Komentari

nba.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • guerilla

    B1 liga centar:u 13. kolu je KK Jaska-KK Zapad 80:78.Slabosti KK Zapada koje su bile protiv KK Podsuseda su izašle na vidjelo,a to je da nemamo tako široku klupu da bi mogli izdržati cijelu utakmicu,tj. po nekoliko igrača igra skoro svih 40 minuta jer nemaku adekvatnih zamjena.Mogu reći da smo vodili protiv domaćina sa 50:41 nakon dvije četvrtine,a u zadnju četvrtinu smo ušli sa +13 što nam je i bilo najveće vodstvo,a onda je uslijedio pad gdje smo primili 25 koševa.Opet su slobodna bacanja odlučila na neki način,jer 11.5 sekundi prijekraja Džidćić pogađa jedno slobodno bacanje,odlučili smo se braniti i Debeljuh 0.8 sekundi prije kraja skrivljuje koš faul,a domaći igrač postavlja na konačan rezultat sa slobodnim bacanjem koje je pogodio.0.8 sekundi je bilo premalo da se išta učini i domaći su slavili sretnu ali i zasluženu pobjedu.Treba reći da smo igrali bez Novakovića.

    avatar

    01.02.2009. (15:18)    -   -   -   -  

  • anonimac

    kakvo je to spominjanje clutch trica bez spominjanja reggia...i 0.8 sekundi je i previše ako je reggie u igri :D

    avatar

    05.02.2009. (00:32)    -   -   -   -  

  • guerilla

    B1 liga centar:u 14. kolu KK Zapad dočekuje klub koji se bori opstanak(pod pretpostavkom da KK Zabok ispadne iz A1 lige)KK Dugo Selo.Ovo će biti njhov drugi susret ove dvije ekipe ove sezone,a Dugoselčani su slavili u prvom susretu.Utakmica počinje u 19:30 sati.

    avatar

    08.02.2009. (16:25)    -   -   -   -  

  • guerilla

    B1 liga centar,13. kolo:K Zapad-KK Dugo Selo 85:87.Nažalost,pretrpjeli smo još jedan minimalni poraz.Ovaj put su naši protivnici vodili skoro cijelu utakmicu,a bili smo u dosta jakom sastavu jer nam je igrao i Morić(to je bilo iznenađenje ali mi je bilo drago).Doduše,on nije baš odigrao neku naročito dobru utakmicu jer nije nije baš puno trenirao i to se vidi.Ja se nadam, da će igrati do kraja sezone jer njemu ne treba puno da bude onaj pravi.Gdje su uzroci poraza?U obrani jer su gosti imali prednost u visini i njihovi centri su nam radili velike probleme, pogotovo u prve 2 četvrtine gdje su nas itekako nadskakali.Gosti su znali u nekoliko navrata voditi i po 10-ak koševa ali mi smo se stalno vraćali.Nakon druge četvrtine su gosti vodili sa 41:36.U zadnjih 30 sekundi utakmice je bilo 85:85.Gosti iskorištavaju jedno slobodno bacanje,a KK Zapad je imao 9.5 sekundi napad kojim su mogli eventualno povesti ili pobijediti ali naš igrač nakon kontakta sa gostujućim igračem(što suci koji su inače u ovoj ligi loši gotovo kao i u C1 ligi nisu sankcionirali)gubi loptu i naš igrač skrivljuje prekršaj,a igrač Dugog Sela pogađa je dno slobodno bacanje 1.9 sekundi i postavlja konačan rezultat za pobjedu gostiju koji su malo pobjegli iz opasne zone.Ako budu igrali kao su igrali protiv nas sigurno ostaju u ligi,a ovaj poraz je prvi poraz novog trenera na domaćem terenu i prvi put ove sezone da smo zabili više od 80 koševa i izgubili utakmicu.

    avatar

    10.02.2009. (03:19)    -   -   -   -  

  • guerilla

    B1 liga centar:u 15. kolu KK Mladost(druga momčad Cedevite)dočekuje KK Zapad.Utakmica je na rasporedu u subotu u 15:15 sati.

    avatar

    13.02.2009. (22:49)    -   -   -   -  

  • guerilla

    B1 liga centar,15. kolo:KK Mladost-KK Zapad 97:78.Domaćini su od početka se nametnuli poveli 8:0 na početku i nisu ispuštali vodstvo do kraja utakmice.Objektivno,teško da bi se i da smo bili kompletni mogli nadati pobjedi(nedostajali su nam Novaković i ozlijeđeni Duždagić)jer su njihovi igrači najbolje pripremljeni u B-1 ligi,pojačani Frankom Filipovićem koji je poslan iz Cedevite sa ciljem da se vrate u A-2 ligu.Šut nas iz igre jako slabo služio(pogotovo u prvoj četvrtini smo većin koševa postigli sa crte slobodnih bacanja).Nakon druge četvrtine su domaćini vodili sa 47:31.Prvu tricu smo zabili tek u 25 minuti,a oni su ih zabili dosta.Nekoliko su puta u kontri zakucali,na početku zadnje četvrtine su poveli sa +28 i priveli utakmicu do kraja,a mi smo uspjeli ublažiti poraz.

    avatar

    15.02.2009. (13:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...