Komentari

nenadbego.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • I.M.

    a je vam ova riva malo svemirska.....a opet nekako se uvjek sjetim Don Kihota samo su vjetrenjače malo modernije...i svi se nešto bunite ali vam slaba korist....da bar stavite konope pa bi se roba lijepo sušila, a ujedno bi riva dobila malo topline i domaćeg ugođaja...osim ako vam Kerum zasjedne u fotelju i odluči je malo urediti....ko zna, možda se uvjerite da ništa nije tako loše da ne može biti gore :))))...

    avatar

    23.01.2009. (00:31)    -   -   -   -  

  • Bego

    Iz tvojih usta u Božju mater! :-))))))

    avatar

    23.01.2009. (02:14)    -   -   -   -  

  • Stavros

    Oš mi dat OIB od tog Jasenka?

    avatar

    23.01.2009. (09:58)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    Zar uz kobasicu ne idu i jaja?
    "A u nekim težim vremenima neće trebati ni vješala podizati." - valjda si htio napisati - u nekim boljim vremenima...

    avatar

    23.01.2009. (10:04)    -   -   -   -  

  • caffeine

    Mene su tjerali da jedem špinat tako što bi mi rekli da ću imat mišiće kao mornar Popaj. Nisam dobio mišiće, ali zato sad prekomjerno prdim...Ajde, bar sam nešto dobio. Možda je trebalo baš onaj iz konzerve?

    avatar

    23.01.2009. (15:20)    -   -   -   -  

  • I.M.

    šta bi tek rekao da sam spomenula da je i bolje da vam sruše onu ruinu od bedema iznad pazara i da Stavros dobro pjeva :)))))))

    avatar

    23.01.2009. (18:53)    -   -   -   -  

  • Bego

    @Stavros Stavros zna Jasenka, a zna i mene. Pitanje je znamo li mi njega nakon tolikih plastičnih operacija...
    @veleBeat Dobro sam napisao: u nelkim težim vremenima u futuru. Bolja vremena su prošla, a teška dolaze. A ono što govore političari, to su uvijek i govorili, i u ovom i u bivšem, a govorit će i u budućem sistemu, sva ta sranja o svijetloj budućnosti... Nema svijetle budućnosti!!! Kao da nije dosta što sam svaki dan jedan dan bliže smrti, što slabije vidim, sporije se krećem... ne, oni mi i to loše hoće još više zagorčati!
    @caffeine Da bi dobio mišiće ko Popaj, moraš jesti GMO špinat, steroide i dobiti dnevnu dozu zračenja. Drugačije ne ide. Možeš doduše i bez toga biti dobro građen, ali ne možeš postati karikatura poput Stalonea ili Schwarzeneggera.
    @I.M. Vjeruj mi, ne želiš znati! :-) Moj repertoar psovki je naprosto... nemam ni izraza... blago rečeno, bajan! Šteta što nitko ne organizira festival psovanja, prvo mjesto bi dobio neki režimski psovač, a mene bi sigurno ubili (što je jače od prvog mjesta).

    avatar

    23.01.2009. (19:44)    -   -   -   -  

  • I.M.

    dobro, neću te nositi na duši :))))

    avatar

    23.01.2009. (21:04)    -   -   -   -  

  • borgman

    Podsjetnik: obavijestiti Stavrosa.
    - begi samo prijepis starog vica: Što dobiješ sa dva jaja na oko? Kobasicu u čelo!-
    - naravno, očekujem od njega blagi tjelesni i fizički napor u dovođenju svoga tijela u relativističku poziciju nedaleko prime3. u nedjelju. U suprotnom, za osvetu, najmoćnijom magijom koja postoji (mobitelom)...z(n)azvat ćemo...Stavrosa!

    avatar

    23.01.2009. (21:13)    -   -   -   -  

  • Bego

    I.M. Ili samo ne želiš slušati prostačenja? :-)
    borgman Ne, ne Stavrosa! :-) Dobro, dolazim na sastanak Sekte alternativnog pristupa smanjenju potrošnje energenata, Vojske spasa hrvatskog identiteta nakon pristupa Zemlje Međuplanetarnoj Uniji, Udruge za zaštitu ljudskih dužnosti i Kulturno-umjetničkog društva "Glupost".

    avatar

    24.01.2009. (10:26)    -   -   -   -  

  • I.M.

    možda bi preživjela ako su te iste u pisanom obliku:)))

    avatar

    24.01.2009. (19:04)    -   -   -   -  

  • DALmata

    ka smo vec kod beštimi....moreš kontat namene ako se ikad organizira taki festival ......mogu ti bit dostojna podrška........koji ja lipi arsenal jeman ajmeeeeeeee miline :)

    avatar

    24.01.2009. (23:16)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    jebate sranja, nisan ono sa bedemon ni vidija, pa mi smo u totalnom qrcu, a sad si me još i podsjetija na staru rivu, ova nova je za popizdit, pa ja namjerno duže vrime ne iden preko nje jer mi se gadi sa onin višalima i nekin tehno pločama, ajme

    avatar

    25.01.2009. (00:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...