Komentari

fridinkutak.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • 7 dana

  hahaha ooo fridica, kako si se umotala, ko bakica od crvenkapice ;)))))))
  jučer smo sreli malog pinča, kiša pada, on ima kabanicu, i trese se jadničak, slika i prilika mizerije i jada! ;))) kaže njegova dvonoška ovoj mojoj da bi i meni dobro došla kabanica!
  hahahahaaaa a ja obožavam kad je mokro! kako sam guštala !!! sve sam kanaliće prosurfala višekratno! sve lokve! onda sam se okupala od blata u moru, preventivno! da me ne mora kupat kad dođem doma. :)))))) figu! fridice moja, okupala me i to me još i nasapunala ! ;((( joj, a onda me još i onim zzzzzzzzz strašnim zujalom puhala!
  ali nema veze, učer je bio dobar dan! da bar hoće i danas kiša padat!!!!!!
  ps-dogovoreno! evo mene tebi na snijeg, a na ljeto dođi ti meni na more. ti ljepo sjedni u hlad s pianom (to ti je naš mali frend zimogrozni ;))) a ja kad se naplivam, prileć ću s vama pa ćemo rickat neki štapić, travku ili ako bude sreće- KOST! ;)))))))

  avatar

  22.01.2009. (12:37)    -   -   -   -  

 • Guinea pig

  Fridice, možda je razlog tome što ne možeš vidjeti video što nemaš zadnju verziju Flasha. Evo ti linkić: http://get.adobe.com/flashplayer/ pa ga skini i instaliraj, i onda se gledamo :D
  Ajde, budi mi sretna i razigrana!

  avatar

  22.01.2009. (12:58)    -   -   -   -  

 • dvazajedan

  čekamo, čekamo, fridice ...
  s pogledom na prozor, a guzama uz radijator ... :-)

  P&Đ i mali miško ...

  avatar

  23.01.2009. (13:21)    -   -   -   -  

 • Katja

  Ne tako željno kao ti, nama sunce i sad dođe.

  avatar

  24.01.2009. (18:00)    -   -   -   -  

 • Mendula

  I ja čekam sunčeko, nikako da ga dočekam. Sada je nakon Sivke i Šarka došao i jedan mali vrapčić. Presladak je. Veliku pusu ti šaljem draga Frida!:-)

  avatar

  26.01.2009. (11:46)    -   -   -   -  

 • 7 dana

  još ti zima ha? drš se frida peći! ja idem van ali bolje bi mi bilo da ostanem doma di sigurno neću zaradit kakvu kaznu! ovo moje dvonožno zlo stalno smišlja neke kazne i zabrane ;(((((( ispada da pas više niš ne smi, samo sjedit i mirno bit! šmrc!

  avatar

  02.02.2009. (18:06)    -   -   -   -  

 • Mendula

  Draga Frida, čuvaj svoju dobru gazdaricu rekovalescenta. Nedaj joj da previše radi i kaži joj da sam se upravo razočarala na ptičici kada sam umjesto njene lijepe fotke vidjela maslačak. Maslačak je lijep, ali tvoja gazdarica je ljepša! (:-)=(-:)

  avatar

  04.02.2009. (11:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...