Komentari

oratio.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • aquaria

    Dragi mladi prijatelju, nemoj tako. Eto, ja vjerujem da ćemo se opet sresti, negdje, nekako, jednom. Pratila sam te dok si postajao sve bolji i bolji u pisanju i drage su mi tvoje pjesme, i prve i one kasnije, jer imaju dušu. Želim ti da prevladaš sve nevolje koje te tište i da još dugo, dugo negdje živiš pjesme, napisao ti njih ili ne. Pozdrav veliki i zagrljaj šaljem!

    avatar

    21.01.2009. (20:06)    -   -   -   -  

  • Rose And Butterfly

    Dodjem na blog prvi puta nakon pola godine i... Svasta se promijeni otkako me nema... Ne znam dal vise dolazis ovdje ili ne... Ja sam voljela tvoje pjesme i komentare, zapravo jos uvijek ih volim... Nadam se da je sa tobom sve u redu i da ces uspjeti prevladati sve svoje probleme... Drzi se... Pozdrav ti ostavljam...

    avatar

    07.03.2009. (10:33)    -   -   -   -  

  • treptaji

    Pozdrav..duuugo me nije bilo....a budući se javljam samo onda kad me nešto tišti....eto me....moji svijetli trenutci...ponovno me dotakoše.....

    avatar

    14.04.2009. (16:45)    -   -   -   -  

  • Nina

    Autor pjesama na ovom blogu preminuo je nekoliko tjedana prije svog dvadesetog rođendan, nakon duge i teške bolesti koju je mahom držao za sebe i nije želio druge usporavati svojim problemima. Ostavio mi je pismo koje sam smjela otvoriti tek ako on ode s ovog svijeta, i nažalost, došao je i taj tren. U tom pismu objasnio je puno privatnih stvari, ali je i napisao da mu je ovaj blog bio veoma drag, kao i svi ljudi koji su znali dolaziti ovdje i komentirati, Feu pogotovo. Nažalost, nije napisao lozinku ni korisničko ime, tako da je ovaj upis u formi komentara, ali je meni učinio veliku čast i ostavio mi svoju zbirku sa gotovo 300 pjesama koje je pisao. Možda ću ih objavljivati ovdje, možda ne, sve ovdje već objavljene zaštićene su pravima da ih drugi ne bi predstavljali kao svoje, a u nadi da je njihov autor na ovom blogu vas usrećivao kao što ste vi njega, prenosim vam zadnju pjesmu koju je napisao. Kao što je i napisao u ovom postu "Finis", pamtite ga po njegovim pjesmama, jer nije ih cijenio, ali je vjerovao da će ih netko cijeniti. One su uvijek pratile njegov život, pa se i njihova forma mijenjala, možda ga na prv pogled nećete naći, ali živite, osjetite stihove, i naći ćete njega. Posljednjoj koju je napisao nadjenuo je naslov "Sjetna pjesma".

    Ponekad zagledam se u sjećanja
    U njenim očima
    Daleka su mora
    Daleki izvori mojih suza

    U mojim odajama
    Anđeli luduju
    Na krilima mrlje vina
    U srcu bol
    Oči peku

    Pogled utopljen u daljini
    Njene usne
    Topli dah
    Zagrljaj u ledenoj tišini

    Moj album sjećanja
    Fascinira


    Unaprijed se ispričavam na porukama koje sam vama koji ste komentirali njegove pjesme ostavila, vjerujem da ste zavrijedili da saznate ovu, nažalost, tužnu vijest.

    avatar

    13.03.2010. (19:42)    -   -   -   -  

  • Prostranstvo beskonacnosti

    Draga Nina, od sveg srca zahvaljujem što si i meni ostavila poruku.
    Ovo je za nepovjerovati, ostala sam atecena.

    Žao mi je, uistinu mi je žao.

    Zauvijek će živjeti u ovim pjesmama, na ovom blogu i u našim srcima, zauvijek!

    avatar

    15.03.2010. (16:23)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Nina...i ja ti se javljam.zatečen,šokiran,jednostavno ne mogu vjerovati!!!!..i dajem podršku da ispuniš želju prerano umrlog poete...da otvoriš novi blog posvećen njemu.Biti će mi čast doći i ostaviti svoje tragove!

    avatar

    20.03.2010. (09:18)    -   -   -   -  

  • Moje pjesme i stihovi

    Nina, hvala na ostavljenom komentaru na blogu. Naravno da se sjećam ovog blogera, redovito sam čitao. Ostao sam šokiran kada sam vidio poruku. Podržavam daljnje objavljivanje autorovih pjesama!
    Počivao u miru!

    avatar

    20.03.2010. (22:28)    -   -   -   -  

  • feu

    Nina, prije svega hvala na ostavljenoj poruci.
    Ostala sam zatečena, uplakana, bez riječi,
    pogotovo nakon tvog komentara na ovaj post i pjesme..


    /pamtite me po pjesmama mojim../


    Prijatelju dragi, zauvijek ćeš živjeti u mom srcu.
    Počivao u miru!

    avatar

    24.03.2010. (22:01)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Draga Nina, zahvaljujem na tužnoj poruci koju sam primila u komentarima i na pjsmi koja je ostala ovdje zabilježena. Kasnim s odgovorom jer dugo nisam bila na blogu i nisam čitala komentare. Orator je bio meni osobito drag bloger, premda se nismo puno tipkali. Žalosno je kad netko ode tako mlad, tek na početku života. A ja bih željela samo ponoviti ono što sam bila napisala u prvom komentaru uz ovaj posljednji post - da vjerujem da ćemo se opet sresti, negdje, nekako, jednom. Počivao u miru Božjem, dragi mladi prijatelju!

    avatar

    30.05.2010. (21:22)    -   -   -   -  

  • za njega ja živim

    Kad tada jednoga dana svi cemo se sresti tamo negdje gdje si dragi prijatelju i ti sada...Tamo cemo pisati blog po oblacima iznositi svoje zelje opisivati najmilije...ali za sada kad nisam sa tobom dragi prijatelju znaj da te nosim u djelicu svoje duse i srca...Sva ova prolaznost i leprsavost zivota stici ce nas sve a ti dragi prijatelju cekaj mene.....

    avatar

    01.10.2010. (09:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...