Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • traženje sebe

    kao prvo mislim da 1 put spominjes curu/zenu(partnerica fakat uzasno zvuci) al i navire se seks tema..haha.. ajde neka neka da ste i to probali.. :D
    kak sam radila ono u kauflandu na blagajni nisam vidjela da je netko fakat i kupio..pa me cisto zanimala uvijek jel to sta valja opce..

    gumica za brisanje je dobra i za skidanje fleka s zida nekih mini..istina bog ode malo i boje dolje al se ne vidi nist poslije.. i ja sam si stan uredivala pa sam imale svakakve ideje..

    da novi je dizajn al ne funkcionira bas najbolje al me bas boli briga..
    ljubavni problemi dragi moj su samo kod mene... skracena verzija je da me lik ostavio i prije neg je pocelo jer je htio nastaviti ljetnu romansu s zenskom s mora..jebenica,kaj ne? vise manje me prosao gnjev..sad sam samo malo tuzna jos..

    avatar

    27.01.2009. (01:11)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    Možda nekome užasno zvuči partnerica, ali je ona moj partner kako god okreneš :-D Vjerojatno je malo preslužbeno i s tim se slažem. Pristalica sam one da se napisana riječ ne treba kasnije pravdati jer je tu i samim time je neću ispravljati.

    Bome vrijedi kupiti tu "igračku" :-) To ti može biti dobra fora za neki rođendanski darak. Naravno, nekom normlanom da nebi netko mislio kako mu se uvaljuješ :-D

    Kažem ja da gumica rula!

    avatar

    27.01.2009. (01:19)    -   -   -   -  

  • bastet

    Uuf, kakav peh za tekmu! Em nisi bio dio atmosfere (kod kuće u fotelji i šlapama je fakat drukčije!), em si propustil Darka Janeša u živo, em lova bačena u vjetar....Prava smola, žao mi je! Što se, pak, gumica tiče, možda rulaju, al' nekako mislim, prikladnije su za klince i one s promiskuitetnim navikama! Muž i ja preferiramo ćelavi seks :-)! Al' kako volimo i isprobavati, možda ipak...

    avatar

    27.01.2009. (12:55)    -   -   -   -  

  • marchelina

    durex prsten???
    'benti di ja živin kad pojma nemam....:))))

    avatar

    27.01.2009. (13:24)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @bastet... Mislio sam na gumice gumice kojima brišemo šrakopis obične olovke :-D Al vidim da je dvosmislenost urodila plodom ;-)

    @marchelina... http://www.durexworld.com/hr-HR/Products/Vibrators/Pages/PlayVibrations.as px
    Eto linka pa si vidi ;-) Nije sramota ne imat pojma. Sramota je ne pitat (tak su mene učili u školi).

    avatar

    27.01.2009. (14:27)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    ovih dana i ja perem kuhinju-užas.....tak je teško,ruke mi otpadnu....

    avatar

    27.01.2009. (14:39)    -   -   -   -  

  • Sidney.Lupin

    Hvala na komentaru! Jesi ti miran u životu, u smislu imaš li mir u srcu?

    avatar

    27.01.2009. (21:21)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Ajoj, tek sada vidim kako me pregaziše godine. Kada čujem "gumica", automatski se sjetim pipe nad umivaonikom koja stalno curi.

    avatar

    27.01.2009. (22:15)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @ista kao prije... Nije mi užaš bio prati kuhinju. Barem ne ovaj put. Nova novcata je. Ako naučim pustiti slike na blog možda i pokažem koji kadar nove kuhinje :-) Je, ruke su mi otpale i na momente sam posustao, ali kada sam završio, guštao sam.

    @Eva... Jesam li miran u životu? Imam li mir u srcu? Pa, onako iskreno, mislim da nemam u potpunosti, ali sam relativno blizu tome. Izbaci me ponekad iz takta događaj kao onaj jučer (pisat ću o tome), ali se trudim brzo preći preko toga. Ali recimo, ne bojim se recesije i sličnih stvari. Meni ne treba puno za sreću i zadovoljstvo baš zato jer sam u srcu više manje miran.

    @Živjeti svoj život... hahahahaha.... Zovi majstora nek popravi tu pipu. Kad kažeš pipa i to može biti asocijacija s gumicom :-D Samo bez umivaonika naravno.

    avatar

    28.01.2009. (09:12)    -   -   -   -  

  • Sidney.Lupin

    Ja nisam išla na utakmicu, a i ne namjeravam ići na nikakvu utakmicu, ali imam novi post pa svrati... Pozdrav!

    avatar

    31.01.2009. (21:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...