Komentari

nenadbego.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • veleBeat

    Ma, tko je tebe pozvao tamo da sabotiraš znanstveni skup ljudi koji se -konačno i napokon- ozbiljno bave ozbiljnim problemima. Inače, imam ja jedan raspadnuti Digitron koji mi se čini kao Elektro-bio-magnetizator, hmmm, ako ga uspijem ugurat u gaće moglo bi večeras biti pjesme narodne.

    avatar

    26.01.2009. (13:59)    -   -   -   -  

  • Cordelia

    Pitam se, pitam koliko je boca vina popito prije ovih veleumnih razgovora. ccc ne valja piti na prazni stomak. Hm zanimljiva ideja za upotrebu Borgmanovog Elektro-bio-magnetizatora. Naravno, ideja mi se sviđa dok god baterija ide u njegovo dupe :))).
    Optužili su Borgmana da je davao komentare u moje ime jer je link s moga nicka vodio na njegov blog. Skrušeno priznajem da je to moja greška i priznajem autorstvo komentara. Evo Ely samo za tebe sad vodi do moga.

    avatar

    26.01.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • Zulu

    Mislio sam da se Zloćud zove Zlurad,ono kao, detektor negativne energije.

    avatar

    26.01.2009. (16:32)    -   -   -   -  

  • borgman

    Borgmanova Kockica daje priopćenje za javnost!
    Uređaji koji se nalaze na slikama su tajna!. Svi koji su ih vidjeli će u kratko vrijeme nakon gledanja, u kutovima očiju opaziti slankastu tekućinu, u kapljicama. Radilice koje su bile izložene slikama, su kratko vrijeme nakon curenja tekućine iz glave, počele sa nekontroliranim facijalnim grčevima, i ispuštanjem jakih zvukova, pri čemu su se držali za trbuh. Obdukcijom je utvrđeno kako nije došlo ni do kakve fiziološke promjene, ali su radi nekontroliranog ponašanja doživjele neurološki slom i morale biti uništene.
    Borg je obaviješten o neobičnoj zarazi i Kockica se nalazi u stanju karantene, a sve misije u vanjskom svijetu se obavljaju po zapovijedi Nexusa, o prenošenju zaraze na neoprezne Zemljane.
    Ukoliko želite preživjeti, i poživjeti, do vremena asimilacije, nemojte gledati slike sa Bloga!
    Gospodin Bego će radi svoje uloge u pomicanju granica zdravog razuma Borgovskom zarazom, biti nagrađen, bio-električnim, magneto-ionizatorskim, baterijski napajanim, samovibrirajućim... držalom. Taj vrijedni poklon će moći upotrijebiti na sebi, na najbolji način, u svrhu ispravljanja već pognute kičme.
    Za Borga
    Borgman

    avatar

    26.01.2009. (17:16)    -   -   -   -  

  • Elyca

    sorry...al ja vas ne poznajem!

    avatar

    26.01.2009. (21:09)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    he,he,he..... ovo je SF!!! :)))))))
    Nije Borgmanu lako. Ali najteži test je prošao... Beginu kritiku i reklamu. Tržište je sada njegovo! :))))

    avatar

    26.01.2009. (22:09)    -   -   -   -  

  • I.M.

    Lijepo je to sve znati ako me slučajno put nanese u neko nedjeljno predvečerje oko 19.00 kod Leonarda...:)....Ko zna kakvim bi se sve zračenjima izložila, neupućena :)
    Stavila sam link do tvoga carstva na svoj blog..u slučaju eventualnih pritužbi, iste dostaviti pismenim putem u što kraćem roku :)...pod kratko podrazumijevam jako kratko :)

    avatar

    26.01.2009. (23:53)    -   -   -   -  

  • Šima

    ha ha ha ha ha
    Zloćud me oduševio dizajnom, svaka čast izumitelju ;-)))))))

    avatar

    27.01.2009. (07:23)    -   -   -   -  

  • dida99

    Ajde fino, u Leonarda kažeš

    avatar

    27.01.2009. (09:34)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Do slijedečeg čitanja osmjeh ti ostavljam :-)))

    avatar

    27.01.2009. (10:08)    -   -   -   -  

  • Zvezdana

    Faca si skrozzz:)))

    avatar

    27.01.2009. (13:16)    -   -   -   -  

  • Zulu

    Ponosni sam vlasnik jedne od Borgijevih naprava sa slike (neću reći koje) i moram priznati da su uživo još impresivnije.
    Pozdrav

    avatar

    27.01.2009. (22:57)    -   -   -   -  

  • Bego

    Hik!

    avatar

    28.01.2009. (03:10)    -   -   -   -  

  • Bego

    JEBATEBLAGIISUSDATEJEBA!!! Evosadmiuletilimalisivi! Ja reka, ma nisam ja, ja tetoviran, ne čipiran! Oni otišli, jebemli immater retardiranu i patuljastu, niži su od Stalonea, ako je to uopće moguće, jebemtikrvavugospu, triba manje pit! Jeba mater ko god oće ako ja popijem više od 5 litara vina, a i ovo se samo slavi, pali trigliceridi s 7,8 na 3.1, jupi, sad ću na majonezu Zvijezda, zbog nje obdio slavu i bogatstvo u inostranstvu, a sad je ne smin kaže vrač, doktor, šta li je...

    avatar

    28.01.2009. (03:34)    -   -   -   -  

  • borgman

    Borgmanova Kockica-pripćenje za javnost 2
    - Zadnji komentari bEGE na Begu govore u prilog tvrdnji kako je Bego osoba koja se ne slaže sa bEGOM.
    Očite kontradiktornosti su nastale radi miješanja djelovanja nepoznate tehnologije (Borgmanovih "sprava") i dobropoznatoga crnog vina, u nepoznatim omjerima.
    Kod istog oblika poremećaja (koji uvijek započinje istjecanjem misteriozne slankaste tekućine, pored kamera(očiju)), bio sa do sada prisiljen više radilica ostaviti u kriogenom snu.
    To kako bEGO tvrdi kako nije čipiran...neka pogleda mali trag uboda ispod bicepsa lijeve ruke, iako, njegov čip nema prijašnji ID OIMBG, nego samo šest znamenkastu identifikaciju, koja je potpuno unikatna BeeEGO.
    Kako bi barem privremeno "izliječili" ljudski subjekt umjesto kriogeničkoga pokušali smo sa običnim noćnim snom, iako sumnjamo na trajno oštećenje i prejak rad centara za glupost i Begoizam, a opravdano sumnjamo na potpuni nestanak centara za samokontrolu.
    Pozivamo čitatelje da se uzdrže od kontakta sa bEGO-m, i o njegovom kretanju obavijeste Borga, koji je jedini ovlašten za prikupljanje takvih uzoraka, radi odvođenja u BegoLAND (ZOO vrt za Bege), na Betlguzu :-))))))

    avatar

    28.01.2009. (09:03)    -   -   -   -  

  • Bego

    Ma kakav čip! Ugurao sam u sebe bocu pelina. Srećom, bez boce.

    avatar

    28.01.2009. (11:22)    -   -   -   -  

  • Bego

    Evo ti Borže raport: opio se u Đanija s Kakaduom (količina: 20-tak tura pelina), potom naletio na Mora i nastavio s vinom (količina: sve), onda se ušuljao sestri u stan i ukrao duvan, pa dok je Moro cijedio zadnje kapi pisao komentare, onda se naspavao, otrijeznio, obrisao pijane komentare i shvatio da sam se za kurac opio kad sam sad opet trijezan!

    avatar

    28.01.2009. (13:45)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    A zašto čovjek jede? Pa, da bi mogao ogladnit...

    avatar

    28.01.2009. (13:50)    -   -   -   -  

  • caffeine

    To Švabe zovu Teufelkreis iliti Đavolji Krug (mislim da se čak i jedna Zagorova epizoda zove tako). Napiješ se da ne budeš trijezan i onda se otrijezniš da bi se opet napio. Jedno brez drugoga ne ide, jer kurac bi pijan čovjek znao da je pijan ako nikad nije bio trijezan. Što znači da je pijanstvo zapravo stanje između dvije trezvenosti, i pijanstvo se pojačava što je čovjek trijezniji (a bogami i pijaniji).

    avatar

    28.01.2009. (16:26)    -   -   -   -  

  • I.M.

    auuuuu ali psuješ....da te čuje moja pokojna baba odmah bi joj srce otkazalo :)))

    avatar

    28.01.2009. (18:11)    -   -   -   -  

  • Zulu

    Nema komentara do pijanog. Pogotovo ako je napisan na dijalektu plemena "Crna Noga" kao ono od jutros u 3:00 (e,e! pročitalo se prije brisanja). Fala bogu za trigliceride, konačno su ti procvale Begonije.

    http://hr.wikipedia.org/wiki/Blackfoot

    avatar

    28.01.2009. (23:06)    -   -   -   -  

  • Bego

    Točno, pijani komentari su dobri, ali bilo ih je previše, a čak ni ja nisam razumio jezik kojim su pisani. Ostavio sam zadnji koji je suma sumarum i više-manje na hrvatskom :-))

    avatar

    29.01.2009. (06:51)    -   -   -   -  

  • borgman

    "pijani komentari"---a meni je manje više izgledalo kao jezik kojim jako dobro vladaš... Bego- silo nečista pa koliko toga ima skriveno u tvojoj glavi, i čeka na raspored za izražavanje ;-))

    avatar

    29.01.2009. (08:16)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    a, stvarno, di ovo ima, ovi dođe i pijan ostavlja komentare, a šta je najgore, ja ih nisan pročita :-)
    , dobro, shvatio sam, Borgman je donio nekakve naprave, ali ti si to odbio da uguraš u sebe, nego si ugurao nekakav pelin u ogromnim količinama i svađao se sa nekim sivonjama koji su niži od Stalonea, ..mater im patuljastu .. :-)
    -zaključak: pišeš SF priče,
    Yeeeeaaah :-))

    avatar

    29.01.2009. (12:25)    -   -   -   -  

  • Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje

    Sve je ok, ali me ubila ova integralna svinjetina na kraju;)

    avatar

    31.01.2009. (09:52)    -   -   -   -  

učitavam...