Komentari

mojaizbicamala.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • leladon

    svaki puta me ostavis bez teksta
    i opet pohvaljujem tvoju individuu, u potpunosti tvoju :)))
    promjene, da nužne, meni kao optimistu poprilično sve izgledaju dobre, jer nema te situacije iz koje ne mozes izvuci pouku... a ova priča o sebi, mijenjanju, oblikovanju, hmmmm.
    jednostavno je: ili jesi ili nisi, heheh, nedavno mi je to netko bio rekao.
    i ja cu evo da citiram druga Đ:
    ...U Božjem kristalnom dućanu među oblacima, na žalost nikad nije bilo cenkanja oko onoga što možeš postati i onoga što jednostavno moraš biti da bit to bio...

    toliko od mene
    pusapusa

    avatar

    03.02.2009. (23:33)    -   -   -   -  

  • macimiliana

    neznam jesam li trebala ...ali sam se u nekim riječima pronašla... nisam to nikada rekla... a trebala sam... žao mi je što sam neke stvari forsirala, i što sam očekivala da ćeš se promijeniti jer sam se i ja promijenila.. nisam shvačala da se ne možemo skupa mijenjati kada ne odrastamo skupa... sve u svemu, oprosti što ti nisam dozvoljavala da TI budeš TI...
    tek nakon sve te zbrke u mojoj glavi sam shvatila da te volim upravo takvu, i da te ne želim mjenjati...(ili nedaj Bože izgubiti takvim mojim ponašanjem)
    upravo zato što ne želim da budeš ičija kopija,
    unikat si...i takva ostani...
    pusetina

    avatar

    04.02.2009. (01:47)    -   -   -   -  

  • ma jedna tamo...daleko :)

    slazem se s tobom, ti jedna...Retka..:)
    u pravu si...ne treba ljude mijenjati...treba im se prilagoditi, biti strpljiv, cekati... nema potrebe za forsiranjem, jer ljudi se i sami promjene... e sad, zasto se promjene...godine, nekakvo zivotno iskustvo, uvidjanje svojih vlastitih mana i prilagodjavanje onima do kojih ti je stalo.... u Djoletovom duhu ponavljam- samo Retki nadju Retke...a jednom kad se nadju, sve je drugo lako :) i iako se i ti Retki ponekad rastanu, neka tanka nit izmedju njih uvijek ostane i lako se ojaca...ne?:):):)

    pusa!!!velika!!!

    p.s. sretna sam sto smo se opet "nasle":)

    avatar

    04.02.2009. (21:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...