Kiko,samo ti lupaj po narodnoj kuhinji i nemoj pretjerivati u papanju,hehe!
07.02.2009. (22:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mr.pharm
sad mi je jasno za sto na telki kazu da nema cvaraka u cijeloj slavonij. pusa draha. vec sam ti bila napisala jednu porukicu al ocito je nisam dobro poslala kad je nema u komentarima. no sto ti htjedoh reci...............puno te volim i propolis je cudo zar ne btw znam tko je onaj tip od neki dan. sjetila sam sa kasnije da ga znam......recimo................neces vjerovat. pusac draga ode ja sad spavat malo ako me puste na miru.
08.02.2009. (01:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Slažem se potpuno! Čvarcima nema para rekli bi stari ljudi! Mmmmmm.......obožavam čvarke! :)))) A mogla si i rakijicu prije, bolje bi sjelo :))))))))) Ljubiiiim!
08.02.2009. (17:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...nema do seljacke hrane , i ja glasam za to i uzivam u tim "blagodatima " hehe.... ma nego sta ! ZIVILA SLAVONSKA DUSO ...samo udri ...a sta kazes na dimljenu kulenicu ?...mmmmmmm , bjaz , otvorila si mi apetit , idem zavirit u frizider :-))
08.02.2009. (22:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ocvirki može, ali samo ako ih moj tata napravi, ili ak ih netko drugi napravi a da ne budu masni. a kaj se tiče luka, nažalost ne smijem jesti sirov luk, poslije toga umirem i imam osjećaj da će mi čitav jednjak izgoreti. svaka čast onom ko ga može jest!
09.02.2009. (10:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nemoj mi takve postove pisati jer odmah ogladnim istina je cvirki s lukom liječe, češnjak je isto dobar za mnogo toga, fini domaći špekec :p ima toga kaj bi rado popapala, ali nema više gdje kupiti a doma više ne rade ljudi :(
10.02.2009. (10:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lonewalker
Kiko,samo ti lupaj po narodnoj kuhinji i nemoj pretjerivati u papanju,hehe!
07.02.2009. (22:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mr.pharm
sad mi je jasno za sto na telki kazu da nema cvaraka u cijeloj slavonij. pusa draha. vec sam ti bila napisala jednu porukicu al ocito je nisam dobro poslala kad je nema u komentarima. no sto ti htjedoh reci...............puno te volim i propolis je cudo zar ne btw znam tko je onaj tip od neki dan. sjetila sam sa kasnije da ga znam......recimo................neces vjerovat. pusac draga ode ja sad spavat malo ako me puste na miru.
08.02.2009. (01:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bedwilka
a znaš kak se veli: inspiracija dolazi nakon porcije čvaraka...:)))
08.02.2009. (13:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Slažem se potpuno! Čvarcima nema para rekli bi stari ljudi! Mmmmmm.......obožavam čvarke! :)))) A mogla si i rakijicu prije, bolje bi sjelo :))))))))) Ljubiiiim!
08.02.2009. (17:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
n@t@
...nema do seljacke hrane , i ja glasam za to i uzivam u tim "blagodatima " hehe.... ma nego sta ! ZIVILA SLAVONSKA DUSO ...samo udri ...a sta kazes na dimljenu kulenicu ?...mmmmmmm , bjaz , otvorila si mi apetit , idem zavirit u frizider :-))
08.02.2009. (22:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Shimilam
ocvirki može, ali samo ako ih moj tata napravi, ili ak ih netko drugi napravi a da ne budu masni. a kaj se tiče luka, nažalost ne smijem jesti sirov luk, poslije toga umirem i imam osjećaj da će mi čitav jednjak izgoreti. svaka čast onom ko ga može jest!
09.02.2009. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
afrodita
nemoj mi takve postove pisati jer odmah ogladnim
istina je cvirki s lukom liječe, češnjak je isto dobar za mnogo toga, fini domaći špekec :p
ima toga kaj bi rado popapala, ali nema više gdje kupiti a doma više ne rade ljudi :(
10.02.2009. (10:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...