Komentari

terziceva7.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • POŠTAR

    Big Brother se vratio na Brodaricu!
    Nakon dužeg vremena i napornog rada na rješavanju svakodnevnih problema Big Brother se nakratko zaustavio na Brodarici i pristao zbog svojih štioca dati INTERVIEW, ovaj put, samo za Brodaricu-next!

    Što je to on sve otkrio i što se sve "kuha" iza leđa stanara, te tko najviše prednjači u svom neznanju, možete uskoro pročitati na ovom blogu.
    Najinteresantniji će biti rezultati do kojih je došao u njegovoj tajnoj misiji glede "Direkcije za stanovanje" d.o.o. i njene nečastive uloge na Brodarici.

    avatar

    21.01.2009. (09:58)    -   -   -   -  

  • ISTINA

    SAMO NAPRIJED BIG BROTHER !!!!

    ISTRAŽI TAMNU STRANU BRODARICE (DIREKCIJA ZA STANOVANJE )

    avatar

    06.02.2009. (17:03)    -   -   -   -  

  • SJEDI JEDAN

    Pitanje predstavnika suvlasnika NIJE u domeni upravitelja i upravljanja,nego međuvlasničkih odnosa----upravitelji s tim nemaju baš ništa !!!! Dali to vrijedi za Crvarića?
    Međuvlasnički ugovor uređuje uzajamne odnose suvlasnika zgrade i upravitelja a u svezi s upravljanjem i korištenjem zgrade i izvršavanjem prava i obaveza koji s tim nastaju.
    Možete promjeniti upravitelja zgrade(npr.Direkciju za stanovanje)kad to poželite bez ikakove naknade.Mora se poštovati otkazni rok iz ugovora,ne smije biti potraživanja(kredit)od upravitelja.

    DALI IGOR CRVARIĆ POZNAJE ZAKON I PRAVO.OČITO NEMA POJMA

    avatar

    07.02.2009. (22:55)    -   -   -   -  

  • ISTINA BEZ CENZURE

    USKORO NAJNOVIJE VIJESTI OD GORE POTPISANOG VEZANO ZA UPRAVLJANJE NA BRODARICI DIREKCIJE ZA STANOVANJE.

    avatar

    09.02.2009. (14:50)    -   -   -   -  

  • Puž s Velikog trga

    Samoupravljanje "Direkcije za upravljanje" d.o.o. na Brodarici
    Poštovani stanari dijela Brodarice pod privremenom samoupravom
    "Direkcije za (samo)upravljanje" d.o.o.!

    Koliko još treba proći ili proteći vremena da shvatite kako Vaš, nadam se, privremeni Upravitelj radi protiv Vaših interesa i interesa svih stanara Brodarice?

    Sve njegove "bisere" ili jednostavnije rečeno gafove, teško je nabrojiti, ali ću Vam pokušati prezentirati samo one "najvažnije" kojima je on kao "veliki manipulator" izmanipulirao tadašnje Vaše predstavnike!

    Pođimo kronološkim redom i pokušajmo se sjetiti svih tih "prodavanja magle" na štetu isključivo Vas, dijela stanara, koji ste još pod njegovim "samoupravljanjem"!

    1. Obećao je i slagao da će nas zastupati u sudskom sporu s "Vodovodom" d.o.o. Umjesto toga, provjereno iz prve ruke - krtica iz "Vodovoda" d.o.o. nam je dojavila da je Vaš Upravitelj savjetnik u "Vodovodu" d.o.o. i da za to prima naknadu!

    Kakav sukob interesa!

    Umjesto zastupanja na sudu, on se dogovara iza leđa stanara Brodarice i pomoću njihovog Odvjetničkog ureda "uredno" Vam šalje sudske tužbe. U tim Obavijestima on, Odvjetnički ured "Vodovoda" d.o.o. i sam "Vodovod" d.o.o. prešućuju Vas obavijestiti da imate pravo na najmanje tri mjeseca zastare (oko 30 % manji iznos plaćanja, ako pristanete na taj model).

    Oni Ulazi koji su pristali na sudski spor i na zastupanje našeg Odvjetničkog ureda g-đe Nade Pilaš-Šćekić još nisu platili ništa i velika je vjerojatnost da će tako i biti u konačnici.

    2.Što se tiče rješavanja imovinsko-pravnih odnosa na Brodarici, istina je slijedeća:

    - Gospđa Pllaš-Šćekić je odustala od sudjelovanja u rješavanju ove problematike na našu zamolbu, iako je prikupila dosta potrebnih materijala.

    Dakle, ono što on piše u svojim "disertacijama" - Promemorijama Vama na Vašim Oglasnim pločama je obmanjivanje, da ne kažem što ružnije - laž!

    3.Glede rješavanja problematike zajedničke potrošnje (hidroforsko postrojenje za vodu, kaljužne pumpe, vanjska rasvjeta...) istina je da on uopće nije sudjelovao u tomu!

    Istina je slijedeća:

    - U tijeku je rješavanje spomenute problematike u dogovoru s Upraviteljem za Garažu, projektanta električnog raspleta - firme "Rot-marine" i predstavnika za garažu!

    - Kupnja električnih mjerila, njihova ugradnja i preinaka projekta električne mreže stanare, vjerovali ili ne, neće stajati ni jednu kunu!

    4. Njegova prijetnja da se ne može raskinuti Ugovor o upravljanju prije isteka vremena od dvije (2) godine je još jedna u nizu manipulacija!

    Ako je to mogao učiniti Ulaz M. Tripala 2, to možete učiniti i Vi!

    Ako vam to priječe neke odredbe Zakona, tražite potpisivanje Aneksa na već potpisani Ugovor o upravljanju u kojem će biti odredba o bezuvjetnom raskidu suradnje ukoliko niste zadovoljni njome.

    5. Odbijanje plaćanja nekih obroka ugrađenih vodomjerila ranije potpisanog Ugovora s firmom M&J koja je bila posrednik između predstavnika i "Dal-koninga" d.o.o. koji je velikodušno sudjelovao u troškovima nabavke i ugradnje s 50 % od tržišne cijene je još jedna manipulacija!

    Mjerila su stanare u konačnici koštala oko 50 % ukupne cijene, šo je, ako korektno razmišljate, ušteda od oko 200 000 kuna!

    Problem holendera javio se kao usputni jer su zatečena mjerila, koja su vrtjela i naprijed i nazad, a time bila i neispravna, trebala za svoju ugranju upravo te redukcije.

    To je još jedan argument u našu korist da ugrađena vodomjerila nisu bila odgovarajuća za našu mrežu - hidroforsko postrojenje, što je potvrdio i svojom izjavom predstavnik "Zenner-a" za Hrvatsku gosp. Fruk u "Slobodnoj Dalmaciji".

    Pitam ja Vas, gospodo stanari Brodarice, dokle će netko Vama manipulirati i u konačnici Vam uzimati Vaš novac, a da Vi to pasivno promatrate?

    Evo, za kraj još jednog u nizu "bisera" Vašeg trenutnog Upravitelja:

    - Slučajno sam se zatekao na Malom trgu kada je došao meštar razgovarati s Vašim tadašnjim, sada bivšim Predstavnikom, Ulaza Terzićeve 9 o sanaciji dijela fasade Vaše zgrade.

    Meštar je otprilike rekao da će troškovi sanacije biti manji od tisuću (1000) kuna i da nekakva posebna Ponuda za takav mali iznos nije potrebna!
    Obrtnik je sanirao spomenuta oštećenja, ali Vaš Predstavnik nije bio zadovoljan kvalitetom usluge, te je odbio dati suglasnost da se to plati.

    I gle čuda!

    Da bi se Vaš trenutni Upravitelj uvukao Vama u d..e i da bi pučistički smijenio Vašeg Predstavnika, on "velikodušno" i slavodobitno stavlja na Vašu oglasnu ploču "Darovnicu" - poput Hrvatskih narodnih vladara, u kojoj on ponovo Vas manipulira!

    U njoj izjavljuje da su troškovi veći od tri (3) tisuće kuna i da je to njegov dar Vama - njegovim podanicima!

    Kakav Trojanski konj!

    Mudrost bi rekla: "Boj se Danajaca i kad darove nose"!

    Njegovo rušenje Vašeg Predstavnika poprimilo je takve razmjere da je počeo proturati priču da on kao Predstavnik i njegova supruga "opterećuju" proračun Ulaza za oko 5 000 (pet) tisuća kuna što je van svake

    avatar

    09.02.2009. (18:25)    -   -   -   -  

  • TRENUTAK ISTINE

    Koji pokvarenjak ! Taj Crvarić. Ovo je užas što taj čovjek manipulira jadnim stanarima Brodarice i ostalim institucijama uključenim u probleme Brodarice.Nema mu premca u dvostrukim igrama i perfidnim metodama ostvarivanja prvenstveno SVOG cilja !!!

    avatar

    10.02.2009. (17:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...