Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mvko

    Ovo čitati i gledati je prava uživancija!
    Pozdav i blagoslov

    avatar

    29.01.2009. (22:59)    -   -   -   -  

  • mirta

    Puno pozdrava iz Hrvatske! Divno mi čitati gdje si sve bila i gdje sve ideš... za Njega!
    Budi blagoslovljena u svemu. :)

    avatar

    30.01.2009. (09:31)    -   -   -   -  

  • robsesivka

    nema beda. ni ja ne čitam moj blog (niti ga više pišem... al kak mi ovaj čudan stroj nije dao ostaviti kod tebe komentar - to mi je bila jedina ideja koja mi je u tom trenu pala na pamet.. ah kak sam domišljata :))
    sad je kod tebe 10pm, a kod mene 04am. Valjda ti nisi više budna.. Nema veze. Nego ispada da ti uvijek pišem poruku il komentar kad na TV u podlozi svira neki Thompson :)) Izgleda da ga na Z1 često puštaju (razne pjesme) u sate kad sam ja online :))
    Dopadljive su mi slike iz Meksika. Nekak dobra atmosfera, a i različito od nešeg dobrog starog europskog kontinentića.
    Gregor Veliki (hm? ono, ak baš bude kralj il nekaj takvo :)) danas se je vratio doma. Ne mrem vjerovat kak mi taj mali fali kad ga nema (bio s roditeljima na oporavku kod (druge) bake i djeda, svi su bili prehladjeni/angina/i sl. SVI (i oni tamo baka i djed), i Greg, ma bas svi osim MENE :) Kaj cu, otporna sam na glupave bolestine... osjecala sam se ko druga zena albanskog imena.. "nana (tj. majka) Tereza" koja je hodala medju svakakvim bolesnicima (gubavci pa na dalje ;)) a njoj nista.. Tak i ja s ovima mojima. Svakodnevna visesatna druzenja - a ja mirno zdrava dalje... Ili si mi ti neku dobru ekvadorsku ili meksicku "vibru" poslala, pa se drzim. :)))))))) Ili me jos drzi "energetska injekcija" od boravka u Londonu. Eh, taj grad mi tak dobro cini...
    Smijem ti ovdje ovak duge komentare ostavljati?? (Mislim, bolje to nego mail da ti zatrpavam.. ko neki - necu ih imenovati ;)))) Pozdravi - i da, super ce biti kad se vratis. JAKO se radujem izvjescu iz tvoje misije..
    Gledas rukomet, svjetsko prvenstvo u Zagrebu? Finale je sutra (tj. danas poslije podne), igramo mi i Francuzi. Kaj to nije prekrasno? (Priznajem, da ne gledam televiziju ne bih ni znala da je u Zagrebu - tj. jos nisam bila u Areni - al zato jedva cekam najavljene velike koncerte u njoj.. i to "stranjske"....)
    Jos jednom - Meksiko je zakon. Jos samo da (za navodno cca 18 mjeseci) dokinu vize za SAD-e :)) i evo me i tam i u Meksiku :D (sve u jednoj potezu obidjem.. :))
    Pozdrav veliki, opet snijegovit i hladnovit remetski :))
    (ps Gregor i Marija , susret svakako :D)

    avatar

    01.02.2009. (04:17)    -   -   -   -  

  • lion queen

    hvala za prekrasne slike i tekstove. srce je punije. BTB.

    avatar

    01.02.2009. (10:09)    -   -   -   -  

  • maya7

    drine,pozdrav!
    jako lijep tekst i slike.cestitam!!ostai hrabra!pozdrav, maya7

    avatar

    03.02.2009. (22:29)    -   -   -   -  

  • Buhovo

    Pozdrav Drini Matinoj i Ružičinoj sa našeg Širojog Brijega

    http://krvavipleskomunista.blog.hr/

    http://buhovo.blog.hr/

    avatar

    08.02.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...