Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • bastet

    Ha, ha, ha!!! Obožavam tvoje postove, a tema koju si načeo u prvom dijelu posta mi je za bogove. Različitosti spolova! Evo, nekih primjera: Zašto muškarci uvijek idu sami u wc, a žene u čoporu, ili barem s jednom frendicom (i zašto ni tamo ne prestaju s razgovorom, već se dovikuju preko zatvorenih vrata?) Zašto žene toliko pričaju i zašto nam morate govoriti da nas volite?(odgovor na prvo i drugo pitanje skirva fizilogoija ženskog mozga!) Zašto muškarci toliko vole sport te najviše čitaju i pričaju o njemu? (usađeno im u gene, još iz razdoblja dok su išli u lov i dokazivali svoju muškost svojom snagom, brzinom i veličinom plijena!) Zašto su muškarci bolji vozači (imaju bolji periferni vid, bolju koordinaciju i razvijeniju prostornu inteligenciju!). Zašto žene plaču, a muškarci pljuju, podriguju i ispuštaju vjetrove? (Jer se plakanjem žena oslobađaju viška prolaktina i jer žena, općenito, svoje izlučevine ispušta, dok ih muškarac eksplozivno iz sebe izbacije!), itd, itd... Ak' te dopadne ruke maestralna knjiga Zašto muškarci lažu, a žene plaču, svakako je pročitaj. Knjigu je napisao bračni par psihologa koji je na osnovi svoje privatne prakse, istraživanja i svojih osobnih iskustava iz bračnog života rasvjetio i demistificirao cijeli problem. Knjiga obiluje šaljivim pričama i primjerima iz stvarnog života, ali se temelji i na nanovijim spoznajama o različitosti fiziologija muškog i ženskog mozga. Kvaka je, naravno, i u različitosti odgoja ženske i muške djece i utjecaju društvenih čimbenika koji u konačnici dovode do "finalnog produkta"... Sorry, što sam ti se raspisala, zanima me kaj pametnoga možeš dometnuti na tu temu. Btw, cijeli post mi je osvježio ovo inače tmurno i maglovito zimsko popodne!

    avatar

    07.01.2009. (19:37)    -   -   -   -  

  • Živjeti svoj život

    Ha,ha,ha,...jesu li stalažice imale upute za slaganje? Ja inače imam doslovce fobiju od mlijeka u tetrapaku. Kako god otvorim, gdje god da odrežem rupu i kako god primila za tetrapak nema šanse da bar decilitar ne iskoči poput vodopada van.
    A još bolji su oni tetrapaci sa čepovima i onom zaštitnom plastikom. Nema šanse odlijepiti samo taj plastični dio. Ne, ja moram skršiti cijeli čep i naravno, opet vodopad.

    avatar

    07.01.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    :)))) Najsmješnije mi je ono da nikome više ne vjeruješ. :)) Ja isto ne volim kad je WC papir okrenut tako da ga vučeš od sebe, ali nisam zamijetila da ga tako okreću uglavnom žene. Ne volim kad se ne zaklopi poklopac od WC školjke jer to po feng shuiju znači manjak novaca. Ne volim ni u kupaonicama stanova novogradnje što se ventilator uključi automatski kad i svjetlo te stalno zuji, iritira me taj zvuk. Ne znam jesam li još na tragu teme koju su započeo, ali, uglavnom, dosta toga mi je nelogično, kao i tebi. :)

    avatar

    07.01.2009. (23:08)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    pa vidi ovako: o meni ne bi skužio za wc papir-ja ga uvijek stavim ovako kako opisuješ,a žensko sam.....i mene živcira kad se negdje priljubi uz zid pa vučeš ko kreten.....a otvaranje kojčega-isto se uvijek zeznem i otvorim gdje su upute,posebno me to živcira kod lijekova....

    avatar

    07.01.2009. (23:27)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @bastet... Nema problema za veliki komentar. Jesam pitao, tražio? To sam i dobio :-D Nećeš vjerovati, ali tu knjigu imam u svojoj biblioteci, no nikako da dođe na red. Uvijek se prihvatim nečeg drugog. Mislim da će sada biti prva na redu. Ne znam jel mogu ikaj pametno reći na tu temu osim onoga što sam u dosadašnjem životu prikupio iz iskustva. Činjenica je da većina muško-ženskih odnosa je takvo kakvima ih ti opisuješ. Do sada sam naletio i na iznimke. Poznajem neke cure/žene koje bolje voze od mnogih muškaraca. E sad, jel one imaju nečeg muškog u sebi ili ne, to mi je teško reći. Činjenica je da drugačije funkcioniraju od ostatka žena. Imam jednu malu susjedu koja igra nogač bolje nego pola muških u selu :-D Na turniru za klince je prošle godine igrala s dečkima u ekipi. Činjenica je kako se isplati malo promatrati okolinu. Zaista bude smiješno (ako nas to ne uzrujava previše naravno) gledati muško ženske "navike". U potpunosti se slažem da i djelom odgoj ženske i muške djece uvjetuje i ponašanje, i odnos prema nekim stvarima, i problemima u zrelijoj dobi. Dodaš na ovo da nam bubreg radi drugačije i evo veselja :-D

    @živjeti svoj život... Da je bilo uputa nebi krivo složio. Valjda... :-D Kako ti ide sa otvaranjem čepa od ulja? Jel zamastiš pola kuhinje ili to radiš na friškom zraku? :-p

    @Kinky... Bi li ti vjerovala nekome da ti se to desi? Je li vrijedno riskirati paunov izgled radi jednog pritiska na šalter? Meni ne :-D

    @ista kao prije... Onda nema brige kad ti dođem u goste :-)))) Nije da ću odma na wc :-D Za lijekove smatram da je dobro kaj uvijek odemo na upute. Kod te kutijice je dokaz da ljudi razmišljaju slično. Vjerojatno to dokazuje i činjenica da su uvijek upute na tom mjestu na kojem jesu. Samo mi nisu stavili upute u kutiju gdje je bila zapakirana stalažica za CD-e. Gadovi!

    avatar

    08.01.2009. (09:26)    -   -   -   -  

  • Sidney.Lupin

    Ja ne stavljam papir "u kontra", odnosno da se izvlači prema zidu, a za lijekove, ako i otvorim tamo gdje su upute uvijek ih pročitam prije konzumiranja lijeka, iako ih već godinama koristim(recept). Ja poslije WC-a uvijek prije nego pustim vodu poklopim(tako da mi se slučajno ne dogodi da nešto padne u nju, šala mala).

    avatar

    08.01.2009. (18:16)    -   -   -   -  

  • traženje sebe

    1. wc papir stavljam tak da se trgaju listici s gornje strane a ne s donje(donje= il po tvom zid)..tak su me ucili i kad sam u hotelu radila..

    2.wc dasku normalno spustam jer moj ju buraz ostavi gore...tipicno..

    3. ovo s kondomom je presmijesno..al je meni pretragicno jer smo bili na onom pozitivnom koncertu i napravili godisnju zalihu u ladici u sobi...obecali smo da kad ce kome trebat da uzme..ugl..ladica je jos puna,niko nist ne seksa....haha

    avatar

    12.01.2009. (02:27)    -   -   -   -  

  • tobeornottobe

    Evo, i ja tvrdim, nisu sve žene te koje stavljaju WC papir krivo. I meni je logično isto što i tebi, i uvijek se čudim kad ga nađem sa listićima 'prema zidu'. Kad sam negdje vani, u kafiću i slično, znam ga skinuti i okrenuti na pravu stranu! :D
    Daska, ah da - muškarci ...
    Kutijice - i meni, uvijek - upute. :(((
    Zar se uvijek tako na brzinu seksaš? Još ću svašta pomisliti. ;)))
    Ja recimo šibice uvijek otvorim na krivu stranu, obrnuto. I to mislim da su namjerno napravili. >;)

    avatar

    13.01.2009. (23:23)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @Eva&knjizica... Eto... Drago mi je da i vi papire okrećete na pravu stranu :-D Kod vas se da doć u goste.

    @tobeornottobe... Mislim da sam rekao večina žena, ne sve. A to kaj večina vas tu okreće papir kak spada je više nego pohvalno. Čak i ovo okretanje u wc-u u kafiću.

    Ha! Možeš ti pomisliti kaj hoćeš, ali kada se situacija zahukta i napaljenost bude velika, gubiti vrijeme na otvaranje paketića i bacanja uputa po sobi nije preporučljivo. Jel tako? ;-) Kako sam napisao, otvorim unaprijed pa više nemam tih briga. Za šibice mi je recimo tak svejedno. Srećom one nemaju nikakve upute unutra. Puno toga oni rade namjerno. Jako puuuuuuno.

    avatar

    14.01.2009. (12:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...