Komentari

zanimljivosti-samstonije.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Koraljka

  Ovo je super jer i ja imam štenca od 9 mj. i jako je zaigran, voli se maziti ali mi je najveći problem baš izlazak bez njega, onda cvili, laje, grebe po vratima. Hvala na savjetima .

  avatar

  15.01.2009. (12:41)    -   -   -   -  

 • smotani

  isprintao sam i prvi i drugi dio...sad još samo štenac:))))
  malo su me slike šokirale...i hm...da ipak razmislim o ljubimcu?
  lijep ti pozdrav:)

  avatar

  16.01.2009. (00:31)    -   -   -   -  

 • tetovirana krmača

  moja svinjica je bila krasan pas do 6 mjeseci. onda je tek počela uništavati sve što joj je došlo pod šapu kad bi bila sama. ništa nije pomagalo, imala bi 200 svojih igračaka, svejedno bi uništila moj punjač za mobitel. morala sam zvat ljude da ju čuvaju dok bi ja bila na ispitu. i onda je odjednom samo od sebe prestalo. nisam vjerovala, stavila kameru da ju snima. kad bi ja otišla, ona bi jednom skočila na vrata, reda radi, i onda se zavalila u fotelju i hrkala do mog povratka. ma ti psi su takvi iskorištavači, ja se kladim da je to radila u nadi da ću ja prestat odlazit jer joj je bilo dosadno. sve u svemu, šteta i nije bila tak velika (1 punjač, mala rupa u zidu, nešto pertli i žica od modema, te skupljanje smeća) al ona je odustala od toga.
  koji traktat :)

  avatar

  16.01.2009. (12:53)    -   -   -   -  

 • Sam' što nije

  @Koraljka - nadam se da će pomoći. :)
  @smotani - ne boj se ljubimaca! :) Na slikama su stvarno ekstremni slučajevi, a ti, kako si savjesno isprintao članke, znat ćeš prepoznati simptome i sve srediti. Osim toga, većina pasa ni neme anksioznost, tako da možeš biti miran. (Nažalost, moj ima većinu simptoma, ali radimo na tome)
  @tetovirana - drago mi je što se tvoj problem riješio sam od sebe. Vjerojatno je svinjica :) shvatila da njeno ponašanje nema smisla jer si ti i dalje nastavila odlaziti.
  MiB

  avatar

  16.01.2009. (16:45)    -   -   -   -  

 • sekasmith

  Genijalac.
  Čekam da se deca rasprostru po svetu i da si kupim cucka (neko je alergičan).
  Jedino kaj ne znam kak da tvoju divnu teoriju i vjerojatno - iskustvo, ili školsko znanje (?!!!!!!!!!!!!!) prenesem jednoj, ispričavam se, blesači, kojoj je cucak uništil sve kaj se moglo.
  Ak nebuš zameril, tebe je osobno neko odgajal u ljubavi, pozdravi starce, ak su živi, ak ne, ono, ne zameri.
  Ti buš, kolko sam skužila, skužil: Zamerili su mi (priča je tužna i preduga, osobna ali je se ne sramim) da su peseki i mala deca zapravo jako slični...
  Al zbiljač si ovo predivno napisal.

  avatar

  17.01.2009. (22:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...