Komentari

exblento.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • no

    tocno...vratite se odakle ste dosli, u p.m.....
    iz ljubavi, naravno, iz ljubavi
    p.s.
    nema nista od vulgarnosti ali ovdje nekako prikladna, unaprijed isprika

    avatar

    10.01.2009. (15:08)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Treba smisliti stvari, kako se ovdje ne bih sramotio kao, recimo, obitelj Bush. Djed je pomogao Hitleru da dođe na vlast, zatim je financirao obje strane u ratu, a onda je u američkoj banci, koje je bio potpredsjednik i direktor, prao nacističku lovu. Najveći dio nacističke love završio je u toj banci. Kad je to otkriveno, banka je prestala funkcionirati, a dragi sinek je, u znak zahvalnosti, postao američki predsjednik. I odmah što je napravio, krenuo je u rat. Bijahu se bili malo zajebali, pa su stvar popustili. A onda su djedica&co. izabrali ovoga Busha unuka za predsjednika i, evo ga, na kraju njegova mandata, kreće se u novi svjetski rat. Bush je sve napravio, a Obami preostaje da stvar počne, pa kome opanci, a kome plastične operacije. Palestinci ratuju protiv Izraela kamenjem, praćkama i sličnim teškim naoružanjem. Nepoznat Netko financira onih pet-šest ili desetak raketa i plaćaju momke iz neke plaćenićke organizacije da kao fol tuku po izraelu. Hoće navući Iran, a onda počinje opća paljba. Međutim, majka Rusija je, srećom, još uvijek daleko najveća vojna sila na svijetu i kontrolira stvar. A kad je riječ o hrku, onda je to muzika jednako vrijedna kao oni uspavani hrkači s HTV koji nam prodaju hrkanje umjesto subotnje glazbe. A što se tiče tvoje ljubavi, ona je neizmjerljiva, ali samo zato što ti je takva pamet. Kamo sreće da u ovoj rasprodanoj zemlji ima više Udovitih Uda.

    avatar

    13.01.2009. (13:31)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Sjetih te da ti nikad ništa nisam čestitao u ovome devetnaestome stoljeću u kojemu živimo. E, pa sretna ti Nova bilo koja godina, recimo - 480. kad je rođen Beotije, za koga kažu da je u onom vremenu bio posljednji čovjek koji je govorio dva lijepa jezika: latinski i grčki. Beotije je umro u tamnici 525. godine, zatočen od religije. Nek ti pogled nije mrk, nek te budi mladi hrk želi ti ovaj sijedi brk. Frk, frk. (To ja kao mačor predem.)

    avatar

    13.01.2009. (21:42)    -   -   -   -  

  • ćiril

    jesi zvao si me. osim toga, ti si, kemo, jedan od onih koji udi čestita svakim komentarom.

    avatar

    14.01.2009. (09:47)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Jesam zvao i čestitao ono što danas reducirano živimo. Ali, doista ti nikad ništa nisam čestitao u devetnaestom stoljeću. Ili petom, ili bilo kojem drugom. Recimo rođenje boga Dionisa koji je rođen 25. prosinca od majke djevice, koji je umro i oživio nakon tri dana, a kojega moramo iskreno voljeti i slaviti jer je, između ostaloga, pravio vrlo kvalitetno vino od čak i nekvalitetne vode.

    avatar

    14.01.2009. (19:31)    -   -   -   -  

  • KemoTerapija

    Traži se Žar-Ptica! Gdje si curo?

    avatar

    21.01.2009. (20:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...