Komentari

1971.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • montelupo

    iza mog sretnog muškarca stojim ja :))) dušo, pare ne smrde, ali nisu ni presudne. neš ti velike mudrosti. sve ovisi o tome kolika je količina novca potrebna da si urediš život točno onako kako želiš. a ključna riječ je vrijeme.

    avatar

    27.01.2009. (05:09)    -   -   -   -  

  • onakojatrcisvukovima

    montelupo je sve rekla. :)
    i naravno, obožavam cipele!

    avatar

    27.01.2009. (06:59)    -   -   -   -  

  • marchelina

    ma jel' moguće da si ovo ti napisao....?

    avatar

    27.01.2009. (07:29)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Tekst u najboljoj muškoj tradiciji!

    avatar

    27.01.2009. (08:20)    -   -   -   -  

  • 1971

    @marchelina... Jesam. Jer mi se cesto dogadja da nalijecem na zene koje ni u sto vise ne vjeruju. Kao da sam im ja kriv za lose odabire u zivotu. Ja npr. znam da za moje pogresne odabire nitko drugi nije kriv. Post je mozda ekstreman, zapravo ne generaliziram. Tek naglasavam problem. :))

    avatar

    27.01.2009. (08:23)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    kao što su neki dan rekli u emisiji o sreći - taj osjećaj zadovoljstva kad kupiš nove cipele je kratkotrajan i ne čini nas sretnima ako iza tih površnih zadovoljstava ne stoji neko duboko zadovoljstvo u nama a to zadovoljstvo je kad imaš sređen život, kad imaš kraj sebe osobu koju voliš i koja tebe voli, kad imaš posao koji ti je ok i koji ti nije stresan i od kojeg možeš živjet, kad imaš dakle i sređenu egzistenciju... meni ti u cijeloj toj priči fali samo bebica... a cipele i ostale tričarije su samo kuglica šlaga na torti ;)

    avatar

    27.01.2009. (08:33)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Kad neka žena stalno nalijeće na loše tipove, onda joj moderna psihologija kaže da "Privlačimo slično..."
    Po toj logici, ti u zadnje vrijeme nalijećeš samo na žene koje ni u što više ne vjeruju zato jer si sam prestao vjerovati u žene koje vjeruju...:)
    I da, bogme si dobro izgeneralizirao.

    avatar

    27.01.2009. (08:55)    -   -   -   -  

  • marchelina

    p.s. poznajem hrpu žena koje bi za mrvu ljubavi dale sve cipele koje imaju...

    avatar

    27.01.2009. (08:57)    -   -   -   -  

  • 1971

    Thanks. :) Mozda sam samo jako htio procitati ovakav komentar. :))

    avatar

    27.01.2009. (09:13)    -   -   -   -  

  • marchelina

    ovo te izvuklo :)
    (djelomično, hehe)

    avatar

    27.01.2009. (09:48)    -   -   -   -  

  • goga bjondina

    Osobno ne vidim povezanost izmedju veselja zbog kupovine novih cipela i materijalizma u trazenju partnera. Valjda zato jer sam si sve svoje cipele ( i ostalo) kupila sama, lovom koju sam sama zaradila. Ne bih se slozila s tobom da su cure koje ocekuju da im (ih) se kupuje vecina. Upravo suprotno. Zene teze dolaze do novaca pa ih valjda zato vise i veseli mogucnost da smiju nepromisljeno trositi. To samo znaci da su sposobne zaraditi. A to je divan osjecaj, kao sto si i sam lijepo opisao. Iza sretnog muskarca stoji zena koja mu je u svemu ravna. Pozdrav, welcome back

    avatar

    27.01.2009. (11:58)    -   -   -   -  

  • alissa u zrcalu

    ako pitanje nije retoričko, rado bih rekla da iza sretnog muškarca stoji on sam, jednako kao što i iza sretne žene stoji ona sama, ali zato, uz sretnog muškarca, stoji, dakako, sretna partnerica, obitelj i okolina, jednako kao što i uz sretnu ženu stoji sretan partner, obitelj i okolina :)))

    avatar

    27.01.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Ne nalijećem na tako površne žene, bože gdje ih samo nalaziš? To je predrasuda kod većine muškaraca i čak mi ide i na živce jer spada obično u onu klasifikaciju "sve su žene sponzoruše", dakako da ih ima, ali to nije realno viđenje stvari.

    avatar

    27.01.2009. (13:40)    -   -   -   -  

  • jibica

    A kaj s nama nogatima?! Meni je, vjeruj mi, velika sreća kupiti si cipele, jer..... ja sam ti ko Pepeljuga, ali ne s majušnom nogicom nego s nogetinom...... I ondak kad si nađem cipelice (da, cipelice... baš....), sretna sam ko malo dijete..... ;))
    I ispadam već u prvom krugu, ne? ;))
    A tko stoji iza sretnog muškarca?!
    Sve ovisi što smatraš srećom.... jelte.... jer netko tko trpi bolove, sretan je kad bolovi prestanu, ne?
    Netko tko hoda gol, sretan je kad dobije vesticu, ne?
    A često puta vidimo ljude koji su zdravi, koji rade, imaju prihode, krov nad glavom i nešto na stolu za pojesti, ljude koji imaju prijatelje, a koji jauču i plaču kak im je u životu teško i kako su nesretni.....
    Da ne duljim - iza sretnog muškarca/žene stoji njegov /njezin mozak/srce/duša/štaveć koji je "programiran" da vidi stvari u svjetlijim tonovima....
    Jer ako, npr. imaš saobraćajku u kojoj slupaš auto skroz na skroz, a izvučeš se bez ogrebotine - možeš ili biti sretan jer si dobro prošao ili biti nesretan kaj si slupao auto, ne?
    Uglavnom, iza sretnog muškarca/žene stoji isključivo on sam..... :)

    avatar

    27.01.2009. (15:19)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    kak se ja cudim da nema normalnog muskog..tak se ti cudis da nema normalne zenske..haha

    mene veseli kad kupim nest kvalitetno a jeftino jer na snizenju il je zadnji broj i tak..cipele kad ih iznosim onda ih bacim i kupim druge..zapravo, ne bacim ih neg ih posaljem doma babi da hoda u njima po vrtu il kokosinjcu :D

    iza svake uspjesne osobe rekla bi da stoje prijatelji..koji su ti potpora, koji te tjeraju na ucenje, na rad,daju ti neki dobar primjer il savjet i tak..

    cinjenicno stanje je i to da..kad sam bila u vezi moj decko je napredovao od plave radnicke uniforme do fancy ureda i odijela i menagerske pozicije..sam si je to zasluziio svojim znanjem i trudom..al opet vjerujem da moja mozda podrska je imala nekog vraga zasluge malo...al ok..
    a lik posije nega s kojim sam bila je cijelo vrijeme pricao kak ce pokrenuti biznis i to je izveo tek nakon sto smo prekinuli..pa sad.. ostali su svi studosi i neradnici bili...

    ja cijenim svakog onog koji se brine sam za sebe u bilo kojem smislu..zapravo svi moji prijatelji su samostalni...

    avatar

    27.01.2009. (15:25)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    sto si registriran na iskrici?

    avatar

    27.01.2009. (15:27)    -   -   -   -  

  • asjaba

    jao, jao - novac! sjeme mu se zatrlo. :(( blagostanje mi je cilj, ali me novac ne motivira - i zato sam u kurcu! kao i svi drugi sretni muškarci i sretne žene. dakle, muškarca kao i ženu sretnim čini upravo izostanak megalomanskih kapitalističkih ambicija, jer to onda ukazuje na to da su mu drugi sadržaji bitniji. i - presretan je zbog toga, čak i ako toga nije svjestan.

    avatar

    27.01.2009. (15:57)    -   -   -   -  

  • palchy

    I iza sretnog muškarca, i iza sretne žene stoje SRETNI ONI SAMI...nije li tako, neće ih usrećiti ni Bog, ni lova, ni partner, ni posao...ma nitko i ništa...bit će po principu "uzalud vam trud svirači"...prvenstveno čovjek treba biti sretan i zadovoljan sam sa sobom da bi mogao biti sretan i zadovoljan i sa svime ostalim....
    Osmijeh ostavljam :-))

    p.s. Sad vidjeh da je i jibica to rekla :-))

    avatar

    27.01.2009. (18:54)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Meni je ta priča s kupovanjem cipela čista pizdarija, ispada da se sve žene furaju da su Carrie Bradshow. Dok nju nisu gledale, takvo što su samo mogle pročitati u Cosmu. Bullshit za praznoglave utegnute glupačice koje vikende provode pjevajući o aspirinima, alkoholu i gromovima te ostalim ljubavnim nedaćama.. Ja uredno nosim cipele dok ih ne uništim..a sad...kad imaš podršku druge strane koja te poštuje i voli, bez obzira na financije, sve ti ide od ruke, bilo da se radi o muškarcu illi ženi.

    avatar

    28.01.2009. (12:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...