Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Njofra

    ali mene isto fascinira kako ljudi ne razumije da ako tvrtka posluje sa gubitkom, treba provesti odeđeneu mjere koje često jesu i otpuštanja, teška, ali ipak istina
    ali mene zanima ova tvoja tvrdnja kako svi poslodavci poštuju ugovore i isplaćuju prekovremene, na čemu to temeljiš i zašto onda sindikati tvrde suprotno?

    avatar

    14.01.2009. (11:51)    -   -   -   -  

  • nena

    Naša lijepa (jel da?) nam je postala prava maćeha, pa nam nema druge nego čekat hoćemo li privući kakvog princa pa da nas spasi.

    avatar

    14.01.2009. (12:36)    -   -   -   -  

  • Pustolovine

    Dakl ako si novinar a nisi znao bi a ne znaš da sa jednom jednostavnom metodom dođeš do istine. A to je dođeš do bilo koje blagajnice ili tete u dučanu i malo popričaš o radu nedjeljom. Saznati češ da im se promet u subotu više nego udvostručio. Ujedno drugom kompliciranom metodom svakom hrvatskom novinau uđeš u dučan i prošećeš se po istom shvatiti ćeš da večina dučana ima premalo osoblja tako da je do informacije ili pomoći dosta teško doći a nije lako ni platiti (vidi pod Billa). Eto toliko o tome da se vlada ne mora mješati kod poslodavaca. Malo ucjene i razmjene informacija nikada nije previše naškodilo prosječnom hrvatsko needuciranaom pasatašu (menađer koji vozi službeni pasat)

    avatar

    14.01.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  • Matti

    meni je bio uredno isplaćivan rad nedjeljom, a nakon zabrane rada nedjeljom čak nas 200 iz getroa smo otpušteni a ostalima je smanjena plaća. što je najgore, nedjeljom getro i dalje radi (zatvoreno za kupce) i tek sada se ne plaća nego im se daje neki drugi slobodan dan u zamjenu.
    zla katolička crkva+lopovska država+kapitalistički poslodavci = radnici trostruko izjebani!

    avatar

    14.01.2009. (19:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...