Komentari

snoopyshist.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • tita

    mi prdimo, podrigujemo se..., to dođe s godinama ili možda kad te prestane brinuti što druga strana misli o tebi...a sad zašto te prestane biti briga, to su druge teme

    avatar

    04.01.2009. (21:12)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja ću ti reći da, kolikogod predrasudno zvučala, ne smatram normalnima parove koji jedno pred drugim to ne rade, nakon određenog vremena. Ako su u kontaktu s ponekim izlučevinama partnera, poput sline, sperme ili prirodnog ženinog lubrikanta, zbog čega je ova plinska izlučevina toliko gora? Istina, nije erotična kao ove prije navedene, ali je od osobe koju voliš, dio je nas, htjeli mi to ili ne. Zamišljam situaciju kada dvoje žive zajedno i netko čitav dan ima problema s vjetrovima jer je jeo npr gljive, kukuruz, grah i sl... što bi on trebao? Svakih 10min trčati na balkon ili u drugu sobu kao nešto obaviti, posramljen i u nemogućnosti reći da, eto, ima probavne smetnje koje su često znak da se hranimo zdravo? Ja bih, recimo, jednoga dana voljela da moj partner sudjeluje na porodu - ukoliko me vidi u tom izdanju, onda me doista može vidjeti i doživjeti u svim drugim izdanjima, zar ne? :) A i kolikogod odvratno bilo, ipak vas nekako zbliži.

    Što se tiče kvazidama, imam jednu priču iz svakodnevice. Ja volim jesti i običan luk, a i češnjak. Zdravi su, jedem ih uz određena jela ili u određenim jelima kada znam da ne idem nigdje van. Tog dana jela sam češnjak u krastavac-salati, oprala zube nekoliko puta, pila mlijeka, ispirala usta tekućinom za usta, stavila žvaku, ali ništa, i dalje se jako osjetilo. Došla sam kod dečka koji je odmah spoznao o čemu je riječ i zezao me "gle, izvana damica, a češnjak se oko nje osjeti na kilometre". :))) A ja sam mu odgovorila da dame drže do svog zdravlja i baš zato, između ostalog, konzumiraju i češnjak pa nije grijeh da se jednom ili dva puta mjesečno osjeti ako znam da ćemo biti kod kuće. Preživjet ćemo. ;)) Naravno, nije mi spočitavao, jede ga i on ponekad, ali bilo je smiješno kako miris nikako da ode. :)

    I da, što je to prezvušt? :)

    avatar

    04.01.2009. (21:39)    -   -   -   -  

  • Šima

    hmmmm ja to riješim tako da ako on ide čevape s lukom onda i ja jedem čevape s lukom
    nije mi ugodno ako uđe u wc dok sjedim na njemu, ali ću preživjeti :-)))
    nemam problema s tim vjetrovima, podrigivanjem, i svim ostalim iz te kategorije, i to je dio intime

    avatar

    04.01.2009. (21:49)    -   -   -   -  

  • gologuzan

    Ma sve je to "COOL"!!!
    Kako se ono kaže: "U dobru i zlu"...

    avatar

    04.01.2009. (22:01)    -   -   -   -  

  • Andrejevna

    U bivšoj vezi, u kojoj sam provela 7 i pol godina, nisam to radila pred njim, on predamnom je...ja recimo volim podrignut i to mi je cool...a prđenje ostavljam za svoju intimu...:)))

    avatar

    04.01.2009. (22:30)    -   -   -   -  

  • gologuzan

    Ne kontam koja je razlika između jednog i drugog?
    Kako je to cool podrignuti?Pa možda ti je trebala još samo koja godinica da se lijepo skuliraš i u prđenju.
    Pa neki bi rekli da su to ionako samo zvuci iz dubine nam duše!
    Pozdravi iz unutrašnjosti isl.

    avatar

    04.01.2009. (22:40)    -   -   -   -  

  • gologuzan

    Ma još nešto, pred cijelom nacijom pričaš "Kako si recimo voljela podrignut i to ti je cool", a ON bi pokatkad znao i okinut! Kažeš intima, ha?
    Ma super si!

    avatar

    04.01.2009. (22:44)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    U najduljem petogodišnjem polubračnom aranžmanu podrignula milijun puta, popiškila se u gaće nekoliko (smijanje, pijanstvo, zaboravila skinut tange kad sam čučnula iza auta i spustila najlonke), povraćala, ukomirala se opijatima, ali prdnula baš ono otvoreno nisam... diskretno se sklonila i opalila tihomira. A i on se trudio to napravit fino, ali mu je znalo izletit... Ok, jesam par puta u moru, pa je on jednpom ronio oko mene i vidio gejzirić iz bikinija, ali nisam nikad to odvalila aonako free... ne volim ni kad drugi rade. Smrdi. Ako se može izbjeć, izbjegnimo.

    avatar

    04.01.2009. (22:52)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    @Gologuzan: Da si pročitao post, možda bi uvidio da nigdje nisam spomenula sebe. Niti ću ikome uperit pištolj u glavu da prizna da to radi, ali nisam od onih koji se snebivaju na to, šta se odmah pjeniš? :)))
    @Kinky: Tlačenica je službeni naziv.

    avatar

    04.01.2009. (22:55)    -   -   -   -  

  • gologuzan

    Komentari nisu bili upućeni tebi nego Andrejevnoj.
    Fare enough!

    avatar

    04.01.2009. (22:57)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    eh pa sad - ako je dragi baš kraj mene u krevetu ili na garnituri - onda se ipak dignem i odem u drugu sobu, ali ako je on za stolom a ja na garnituri, dakle udaljeni smo 4-5 m, onda znam pustiti tihomira... a i on isto tako... uostalom njegovo se čuje i kad je u kupaoni a ja u sobi :))))
    što se tiče wc-a isto znamo boraviti u kupaoni ako je drugo na wc-u i ako se smrad da izdržati :)))))) ili ako samo piškimo...
    podrigivanju baš nisam sklona po prirodi ali nekad mi izleti, ali tad kad mi izleti ne mogu se suzdržati...

    avatar

    04.01.2009. (23:32)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    e da, i zakon ti je naslov :))))

    avatar

    04.01.2009. (23:32)    -   -   -   -  

  • ista kao prije

    kad živiš s nekim dugo i to je dio toga....no big deal

    avatar

    05.01.2009. (00:59)    -   -   -   -  

  • sarcastic bitch

    pffff, cura i ja smo zajedno već skoro 4 godine, živimo zajedno negdje 2-3, nisam siguran xD ono, nemamo se čega sramit, zaboga =/ istina, prvi put kad ga je poderala onako pošteno predamnom je idućih pola sata vrištala od smijeha i crvenila se ko paprika :DDD

    avatar

    05.01.2009. (06:39)    -   -   -   -  

  • junac

    jedva sam u pubertet ušao kad me bratić naučio zlatno pravilo: nikad prdnut u društvu cure (osnovni argument bio je: ako ja prdim pred njom, počet će i ona, a to nikako ne želim). i držim se toga (pa čak i pred frendicama). mislim da je to fer. nisam bio u nikakvom bračnom ili bilo kakvom sličnom odnosu u kojem "tajni nema", ali mislim se zlatnog pravila pridržavat i tada pa što dulje izdržim.
    čuo sam priče i o kenjanju u prisustvu bračnog druga, na takvo što ne želim ni pomišljati!

    avatar

    05.01.2009. (11:02)    -   -   -   -  

  • fanny

    Ovo je fenomenalno :)
    Što se mene i mog dragog tiće (a i juniorke) - nemamo obzira jedni pred drugima - kad dođe, ispali se ma koliko gromoglasno i koliko po nosnice neugodno.
    Zahvaljujući grašku i jajima iz francuske, nije bilo lako nama jednima s drugima ove dane :)
    I podsjetila si me na nešto što ću podijeliti s posjetiocima tvog bloga. Vraćamo se mi nakon ponoći iz grada (moj dragi i ja), skrenemo u našu ulicu. Moj se darling ogleda oko sebe (a ja već znam što je) i odvali k'o iz puške. I onako sretno oslobođen kaže - ovo mi je prvi u novoj. Smijala sam se do kuće :)
    Što se tiće stranaca u kući - naravno da pazimo da ih ne preplašimo reakcijom probave :)
    Pozdravček :)))

    avatar

    05.01.2009. (12:09)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Ja se gospođi profesorici ispričam :)

    avatar

    05.01.2009. (15:47)    -   -   -   -  

  • Tina

    Nije bas da njegujemo one rituale tipa ajmo sad ciji je jaci. :))))Ali Boze moj, svi smo mi ljudi i ako ti dodje, dodje. Bolje pustiti nego drzati u sebi. Rekli bi doktori da nije zdravo. :)
    Nama kad se to desi i ovaj drugi skuzi, obicno slijedi krepavanje od smijeha.
    Meni je samo cudno kak ima zena koje godinama zive s nekim, a nikad ne puste kojeg "golubica", sminkaju se prije nego se probude ili jos gore idu spavati sa make-up-om jer ne daj Boze da ju dragi vidi bez fasade, ne mogu piskiti pred njim i sl. Koji je to napor cijelo vrijeme glumatati. Jednom sam pricala s frajerom koji me uvjeraval da njegova draga, s kojom zivi, ne obavlja veliku nuzdu. :-))))))

    avatar

    05.01.2009. (22:53)    -   -   -   -  

  • PartizAna

    ok sad smo već 8 godina skupa al zapravo vrlo malo mi je trajala faza upoznavanja i postala sam prasica kakva jesam, prdim, kakam, piškim, povraćam, krvarim, sve što treba. no, možda je to među ženama lakše, iako sam ja i s bivšim (5 godina skupa) sve to bez pardona radila, njemu bilo sve to seksi.

    avatar

    05.01.2009. (23:39)    -   -   -   -  

  • plava mala

    ja sam u potpunosti spremna opustiti se pred partnerom, ali opet neke stvari želim ostaviti sama za sebe, nazovi to ženskom pristojnošću ili što već...

    avatar

    06.01.2009. (17:47)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Moj djed nije glumio, on je bio jako zadovoljan kada bi prdnuo, ali izgleda da su se vremena ipak promijenila, mada osobni uzori ostaju uzori. Baš sam volio djeda, toliko da ga i sada jako volim nakon što već dugo nije pustio goluba, ali eto, tu sam ja da nadalje sramotim svoj rod, na svoje i djedovo zadovoljstvo. To ti je ljepota života, kontinuitet njega samoga :)

    avatar

    06.01.2009. (20:53)    -   -   -   -  

  • jimbo

    Eh, ja sam imao cimerice 5 mjeseci pa sam se susprezo svaki put kad trebam prdnit, i na kraju kad su otišle iz stana i pitale kako je bilo živjet sa ženama ja sam reko da je bezveze jer ne mogu okolo hodat u gaćama i prdit kad hoću. One su rekle da sam, što se njih tiče, slobodno mogao. GD DMN!

    avatar

    07.01.2009. (10:48)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    ak pišam i ne prdnem, to je kao da sam stavil i bez točke, onda znaš kak je i u ostalim prilikama, bez srama....

    avatar

    07.01.2009. (15:07)    -   -   -   -  

  • hybrid

    e! elf nema pojma ko je dita

    avatar

    08.01.2009. (21:27)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja se svaki put razljutim na Guzdu kad prdne onako muški - u stilu - ljubavnici ne bi prdio. Veli on meni mrtav hladan - "Je da, prvih par puta, a onda i njoj..." He he... To ti je muški neopterećeni život!

    avatar

    10.01.2009. (13:15)    -   -   -   -  

učitavam...