Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • DJ Da Force

    Najbolje se uči na svojim greškama, pa će tako i one drugi put sve znati još i bolje! :-))

    avatar

    13.01.2009. (14:04)    -   -   -   -  

  • romantales

    Ako mene pitaš, trebalo bi cijelu jednu sociološku studiju napraviti na temu hladnoće i oblačenja tinejdžerki i mlađarije općenito. Evo ovdje, rijetko je hladnoća ona prava, zimska kontinentalna, ali i tih par dana kad zahladi ujutro na tramvajskoj stanici mlađahne cure, stisnutih ruku pod pazuha drhture na vjetru ... oko vrata šal, kapa na glavi, čak i rukavice, ruke prekrižene na prsima, svaka ispod pazuha da se ugriju, na nogama čizme, hlače i onda kao magijom zagrijani dio tijela kojem ne treba garderobe - zona pupka! Naime, hlače moraju biti one s niskim strukom, a jakna mora biti strukirana (tako sam shvatila tu modu) i onda imaš jedno 20 cm tijela, zona jajnici i bubrezi koja se fino ljufta na friškom zraku. Onda se ja pitam, dobro ubundana, gaće preko pupka kao prvi sloj i onda sve ostalo, imaju li te cure majke? Izgleda da imaju, jer ako si ti svojoj govorila da se obuče, vjerojtano su i ove talijanske govorile svojima ... samo badave sve, to je jednostavno blesava dob kad su spremne poginuti od hladnoće, ali lijepo izgledati dok ginu, ne?

    avatar

    14.01.2009. (10:46)    -   -   -   -  

  • levant

    @romantales
    na minus dvanajst bome nema šminkanja. mislim da su dvije zadranke bile JEDINE koje su tako izgledale. i naše pametnjakovićke su se pokrile onda moš mislit kako je. moš bit vani 10 minuta i to je to. staro, mlado sve isto izgleda : kapice, šalovi, rukavice. inače si gotov. vjeruj mi. :)).

    avatar

    14.01.2009. (11:13)    -   -   -   -  

  • levant

    i da. još jedan vrlo jak argument imam. Kad Muškarac kaže "zima je danas" nakon što je izveo pse a ovi bili 2 minute i trk nazad , onda možeš misliti da ne pretjerujemo kad pričamo kako je hladno. A Muškarac ima temperaturu tijela najmanje 55 stupnjeva i nikad ali baš nikad njemu nije hladno.
    Filipinka pozdravi kćerce svoju...:))).

    avatar

    14.01.2009. (11:17)    -   -   -   -  

  • file

    @DJ - sad, ta teorija o vlastitim greškama u ovoj opisanoj dobi ludih godina baš i ne stoji. Tj. to nisu vlastite greške, jer je uvik neko drugi kriv. Najčešće mater. Jer je zacoprala ovakvo vrime.
    @romantales - evo ti je levantica odgovorila iz perspektive -20, ali ja iz sličnih klimatskih uvjeta, znam o čemu govoriš. Zna i kod nas "zec tražit mater", naročito kad zadere bura na temperaturu oko nule, ima da se smrzneš živ, ali onih sa golin pupkom i križima ne moš smesti... Ne znam, mene nijedna moda nikad nije mogla uvjeriti da se odreknem svog komoda i ugodne topline. A možda sam i ja radila zvizdarije, pa zaboravila...
    @levant - ma najviše su nas (mene i drugu mamu) pogodili komentari njene rodbine kod koje su bile: "kako ste ono djecu poslali, pa vi nemate pojma kak je tu..." Od silne tuge, dobro smo se zabundale i pošle u šetnju na +6, zima nam bilo pa pošle na vrući punč... i lamentirale o smrznutim kćerima...

    avatar

    14.01.2009. (15:44)    -   -   -   -  

  • levant

    pa u redu je komentar . Jer zaista kako ste to ZABOGA ono djecu poslali? :)))

    avatar

    15.01.2009. (10:04)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - grrr, zar i ti sine brute? Promukle smo ZABOGA govoreći....Ali, gle, što je zanimljivo, vratile su se, ni kihnule nisu (kuc, kuc u drvo).

    avatar

    15.01.2009. (10:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...