Komentari

staklenadama.blog.hr

Dodaj komentar (73)

Marketing


  • lobotomya

    Ja u gužvi najbolje fukcioniram , stići ćeš ti sve !

    avatar

    23.01.2009. (00:39)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * Loby Woman - ..i ja isto, samo što ovo nije gužva, nego, zauzet sam od jutra do mraka ...

    avatar

    23.01.2009. (01:46)    -   -   -   -  

  • nadripjesnik

    Ima nešto u toj poslovici. Drago mi je zbog tebe. Samo radi...

    avatar

    24.01.2009. (01:44)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * nadripjesnik - .. ima, ima, di ima vatre ima i dima ... :-))

    avatar

    24.01.2009. (02:16)    -   -   -   -  

  • Uranova pikula

    mala ima super glaaaaaaaaaaaas :-)))

    avatar

    24.01.2009. (17:39)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * Uranova p. - ... da, hvala, ima 19 god. , a pjeva od svoje šeste g., završila je glazbenu, i već je snimila mali milijun dječijih pjesama, sada krećemo u odrasliju music avanturu :-)

    avatar

    24.01.2009. (18:26)    -   -   -   -  

  • Uranova pikula

    hehehheehe valjda sam zbog fotke pomislila da je mlađa :-)))
    oooo onda pretpostavljam da je to hehehe obiteljski biznis kod vas :-))
    u svakom slučaju i ako je i ako nije :-))) sjajna je :-)) i vidim da će u budućnosti sigurno obogatiti učmalu glazbenu atmosferu kod nas :-)))
    hehe sigurna sam da kad iza aranžmana naš klavijaturist stoji da neće bit frke :-)))

    p.s. hehe a danas sam isforsala pa objavila obje, opet me prehlada zaskočila, pa sam opet prisilno bila nestala s bloga, joj ne volim zimu, uvijek me skrši :-) al zato proljeće, ljeto, jesen :-)))))
    e a sutra ide zadnja sedma od sedam pjesama le mer :-)))
    meni nekako osobno najdraža, valjda što je zadnja :-)) htjela sam je već danas objavit :-)al budem ipak sutra :-))))
    e da i meni je sjajna I Don't Like Mondays, čak ju je i ova pjevačica, japanka obradila, al mi nikako nije sjela uz ovaj ciklus, čak mi je i prošla pjesma, gappanese in roma, tak tak sjela, morala sam se opet vratit ovoj izvornoj početnoj habaneri, nekak daje štih cijeloj zbrci :-))
    ne znam što da kažem, osim hvala na heh podršci :-)) zbilja si pravi :-)))

    avatar

    25.01.2009. (01:23)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * Uranova p. - oooo, nije to obiteljski biznis, ja sam za sada jedini glazbenik u obitelji koji se bavi ovim poslom , pjevačica Tina je moja dugogodišnja kolegica i suradnica pa zato dobro poznam njene glazbene radove u kojima sam i sam sudjelovao :-)

    avatar

    25.01.2009. (01:34)    -   -   -   -  

  • Ayzis.

    to ti je klasika života.
    isto mozes primjeniti i na ljubavne veze,avanture,šta vec.

    kad nema-nema,kad ima-ima previse.

    svemir ima sjajan smisao za humor.

    avatar

    25.01.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * Azyis - ... da, slažem se, .. sviđa mi se ovo: svemir ima sjajan smisao za humor

    avatar

    25.01.2009. (15:47)    -   -   -   -  

  • Uranova pikula

    aha dakle nije :-)) a jebiga fulao sam :-) ne ljutiš se, ne? :-))
    svejedno u svakom slučaju dobra suradnja :-)) i nek sam traje :-))

    avatar

    26.01.2009. (00:10)    -   -   -   -  

  • I.M.

    ne bi bilo dobro da nam sada tu kukaš kako nema ništa posla, kako nećeš preživjeti zimu...i ko zna šta još :)))

    avatar

    26.01.2009. (00:27)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * Uranova p. - ... sve je OK :-)
    * I.M. - .. ha,haaaahaa, srećom nisam od kukanja, radije se smijem, kao što reče * Azyis: svemir ima sjajan smisao za humor, ... volim misliti o sebi da imam smisla za humor, ali istina je: zimi više radim, a manje zaradim, zar to nije u neku ruku čak i smiješno, jer da nije smiješno, bilo bi žalosno :-)

    avatar

    26.01.2009. (00:51)    -   -   -   -  

  • carla

    aa, gledan ja šta se dimi doli iz Radunice a to ti radiš punom parom

    avatar

    26.01.2009. (12:10)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * carla - .. i bi`će , ovdi sve dimi kraj Prime III , pa se proširilo do Radunice :-)

    avatar

    26.01.2009. (13:49)    -   -   -   -  

  • carla

    a je...po jugu je pa nosi doli

    avatar

    26.01.2009. (14:00)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * carla - ... iša san pogledat vanka , a je jugo je, kisovito vrime, svašta, nisan ni zna, eto kada se zadubin ..

    avatar

    26.01.2009. (14:11)    -   -   -   -  

  • anabonni

    Dimilo se i meni u Fregati.....hahaha samo ni ti ni Carla niste vidili....Yeaaaaaah!

    avatar

    26.01.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  • carla

    ajme, @annabonni...a to je onda dimilo na sve strane...ko to tamo šalje dimne poruke?:)

    avatar

    26.01.2009. (15:35)    -   -   -   -  

  • Palomine Zvijezdice

    lipa je pisma malo podsjeca na nekakvu navijacku pjesmu....
    no to mozda i nije tako, vjerojatno mi je ovo ludilo rukometno udrilo u glavu....
    ....a spot je split u malom.... :-))

    avatar

    26.01.2009. (18:38)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * anabonni - Dobro kaže Carla, to se onda dimilo na sve strane, ako bude sriće možda ćemo vidit drugi put :-)
    * Carla - ... a šalje, a eto vidiš ko šalje * Anabonni, ona, .. ona je glavni akter, a ja san mislija da je do mene
    * Palomina - ... hvala, a nije, ... ovo ti je standardni pop-rock, a spot - ovo ti je spot prije pravoga spota (bar se nadam) :-)

    avatar

    26.01.2009. (19:29)    -   -   -   -  

  • marchelina

    Na poslu nemam opciju za vidit spot, pa ću navratit od doma...:)
    drž' se, ne daj se :)

    avatar

    27.01.2009. (13:20)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * marchelina - .. aaahoj , ne dam se :-)

    avatar

    27.01.2009. (13:43)    -   -   -   -  

  • Elyca

    posao nema veze s poslovicom....nego...Ili si u điru...ili nisi!
    kad puno radiš...svugdi te ima...svi te vide...svima si na oku...i onda je normalno da najprije tebe zove da radiš
    P.S. a čija je ovo glava "informativno" u spotu? :-))

    avatar

    28.01.2009. (18:53)    -   -   -   -  

  • umorni klavijaturist

    * Elyca - ... nemilosrdno realna osoba :-)
    ... tu me netko ubacija, neman pojma na koju foru :-) , ali samo informativno

    avatar

    28.01.2009. (20:57)    -   -   -   -  

učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se