji čovjeku treba.
    Ustaše i fašisti jebem vam mrtve pokojne trule raspale majke. Jebem vam Tuđmana.

    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

    avatar

    10.02.2009. (04:43)    -   -   -   -  

  • violent acts of beauty

    ma baš me briga nek kenja ona....ako joj se to toliko sviđa nek kopira...
    to znači da vrijedi..
    ma ajde
    SMRT FAŽIZMU,SLOBODA NARODU!!1

    avatar

    10.02.2009. (11:55)    -   -   -   -  

  • COBRA 11

    KIŠA PADA A JUGA PROPADA,VJETAR PIRI,HRVATSKA SE ŠIRI

    JEBO VAM TITO BRENU IZRODI JEDNI

    KOBA,NABIJEM JA TEBE NA PUPOVCA GOVNO SMRDLJIVO

    avatar

    10.02.2009. (12:03)    -   -   -   -  

  • COBRA 11

    cumme,jebem ti mrtvu mater na grobu onog govnjara od Broza

    avatar

    10.02.2009. (12:04)    -   -   -   -  

  • COBRA 11

    ĐURĐA KURVA JEBENA JEBALA VAS SVE U DUPE

    avatar

    10.02.2009. (12:15)    -   -   -   -  

  • Ante Pavelic

    ja sam Bog za titu

    avatar

    10.02.2009. (13:02)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    cobra seronjo jedan mali balavi popišani jebo te bog tebe i tvoje izjave idi u 3 pičke materine govno smrdljivo fašističko. Crko dabogda do preksutra.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

    avatar

    10.02.2009. (13:10)    -   -   -   -  

  • COBRA 11

    DA BOG DA TI CRKO JEBO TI TITO SVE PO SPISKU GOVNO FAŠISTIČKO

    avatar

    10.02.2009. (16:50)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    mamu ti jebem ti si fašist jebo te ludi bog, ja sam KOMUNIST! I tito je največi hrvatskui velikan za razliku od govna Tuđmana i Paveliča!

    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!

    avatar

    10.02.2009. (16:55)    -   -   -   -  

  • Red Polux

    Sad se pojavio neki Bartolo Longo koji ucjenjuje da će ako se ja obratim on dati novce sirotinji...još mi u komentaru ostavio email i još veli da će platit misu za mene...najebo sam!
    postoji li kakvo rješenje?

    avatar

    10.02.2009. (18:36)    -   -   -   -  

  • Drug Koba

    Naravno da rješenje postoji druže. Pošalji mu na taj mail takav jebeni virus da više komp neče moč upalit. Bar bi ja tako napravio. Pa nek plača misu za svoj komp, ili za te pare koliko pohlepni popovi traže za misu, nek plati popravak ili kupi novi.
    ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!

    avatar

    10.02.2009. (18:47)    -   -   -   -  

učitavam...