Komentari

protivnasilja.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • seoska idila

    lijepo napisan post. osobno volim što živim u manjem gradu gdje se djeca još uvijek igraju na dvorištu (čak i na ulici bez većih opasnosti od prometa!), gdje djeca sama i pješke idu na strane jezike / sport / muzičku - za cijenu od jedne ženske frizure na mjesec (neki sportovi su čak i besplatni!)... zagreb i ostali veliki gradovi su postali previše "zapadnjački" te se gubi tak duh starih (dobrih) vremena....

    avatar

    25.01.2009. (14:38)    -   -   -   -  

  • enika36

    stvarno lijep post i slažem se s seoskom idilom lakše je po tom pitanju u manjim sredinama a što se tiče slobodne aktivnosti -igre mi još uvijek makar vikendima kad je ružno vrijeme skratimo vrijeme igrajući jamb ili monopoly s klincima i stvarno je opuštajuće njima zabavno a nas vrati u djetinstvo:=)

    avatar

    25.01.2009. (23:34)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    dajte mi posaljite mail koji vam je...jer ne vidim koji je vas nidgje
    moj je zeza84@yahoo.com

    avatar

    25.01.2009. (23:53)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    e da...meni moja mama uvijek kaze "vidjet ces ti kak ces se ti brinuti oko svog djeteta kad ti dode kuci i sta se dogada ..gnjavit ces i brinuti vise nego ja".. nemozete nas pripremiti na nikakve situacije...samo nam mozete dat prilika i iskustva i vremena da sami uz vasu podrsku probamo neke stvari ranije nego druga djeca i time ocvrsnemo i pripremimo se za probleme..

    avatar

    26.01.2009. (00:09)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    crna - desno ti je mail. pise email pa mozes kliknuti na link i poslati direktno. ako ne zelis onda predji samo misem preko toga da ti se pokaze mail.

    avatar

    26.01.2009. (00:34)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    ovo je jedan od najtoplijih tekstova o roditeljstvu koje sam pročitala.

    avatar

    26.01.2009. (11:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...