Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Marijan M. (34)

    super projekt, moram priznati da nisam čuo za to... ovak izdaleka sviđa mi se, možda i dođemo u subotu... iako nama ne treba razbijanje straha od bolnice i doktora, po svim bolnicama već smo domaći i strah je odavno nestao...

    avatar

    04.02.2009. (06:42)    -   -   -   -  

  • *****

    Odlična ideja i pohvalno je što će zaživjeti i kod nas. Mislim da bi i meni dobro došlo takvo druženje jer se užasavam bolnica i ljudi u bijelom.

    avatar

    04.02.2009. (14:37)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    čitala sam nešto o tome u mamama i bebama...odlična ideja, a cuj, moja nika NIKAD ne plače (osim ako baš tresne i lupi se), osim SVAKI put kad odemo doktorici (bilo cijepljenje, bilo pregled), onda urla li urla....lastane, što da radim? :)))

    avatar

    04.02.2009. (15:54)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Stvarno dobra ideja. No činjenica je da se djeca rado igraju doktora dok su zdrava, a pitanje je koliko im to pomaže kad se sami nađu u ulozi pacijenta. Plašenje djece injekcijama i sličnim stvarima vrlo je često, nažalost. No nadam se da su klinci pametniji od odraslih, jer koliko sam imala prilike, nisu nikad reagrali na takve glupe prijetje. Mala djeca, uostalom, ne kuže futur i kondicional ;) U svakom slučaju to nikako ne treba raditi. Lijepo se provedi u subotu, pusa :)))

    avatar

    04.02.2009. (17:06)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ovo se organizira i u Osijeku, kad prolazim pored trga, uvijek vidim kako dječica hrle s igračkama, a roditelji za njima trčkaraju. :) Pozdravljam takav projekt, kao i sve projekte slične ovome.

    Što se tiče prijetnji, jednom sam u Billi čula užasnu prijetnju majke djetetu koje je htjelo da mu nešto kupi, a ona se tome protivila. Rekla joj je (kćerkici od neke 3g): "Ako ne budeš bila dobra, poslat ćemo te u DOM!!"

    Zar da išta više nadodam? :(

    avatar

    04.02.2009. (17:20)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    nisam znala za to, ali odlično je !!

    avatar

    04.02.2009. (17:51)    -   -   -   -  

  • blond lady

    moja je cura još mala za taj projekt ali kakve koristi od takvih projekata kad se najviše štedi u zdravstku i kad nam je zdravstveni sustav totalno u banani, kad mi je h. bila hospitalizirana 10 dana imala je 14 mjeseci i ja nisam mogla biti preko noći uz dijete - to ima samo u našoj krasnoj državi - u vinogradskoj sam mogla biti od 9 -21 sat uz nju jer nisu imali slobodnih apartmana a prije toga je bila na šalati gdje sam je poslje 3 dana izvadila i premjestila u vinogradsku jer nisam mogla ni preko dana biti s njom - samo na hodniku sa djetetom na rukama a kraj kreveta ne dopuštaju - to stvarno ima samo kod nas ...
    bolje je da i ne idem na takve akcije jer bi se samo s njima posvađala jer često sam susrećala jako bahate, umišljenje doktore koji izbjegavaju bilo kakvu komunikaciju sa roditeljima i ne vjerujem da će ti studenti isto biti puno drugačiji kad postanu doktori jer nisu imali od koga naučiti pristojnom ponašanju

    avatar

    04.02.2009. (21:51)    -   -   -   -  

  • duhovnamisao

    super

    avatar

    05.02.2009. (06:22)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Super, možda se zaletim u subotu iako se Vito voli igrati doktora i doma. Stalno si stavla maramice na usta (kao da ima masku) "ja sam dokoj", a mi smo pacijeniti, pa nas onda malo pregleda i onda sjedne i pise recepte :-)))))))))))
    Glede njegovih posjeta liječniku, do negdje 7-8 mjeseca je bilo sve OK, onda su nastale deracine koje su trajale do navresene 2,5 godine i sad je OK, suraduje s doktoricom, napravi sve sto kaze,jedino ne voli leci na stol za pregledavanje i tu se buni.
    Tak da mozda i Mihoviliu prodje ta faza.

    Priznajem, "plasim" Vitu policijom , ako se to zove plasenjem. Kad vani hoce sam hodati (a na prometnom smo dijelu) uvijek mu kažeme "policija gleda da li djeca drze mamu ili tatu za ruku" Djeljuje.

    avatar

    05.02.2009. (09:29)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ovdje su pedijatri i uopce doktori jako dobri s djecom. nema nikakvih vristanja, ima nagrada za 'hrabrost' u vidu naljepnica ili bomboncica itd...slicno i kod zubara. ali dobro, akcija mi se cini odlicna i jos samo da pedijatre malo poduce strpljenju i slicnom :)....
    voljela bih ovaj tvoj tekst objaviti kod nas na blogu, da bude uvijek pri ruci za citanje. ako se slazes, molila bih te da kopiras ovaj tekst kod sebe u blogeditoru i onda u word file pa mi tako posaljes na mail, da ne skidam posebno fotke :)

    avatar

    05.02.2009. (19:46)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    odlična stvar :D
    bravo!

    a što se tiče toga kako djecu ne bi trebalo plašiti liječnicima, znaš li kojim ih još zanimanjima ili likovima plašimo???? užas!!!

    tebi veliki pozdrav! i tvom malcu :*

    avatar

    05.02.2009. (23:12)    -   -   -   -  

  • maja

    sudjelovala sam u tome, teddy bear hosp.je velika radost za sve uključene!

    avatar

    06.02.2009. (00:31)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    @Kinky - ti stvarno imaš jezivih primjera, ne znam što bih uopće mislila o takvoj vrsti prijetnje
    @blond lady - imaš stvarno loše iskustvo, ali moja su sva od reda pozitivna, barem za sada. Ipak ne mislim da su svi isti. Ne kažem da cvjetaju ružice, ali imala sam prilike upoznati prekrasne ljude koji bi bili nepravedno "optuženi" kada bi se generaliziralo...
    @champs-elysees - ma nije to nikakva strašna prijetnja. Mislim da je jedna od rijetkih protiv kojih nemam ništa protiv. Pa ona vas spaja, a ne "odvaja" (kao što bi bilo "odvest će te policajci" ili nešto slično
    @mare - poslala sam ti mail :)

    avatar

    06.02.2009. (07:54)    -   -   -   -  

  • mamish

    bravo za post! sad malo samohvale: ja sam bio među pokretačima tog projekta u Rijeci prije nekoliko godina..Išli smo u vrtiće svako proljeće i bilo je fora. klinci su lakše odlazili na cijepljenje i kod zubara. i vidim da su studenti to dobro nastavili danas i poprilično se medijski prati.

    pozz

    avatar

    08.02.2009. (20:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...