Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • traženje sebe

    e taman sam napisala kak hocu ici taj film gledat..hihi..
    otic cu pa makar sama...
    e da,sjetila sam se kak me frend probao vani zgrabiti ugrizom na vrat..a nije vampir zamisli..haha..e koji neugodnjak-mislim da cu ga malo onak izbjegavat na tulumima..ufff...

    avatar

    12.01.2009. (02:18)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    oprosti na smetnji..
    uključi se i ti u akciju na mom blogu
    pozdrav

    avatar

    12.01.2009. (19:25)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Biti besmrtan i nije tako loše, samo kada bi čovjek postao vampir u mladosti i ostao zauvijek mlad. Jedina mana bila bi spavati s prvim zrakama sunca i to još u lijesu...e, to bi bio horor. Ili recimo imjesto veprovine s brusnicama kada bi morao ugristi Gabreka. Neoprostivo.

    avatar

    13.01.2009. (09:49)    -   -   -   -  

  • bastet

    Iskreno - fim ću preskočiti, nije moj žanr! Za vepra s njokama u umaku od brusnica sam već bolje naćulila uši, premda sam daleko i puno istočnije od Samobora. No, ak' me ikad put navede, sjetit ću se tvojih mljac utisaka! Što se, pak, Žere tiče, lik je legenda i opraštam mu antifriz, ionako ga više volim slušat nego gledat! Nije da sam njihov fan, ali dečki su OK!

    avatar

    13.01.2009. (23:02)    -   -   -   -  

  • MiG

    LOL, Žera i antifriz. ;) Opaka fora. :)))
    A glede onih ostavinskih rasprava od Nebuloze. Slažem se s tobom. Ni mene nije briga, važno mi je da sam poštena, a ne doći do love pod svaku cijenu. Tog lika žalim, zaista.

    avatar

    13.01.2009. (23:11)    -   -   -   -  

  • tičerica

    film ti se vjerojatno svidio jer nisi čitao knjigu. knjiga je simpatična i pitka zbog atmosfere, napetosti između curice i vampirka (hihi, toliko seksa u zraku a da se protagonisti niti ne dotaknu par-stotinjak stranica davno nisam srela :D), što se u fast-forward tempu filma uopće ne osjeti, ono što se u knjizi razvija polagano, kroz par mjeseci i nekoliko stotina stranica, film prođe za kojih 45 minuta i par tjedana. no to je hollywood. npr. uvijek sam se pitala kakav je to nastrani američki običaj koji viđamo u filmovima, da se ljudi znaju 4 sata i već si skaču u krevet, i vjerovala da su ameri najpromiskuitetnija nacija na svijetu, dok nisam shvatila da je to tako zbog duljine trajanja filma - u sat i po ne stane par tjedana "udvaranja". da bismo, čini mi se, i u nas i u svijetu, došli do situacije da je život počeo oponašati umjetnost: ako se to tako radi na filmu, valjda je to normalno. no, sad sam već zabrazdila u offtopic. :D
    lijep pozdrav!

    avatar

    14.01.2009. (22:58)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @knjizica... Taman posla da ćeš ić sama gledat film. Natentaj nekog.

    @živjeti svoj život... Sama ideja o besmrtnosti nije problem. Kada bi to izgledalo ko u seriji Moonlight (ne doslovno jer nebi volio skidat nekome glave iako je u pravedne svrhe) onda bi to štimalo. Bar donekle. Međutim, često se isprepliću razne priče o vampirima. Evo, ovi novi ne spavaju po danu i ne liježu u lijesove ko drevni. Ovi su evoluirali i adaptirali se :-) Gabreku naravno ne smije pasti ni vlas s glave. Naravno, mene bi uhvatila nostalgija za tim svim delicijama u kojima uživaju smrtnici. Kompliciran sam :-))))

    @bastet... Ako te put navede put Samobora preporučiti ću ja tebi štošta :-)))) Žeri ni ja ne zamjeram antifriz. Ponekad ga i ja imam. Meni je samo smiješno kak to uspjeva godinama furati. Ja bi kosu počupao :-)

    @MiG... Meni mirna savjest ipak puno znači. Tako da nimalo ne zavidim onima koji trpaju lovu nepošteno. Čak ne zavidim ni onima koji trpaju pošteno iako je to teško zamisliti. Na pošteni način je teško trpati lovu :-D Drago mi je da ti se sviđa antifriz.

    @tičerica... Nekako mi je sad drago kaj nisam čitao knjigu. Još bi se napalio čitajući, a to su djeca u pitanju. Aaaaaaa neeeeee.... (dobro, skoro punoljetne klinke). A ovo za promiskuitetnost... Pa čuj, kome se sviđa nek to radi, ali neka ne kaže kasnije "desilo mi se ovo ili ono". Za svaki naš potez snosimo odgovornost. Ili bi trebali. No to je rasprava za neki psebni topic kako si i sama napisala.

    avatar

    15.01.2009. (10:13)    -   -   -   -  

  • Sidney.Lupin

    ja sam gledala film na Staru Godinu, mene nije oduševio, izbor glumaca mi nije bio po gustu.... Naravno Bella je super, ima lijepu kosu, to da i Alice(mlada vampirusa koja vidi buducnost), ali ostali me nisu odusevili. Cak i Edward....
    Ja sam vegetarijanac, a veprovinu sam samo jednom jela(prije 4-5 godina), a nemam pojma gdje je Gabrek....
    Pozdrav!

    avatar

    21.01.2009. (23:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...