Komentari

k0lik0truda.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Azra voli Fridu

    I ja ću onda ubuduće uređivati nokte petkom. :-)) Uživaj na fitnesu. Mogla bih i ja krenuti. Ajme, danas si mi dala dvije dobre ideje. Nokti i fitnes. Hmmm. Vidjet ću. Nego, napisala si da ne plaćeš pred drugima. S jedne strane je to ok, ali s druge... Ne moraš uvijek biti čvrsta i hrabra pred drugima. Slobodno dopustiš ponekad iskazati i one druge emocije osim sreće. Slobodno zaplačeš ako ti se plače. A ja držim fige da će takvih dana kad ti se plače biti jako, jako malo. Neka ti dani budu ispunjeni istinskom srećom i veseljem. I da, javio se Gospon.

    avatar

    11.01.2009. (17:41)    -   -   -   -  

  • Santea

    Sutra je novi dan...hvala Bogu na sutrašnjem danu.Prepoznala sam se u nekim redcima,ali morala si mi ranije reći da se kljove uređuju petkom,ma gdje sam ja danas popodne izgubila:)
    Budi mi uvijek jaka!
    Pozdrav draga veliki ostavljam

    avatar

    11.01.2009. (18:49)    -   -   -   -  

  • smotani

    heh, vrijedi li to i za muško uređivanje noktiju?
    a dani, mi u njima..eh, ima ih svakakvih
    i da, budi jaka i sutra, i svaki dan!!!! uvijek imamo od koga učiti.... i naučiti.. i neka naših učitelja što duže. Sretno!

    Topli ti pozdrav ostavljam :)

    avatar

    11.01.2009. (23:48)    -   -   -   -  

  • Zamojac

    A bash sam sad mislila otić sredit nokte... kvragu, tko će sad dočekat petak ;) A šta da ti kažem, stara moja, kad sve već znaš... ne plačem ni ja pred drugima... al onda kad se jednostavno rasplačeš ko malo dijete... pred nekime koga znaš tek tjedan-dva... i kad se on rasplače skupa s tobom... onda shvatiš... da je taj netko možda i vrijedan tvojih suza :)

    Budi jaka i uživajna fitnesu ;) Pusa.

    avatar

    12.01.2009. (11:41)    -   -   -   -  

  • walkingcloud

    Sve je više borbe u tvojim postovima.., jako mi se to sviđa..:) Lotuse.., od 0 do 100 km/h za par sekundi?., ha..., ja sam se srušio u kupatilu., još imam masnicu na glavi.., umjesto fitnessa odabirem yogu.., negdje krajem mjeseca počinjem..., držim ti palčeve za tvoj odabir:??
    a pive se nije dobro potpuno odreći:)))

    avatar

    12.01.2009. (17:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...