Komentari

seveworld.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • elena

  možeš još detaljnije opisat malo taj ples sa curicom i odbrojavanje ??mi koji nemamo priliku biti na takvom događaju,,heh,,zanima nas sve..

  avatar

  05.01.2009. (13:06)    -   -   -   -  

 • SeveWorld

  Hehehe pa što se tice plesa sa curicom bilo je jako zabavno. Uzela ju je iz publike i s njom pjevala i plesala mislim bilo je kratko ali slatko i još joj je rekla kako lijepo pjeva a Seve je na sve rekla da je vrijeme i za njenu djecu hehe. ma bilo je svega tamo i ja se niti ne mogu sjetiti svega. Trebao sam zapisivati xd.

  a odbrojavanja...
  5 minuta prije ponoći trojica njih je zapalila bengalke kao na utakmicama toćno pored mene hehe ali ok malo se smirilo tako da je odbrojavanja bilo glasno i jasno xd i onda je Seve čestitala gradu i nakratko otišla s pozornice. I onda su došli i gradonačelnik i svi xd ma sve usvemu bilo je super ako se još necega sjetim stavit ću...

  avatar

  06.01.2009. (18:53)    -   -   -   -  

 • elena

  fala fal!!!!!ak se sitiš nečega još napiši!a šta pričaju da je seve u puli na odmoru,ha?! xD

  avatar

  07.01.2009. (14:38)    -   -   -   -  

 • SeveWorld

  Hehe budem ali ovo da je Puli nisam cuo hehehe možda ju sretnem xd

  avatar

  07.01.2009. (15:56)    -   -   -   -  

 • Mateo

  mali nećeš ju stresti,ja je danas vidio u kafiću u rijeci.hehe.pozdrav!
  p.s. fora ti je blog!mislim nisam sevin fan,ali naletio slučajno.

  avatar

  08.01.2009. (15:29)    -   -   -   -  

 • SeveWorld

  Da znam saznao sam...

  Elena Seve je bila ovdje nakon koncerta, prespavala, otišla na ručak u restoran, malo prošetala na moru i otišla...

  I da Seve se preselila u Rijeku, u stan svoga dečka a više o svemu donosi Gloria

  avatar

  09.01.2009. (15:52)    -   -   -   -  

 • Nika T.. je supper

  nofo

  avatar

  09.02.2009. (16:00)    -   -   -   -  

 • Miss !v@ Designes

  Hej,

  Trebaš dizajn ili avatar ? ? ?

  Svrati i naruči ! ! !

  Ili

  Možeš uzet nešto od napravljenih

  Imam : 111 dizajna & 170 avatara ! ! !

  S tim da javiš kad uzmeš

  Idem

  Pusa

  Pozzz

  avatar

  30.04.2009. (19:13)    -   -   -   -  

 • branka

  Seve je obična kur**
  Sramota za estradu,Hrvatsku i ženski rod

  avatar

  16.08.2009. (19:23)    -   -   -   -  

 • ZLO MESIĆ ZLO SANADER

  ŠTIT - POKRET ZA OBNOVU I SPAS HRVATSKE

  Piše: BRANKO STOJKOVIĆ

  Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić - izjavio je 8. prosinca 2009., da bi USKOK trebao ispitati bivšeg premijera Ivu Sanadera i bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, kako bi hrvatska javnost doznala - sve što su oni radili. Mesić je između ostalog kazao da: sve što su radili Sanader i Pulančec nije bilo u interesu Republike Hrvatske. Da očito su njih dvoje radili kriminalane radnje, a dobar je priimjer prodaja dionica INA mađarskom MOL-u. Mesić napominje da USKOK bi trebao porazgovarati sa bivšim premijerom RH, Ivom Sanaderom. Šest godina je predsjednik Stjepan Mesić puštao Sanadera da radi što god hoće - no kada je premijer Sanader dao svoju ostavku - usljedili su napadi od Mesića na njega.

  Sad Mesiće zazivlje USKOK i državno odvjetništvo i traži procesuiranje Ive Sanadera i (bivšrg) ministra gospodarstva Damira Polančeca. Predsjednik smatra da njih dvojicu su najveći krivci. Medijska haranga je pokrenuta u samom jeku predsjedničkih izbora.
  Zanimljivo je da Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i premijer Ivo Sanader, su zajedno sudjeli na summitu NATO-a u Strasbourgu, te oni su tada izjavili - da je Hrvatska ulaskom u NATO ostvarila jedan od svojih strateških ciljeva i da će kao punopravna članica Saveza lakše ostvariti i drugi - ukidanje slovenske blokade i ulazak u EU. Danas Mesić postavlja sebi i javnosti kontradiktorno pitanje - što je Hrvatska dobila?

  Cijelo vrijeme je Stjepan Mesić stajao iza svih Sanaderovih poteza, a sad mu prebacuje svu krivnju.
  Kad su Mesić i Sanader vršili tajne pregovore - nitko nije pitao što njih dvojica rade. Ovoga puta sukob je opet otvorio Stipe Mesić - prvi mediji trebaju saznati i obznaniti o korupciji i kriminalima - a zatim bi onda trebale pravne isntitucije raditi svoj posao. Več skoro deset godina predsjednik Mesić, vodi ovakve ili slične dijaloge sa hrvatskom narodom. I to se može nazvati pravna država. Svakom pametnom čovjeku u Hrvatskoj - je jasno da Stjepan Mesić je umješan u sve najgore kriminale. Prava je sramota što imamo takvog predsjednika - kojeg je i prije pratila vrlo loša slika. Ako Hrvati nastave sa takvom poslušničkom politikom - nestaće iz svoje stvarnosti. Iz svih Mesićevih teza - je vidljivo, da je on jako snalažljiv prevarant...

  Iako je nova premijerka 2005. godine izjavila za Stjepana Mesića da: da u svojoj kampanji 2000. godine služi sa nizom laži, i da je vrijeđao sve kandidate. Rekla je, da šarlatan poput Mesića, koji se služi izrazima "od šišmiša do bijelih miševa". Nigdje ne postoji. Ali očito je, da Hrvatski narod je sve to zaboravio. Jer puno sam i prije o tome pisao - kako su Hrvati ljudi sa "ispranim mozgovima" i amnezijom... Sječate li se rujna 2009. godine, kada je PREDSJEDNIK Hrvatske Stjepan Mesić i šef Vlade Ivo Sanader su se javno pomirili na sjednici Odbora za obilježavanje državnih praznika te su Hrvatima, ali i Europskoj uniji pokušali objasniti kako je priča oko topničkih dnevnika zapravo jedan veliki nesporazum. Danima smo gledali medijsko svađanje oizmeđu Mesića i Sanadera. Pitam vas: Hrvati leste li ludi, kad sve to dopuštate.

  U Bjelovaru, 09.12.2009.
  C R O A T I A
  NEZAVISNI KANDIDAT
  Branko Stojković
  brankostojkovic152@yahoo.com
  095/814-82-90, 091/797-65-56
  HRVATSKI POKRET ŠTIT
  http://istinazanarod.blog.hr
  http://mesomeso.blog.hr

  avatar

  09.12.2009. (15:18)    -   -   -   -  

 • Stojković, Y.X.

  MESIĆ JE FIZIČKI OTIŠAO SA PANTOVČAKA, ALI

  NJEGOV DUH JOŠ UVIJEK TAMO ŽIVI

  Hrvatski diktator sprovodio je svoju tiraniju i posredstvom „faraonskih poduhvata“, koji su narod gurali u sve još veću bijedu. Do posljednjeg dana vladavine Stjepana Mesića bili su na snazi najgori agitropovski oblici „usmjeravanja“ društva, u antifašizam. Diktator je, naređivao da se „zahvati“ što više iz džepa hrvatskih građana, kako bi imao više za svoja megalomanska putovanja po stranim državama. I danas poslije prestanka predsjedničkog mandata Mesić je obasut sa svim privilegijama: vilom, kola s vozačem, službenicima, zaštitarima,…, on se snabdijeva iz državnog magazina za povlaštene.  Mesić je fizički otišao sa Pantovčaka, ali njegov duh još uvijek tamo živi. Njegov zamjenik, odnosno „naš novi predsjednik“ Ivo Josipović, naslijedio je svu Mesićevu poslugu i savjetnike… Mesićeva kontrola nad predsjedničkim dvorima Pantovčaku i dalje je ostala. On kad je (tobože) otišao, sa sobom je ponio „makete brodova“, o kojima je više skrbio nego o narodu. Oporba je kriva (SDP, HSLS, HSS, IDS, HNS i LS) što je na predsjedničkim izborima 18. veljače 2000. godine izabran (bivši) predsjednik SFRJ-a i Vrhovni komandant JNA Stjepan Mesić. Za tu uslugu vođe i pristaše tih stranaka, nagrađeni su sa najvišim državnim funkcijama. A isto „kolo“ i danas vrti se u krug. Tako veliki „epoholog“ Stjepan Mesić i sam kaže za sebe da je svrstan u hrvatsku povijest.  Taj komunistički najviši činovnik, koji je 1991. godine rušio hrvatske gradove, sa svojim yugo generalima. Očigledno je, da silom natureni su upravljači ala „epohe Mesić“, koji su imali mašte, kad su sebi htjeli da pribave korist ili što udobniji život. Cijenu nepromišljenosti platio je hrvatski narod. Pitam se: Gdje su u tome svemu Hrvati? Hoćemo li nakon detuđmanizacije imati i demesićizaciju? Sjetimo se 2000.-tih godina kad je Stjepan Mesić dolazio za hrvatskog predsjednika, rekao je: „Ja znam gdje se Hrvatska nalazi i što Hrvatskoj je potrebno.“ To isto izjavio je na kraju svoja dva mandata 21. veljače 2010., čiju izjavu je prenesla RTL televizija.  Stjepan Mesić umjesto da položi račun hrvatskom narodu za svoju upravu, no on svoj mandat završava sa vicevima i prepirkama: „Ja neznam zašto Bandić nije stavio moje ime i moj program na izborima!?“ Te pred kamerama on je sa svog mobitela nazvao Bandića i rekao mu: „Kako si gradonačelniče? Čujem da je kod tebe glasovao jedan mrtvac.“ Poslije toga Mesić je svojim ljudima komentirao: „Groblje nije pod video nadzorom.“ Očito je, da Stjepan Mesić je deset i ovih zadnjih godina ismijavao hrvatski narod i političare koji mu nisu pasali. On kaže na kraju svega: „Bilo je najvažnije animirati pred biračima, jer to je njima pasalo.“ Eto kako „naša Hrvatska“ politika radi na duge staze. Od „krvnika i izdajnika“ oni postali su spasioci nacije.  Predsjednik Udruge „ŠTIT“:

  Branko Stojković
  095/814-82-90
  brankostojkovic152@yahoo.com


  U Bjelovaru, 26. 02. 2010.
  http://istinazanarod.blog.hr
  http://mesomeso.blog.hr

  avatar

  27.02.2010. (19:37)    -   -   -   -  

 • ŠTIT ime Pravde

  VEĆ TREĆI PUT OBNAVLJA SE PARTIZANSKO SPOMEN

  GROBLJE U PARKU „BORIK“  IAKO KOMUNIZAM VIŠE NE POSTOJI, GRADSKA UPRAVA

  GRADA BJELOVARA USKRSAVA PARTIZANE  Dok troši se novac građana na uljepšavanje bivšeg komunističko-partizanskog groblja, građani žive bez posla i u neimaštini. Kraj svih poduzeća koja su nestala, mi Bjelovarčani ne sjećamo se kad je koja firma otvorena. Uglavnom, svi su masovno nezaposleni, ali nitko se i ne budi – da hoće raditi. Sve više ima prosjačenja po gradu i sve više onih (ima) koji kopaju po kontejnerima i smeću… Oni koji rade u državnim službama, za vrijeme lijepog radnog dana, mogu se vidjeti kako sjede na terasama caffe barova. To su uglavnom policajci, odvjetnici, suci, … itd. Kakva smo mi to država? I kakav smo to mi narod? I kakva se tu politika vodi? Očito je da odgovornosti nema i da radi tko što hoće.  Prava kriza u našem društvu se sakriva. Pitamo se: zašto je gradu interes da izdvaja toliki novac za obnovu i proširenje partizanskih groblja iz drugog svjetskog rada od NOB-a. Čemu i kome ta ideologija dalje služi. Ovo je priča o Hrvatima i drugim ljudima koji žive na rubu društva. To bi trebala biti tema dana a ne surova birokratska neuračunljivost. Zašto i mediji o svemu tome šute, te ne promiču prave i istinske vrednote. Živimo u najgorim vremenima nelagode i frustracije. Za svu opću propast neki ljudi iz bivšeg socijalističkog sistema su nagrađeni sa visokim političkim pozicijama i funkcijama. Dok građanima oni i dalje nude svoj „ideološki mrak“ u kojem su bili navodno sretni. Bili smo poznati grad po proizvodnji mlijeka („Sirela), mesa („Cromax“)… i drugih prehrambenih proizvoda, danas nemamo ništa.  U ovoj smutnji neki pojedinci su se obogatili i to protuzakonito. Ali u bezakonju nema zakona, ili bolje rečeno ima samo za one male. Sramotno je, da već godinama stoje napušteni pogoni bivših poduzeća. Sve je to šteta, koja naružuje naš grad. Mnogi građani žive u koncentričnoj (ne)prosvijetljenosti. Očito je da imamo „novu formulu“ za preljevanje iz šupljeg u prazno. Kada smo već kod spomen groblja u parku „Borik“, i kada se postavljaju imena onih ljudi koji su tu streljani, odnosno koji su pogubljeni od Trećeg Rajha i NDH. Ja sam osobno istražio te žrtve. Neki uopće nisu tu pogubljeni, tj. nikada nisu ni bili u Bjelovaru. S brojem upisanih na kamenim spomenicima se manipulira. Neke osobe su nestale između Poljske i tadašnje Čehoslovačke, nikada nisu ni bile na ovim prostorima Hrvatske. Ali njihove obitelji cijelo vrijeme su imale razne privilegije i koriste.  Sve to postavljanje kipova po parkovima i gradskim ulicama plaća iovako obespravljen i pokraden narod. Frapantno je to – da političare nitko ne dodiruje i za ništa ne pita. Oni lijepo bezbrižno žive i ničime ne oskudijevaju. I dalje liju se ditirambi* i slavi se „krah desnice“ u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Tako i u cijeloj Hrvatskoj – hoda se samo po Jasenovcu i lažu nam se stare priče. A uglavnom je da smo postali grad koji je dobio Biskupiju i biskupa Vjekoslava Huzjaka. Svi ćemo se lijepo moliti i ništa nećemo raditi. Živjeti ćemo u „blaženstvu iluzije“. U Gradu Bjelovaru pola ulica zove se po komunistima, a pola ulica po biskupima i svećenicima. Eto, oni su zadovoljni i fino su se podijelili. A što ima od toga svega slijepi narod?

  U Bjelovaru, 31. 05. 2010.  HRVATSKI POKRET ŠTIT

  (bitka za Hrvatsku)

  Branko Stojković, predsjednik

  brankostojkovic152@yahoo.com

  095/814-82-90 , 091/797-65-56

  http://istinazanarod.blog.hr

  http://mesomeso.blog.hr

  http://bjelovarskiklan.blog.hr

  avatar

  02.06.2010. (13:20)    -   -   -   -  

 • Š-6-T-6-I-6-T

  BIVŠI KOMUNISTI RASULI SU SE PO TOBOŽE HRVATSKIM STRANKAMA I OPET JE NJIMA DOBRO  Na pitanje – gdje je hrvatsko gospodarstvo, jednostavno se može odgovoriti – NEMA GA! To svatko može zaključiti bez imalo političkog znanja. Sada je na redu i pitanje – tko u ovoj zemlji uopće i radi? A kako nebi postavljao ovakva pitanja kad moram započeti s time gdje smo bili prije 20 godina, kada smo se odlučili za izlazak iz komunizma, tj. za novu demokraciju. Jednom riječju kazano „za čiste račune“, kojih ni nakon svih tih godina – ni danas nema. Ide vrijeme, a sve lošije se živi. Očito da nikoga nije briga za javno bavljenje hrvatskim gospodarskim problemima. Bivši komunisti „stari glodari“, opet su se ugurali u državnu upravu i njima je dobro.  Nikada nisu odgovarali za svoje laži, prevare i grijehe,…, nego opet se njih pita. No, narod je opet završio u „vrelom loncu“. Kuha se u mukama… Ovo pitanje, je u smislu – „gdje je hrvatsko gospodarstvo“? Novo-stari okupatori imaju svoju matematiku, narod mora jesti i trošiti. Trgovina i šverc cvate, pa čak i proračun se od toga puni. Ministar financija Ivan Šuker (HDZ) zadovoljno trlja ruke. Kada nastane rupa u proračunu, politička elita digne novi inozemni kredit. Katastrofalno smo pred kolapsom, ali to nikoga očito nije briga. Živi se od danas do sutra. I dalje postoji prikriveni boljševističko - komunistički - socijalizam, nauka, koja živi u dušama brojnih Hrvata. Pitam se: gdje to još ima?!  Tuđman i Mesić bili su generali u dvije različite države, i to propale države. Vrlo je važno reći da ti bivši komunisti i danas su u našem društvu pravi paraziti. U rizičnom sistemu vlada bezakonje i malodušnost. Zaboravlja se, kako su mnogi Hrvati završavali po komunističkim robijašnicama, bili premlaćivani i završetkom drugog svjetskog rata 1944. – 1945. godine masovno poubijani. U Bjelovaru koji su bili najveće komunjare sad došli su na vlast. Stjepan Grula (HSS) bio je komitetlija, Zlatko Barila, predsjednik Zajednica općina Bjelovar, Miroslav Čačija (HSS) dogurao je čak do dva mandata u Saboru RH i dva mandata kao župan Bjelovarsko-bilogorske županije.  Sve je to sramota i lice naroda. Ima brojnih takvih primjera. Nije ni čudno što u Bjelovaru u zadnje vrijeme se dižu komunistički spomenici i obnavljaju komunistička groblja i spomenici.

  Nastavili smo tamo gdje su „oni“ htjeli, a ne gdje su htjeli čisti Hrvati. Osobito, tu se upliće priča sa Stjepanom Mesićem, koji je uspio vratiti nam u zadnjih deset godina svu tu paklenu simboliku. Stjepan Mesić glavni je ostao borac protiv Hrvata, a bio je hrvatski predsjednik sa dva mandata. U tome svemu više nema smisla. Ovo je zemlja opljačkana i prodana i opustošena…  U Bjelovaru, 21.06.2010.  BRANKO STOJKOVIĆ

  HRVATSKI POKRET ŠTIT

  brankostojkovic152@yahoo.com

  095/814-82-90, 091/797-65-56  http://istinazanarod.blog.hr

  http://mesomeso.blog.hr

  http://bjelovarskiklan.blog.hr

  http://dandomovinskezahvalnosti.blog.hr

  http://stoppredsjednickiizbori.blog.hr

  avatar

  22.06.2010. (02:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se