Komentari

islak.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • suncokretica

    hahaha.......sorry......evo bit ću ozbiljna! Uspijeva mi ko i tebi dijeta! :))))))))))
    N..da....dijeta.....kad sam se udebljala sa 52 kile na 62 u deset mjeseci (kilu svaki mjesec ko dobra trudnica) uhvatila me panika! bila sam si užasno debela! A baš je tad bila popularna dijeta sa čarobnom juhicom. Pa sam ja mislila da je to super jer ja juhu od povrća zaista volim! Pa sam ju jela prvi dan, drugi....do 7 navečer kad sam ju zadnji put pojela (nisam znala jedem li ja nju ili ona mene)....u 7 i 20 sam se osjećala kao da mi jen netko isprao, ostrugao želludac! Takvu crnu rupu, mislim - glad, nisam nikad osjećala! Ajme!!!! Jedva sam dočekala da moji dečki krenu rezati "pod 45"!!!! Kako sam se najela! I tu je bio kraj mojim dijetama! A je - još sam jednom jela po pola porcije. To mi je i dalo rezulatate a nije bilo jako bolno!!! Ali, nisam dugo izdržala! Štaš, nisam karakter! Ne mogu prestati jesti, pušiti, blogati......eto, sklona sam ovisnostima! Zato drogu nisam nikad ni probala! Srećom sam na vrijeme uvidjela svoj genetski kod! :)))))))))))))))

    Mene ne pitaj za godine! To više ne dozvoljavam! Odnosno, ja sama kažem koliko godina imam, naprosto ne dozvoljavam da ljudi pogađaju! Previše puta su me izvrijeđali! Kad sam imala 32 rekoše mi da imam 42! I sve tome slično! Užas!!!!!
    :))))))))))))))) E, baš sam danas nešto razmišljala kako žene što su starije izgledaju bolje kad su malo okruglaste! One mršave loše izgledaju, bore im se bolje vide! Jel tako? Jeeee! :))))))))))))

    avatar

    03.01.2009. (11:28)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    vječna tema, te dijete :o))) interesantno mi je kako recimo sjede tako muški, razvaljenih trbuha, piju stotu pivu, vrat ramena im spojena s bradom jer se vrat više i ne vidi, prde i smrde, i NEMAJU apsolutno nikakvih sumnji u svoj veličanstveni izgled i poželjnost. i komentiraju s visine žene koje ih ne bi trebale ni štapom dotaknuti, ali ih dotiču. I udaju se za njih. I onda drže dijete :o)))) Pa ti onda reci.

    avatar

    03.01.2009. (11:34)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    e viš...uvik eki kurčevi probljemi ...mislin se ja kako san bila tanka ka suvi štap ka san bila dite ...pa san se zadebljala ni više a ni manje u trudnoći nego 30 kg sa svojin malin prvjencen .....onda san pak jemala samo 20 g niti toliko ...narušila svoju sjenu mizernu ...i preljevala se po neton nanešenon asfaltu ...no tu tuzi dođe kraj ...zbog brzog metabolizma .....crnog vraga ča mi neda mira ...moja malenkost ...oču reč moja bakalarnost ...se u roku o tri misecu iz žene ...pritvorila u glistu i to kakvu ....nikakvu niti na glistu nisan ličila .... namoji nekih 1,78 došla san na sablasnih 51kg......izgledala san poput prekrasne donatele versače..........zračila san samim kostima a i i skukojebljenon kožicon...zagazila u zdenac anoreksije i nadala se da baš prekrasno izgledan ...dok se nisan srela sa svojin minimalističkin odrazon u ogledalo : AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BOG TE MAZA ZORE !!!!!!!!! JESI TO TI !!! a onaj odraz odgovori JOK !! KURAC OD OVCE JE !!! eto točno tako san i izgledala ko impetentni visuljak....tad san odlučno krenila napohod ..........jela bi fitu kruva tri dana jerbo nisan mogla jist ....nakon 11g ostala zorka opet u bleženon stanju ovaj put san se uprasala minimalnih 20kg ...al jebat ga nisu više tu godine one.....sa 31 g teže se skidaju naslage .....još dan danas me malo ka jema na nezgodnin mistima....al čisto me zaboli kurac oli ti ga kita oli ti ga penis oli ti ga visuljak....kome smeta nek negleda ...........čega da se odričen .....aj malo i seren :))))))) doduše da redovito izbacujen na donji otvor koliko mogu izbaciti sranja na gornji otvor...opet bi bljesnula u koščatokožnatom stanju .......al ni me briga ..........ionako spašavam svijet od nebuloza svojih ...pa mi treba malo poveči broj kalorija......nika nisan čula da štikadent ima potecijala osim u nekim slučajevima ...kao šta je povjesna rečenica izgovorena u datom trenutku It's O.K.!!!!

    avatar

    03.01.2009. (12:00)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    htdjedoh reči impotentni !! sto mo grmova ...al ova me tipkovnica u zadnje vrime jebe ...oh oprostite na bezobrazluku .....izrečenog ...al nemogu van drugačije dočarati ovo jebadu sa ovon malon tipkovnicom...em mi pola slova neradi em brka slova em tipka za razmak me izluđuje........uufff ....grrrr...prrr ma baš

    avatar

    03.01.2009. (13:41)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Jedem isto k'o i ti - kad sam gladna, kad sam jadna, kad sam dešperatna, kad sam rabijatna, sjetna ili nesretna...ali i iz gušta, za kumpaniju, kad sam vesela, kad sam zaljubljena - bilo to uzvraćeno ili ne - ma za papanje mi je škuža sve!
    I tako ti ja meljem li ga meljem, danima, tjednima, mjesecima....i odjednom - klik.
    Jednostavno me prođe gušt. I prestanem jest, što jest - jest.
    I dođem na Zorine gabarite, otprilike...samo ča osim kostiju & kože ostanu još i zubi & frizura klatit sami ponaokolo ;-)))
    Doduše, u zadnje vrijeme nikako da mi naiđe ta faza, LOL....za što krivim osobno Djeda Mraza, LOOOL...pa vidjela si ono kod mene, noćna mora ispod bora!!!
    Ozbiljno, bila sam na dijetama i sve okej, funkcionira, ali nama emotivnim jedačima spasa nema...kad-tad vratiš se u to jo-jo kolo veselo.
    Ali nije loše u četrdesetoj ući u suknjicu iz drugog razreda osnovne, bar za maškare ;-P

    avatar

    03.01.2009. (18:00)    -   -   -   -  

  • paranoična kornjača

    Prvo nikad nisam razumio žene i njihove dijete. Zar vi ne razumijete da vas mi volimo takve kakve jeste? Ok ne govorim sad o ekstremima ali osobno se uvijek držim one bolje da ljulja nego da žulja. Žena na dijeti nije sretna žena a time nije ni ugodno društvo. Govorim iz iskustva. Pozrav i pojedi nekaj! ;)

    avatar

    03.01.2009. (18:37)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Ja nikad ne drzim dijetu !!
    Cak se nikada i ne vazem, jebe mi se za kilazu i koliko imam svejedno je :)))
    Osjecam se kao da sam 55 Kg a imam 95. :)))

    avatar

    03.01.2009. (20:04)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Ma jel moguće da ima prkosnih na ovom blogu? ne vjerujem!
    Ja recimo ne vjerujem u dijete - ili ću smršavit ili neću - jednostavno zar ne - sve je u odluci, kao kad sam prestala pušit. Kad odlućim, onda ću i počet mršavit, a još nisam odlučila i baš sam lipo slatko večerala jedno jaje u sorbulu sa čašom crnoga.
    A gušti su gušti, šta ne? :-))))) Guštaj ti meni sa svojon Elicom i u ovoj Novoj i ne sekiraj se previše. Baćin! :-))

    avatar

    03.01.2009. (21:44)    -   -   -   -  

  • triesduja

    Sve najbolje
    uz more uspjeha ogrnutog valom ljubavi, srece, zdravlja i veselja
    u 2009. od srca ti želim!

    Za Novu godinu poklanjam isčitavanje nekoliko ulomaka iz TRIESDUJE - na mom blogu :)

    avatar

    04.01.2009. (00:22)    -   -   -   -  

  • nitko nije otok

    a jebat ga, a da je meni nabacit koju kilu pa da se smirim, ja ko i Zorka, ko dite šibljasta, ko cura aman taman, nakon poroda tribalo je faks završit, pa jopet ko i Zorka na svojih175, imala 54, jebale ih manekenke, lupila ja po mliku i bananama, svaki dan litra i kila, ništa, samo me prosralo, lupila po pivi, gajbe kupovala, nebi nikom dala ma ni liz, ništa, samo me opilo, lupila ja po apunkturi,, jebote iglice po ciloj glavi do nožnog palca, palilo mi neke čepove , dimilo se po leđima, ništa, kaže japanac kaj mi fali on bi meni samo cice silikoniro, ko te jebe kaj mi fali, fali mi, dan danas uz velike zimske napore uz pomoć špeka, luka, kruha i fuka, jedva dobijem dvi tri kile, a onda dođe proliće pa lito i ode sve ukurac, jednostavno ne mogu jist po vrućini, a i lina, lina jist, da mi neko kuha, da me lipo nahrani, možda bi od mene nešto i bilo, ZATO lipa moja uživaj u svojoj klopi i kilama, zajebi dijetu, nisam ja ono baš mršava, al ja bi još jedno pešest kila gori, pa kako kaže suncokretić, da se malo zategnem u licu, a guzica mi je ionako straga, pa ju ja lipo ne vidim! Haj!

    avatar

    04.01.2009. (02:22)    -   -   -   -  

  • anter

    Fala in na lipin žejama! Uzvraćan! A glede Ele, evo ti jedna istinita fjaba! Jedan moj prijatej jema je pasa, koji je, naravski, živija s njin i njegovima, u stanu. Onda mu jedneg dana dojdu niki prijatej u vižitu. Kad su se dobro najili i napili, počeli ga napadat da kako more držat pasa zatvorena u stanu, da je za beštiju jedino dobro ako je vani u dvoru i sve tako! On je sve strpjivo sluša i podnosija, dok nije ocinija da su svršili i da nemadu višje ča za reć, pa je reka: "Jeste li gotovi?" Oni su ga blido gledali, a on je nastavija: "Zapametite jednen za svagda - ne žive beštija u stanu, vengo ja u štenećaku! I, tribali biste mene žalit, a ne pasa, koji jema sve ča ni vi doma nimate!" Vižitatori su mu, naime, bili njegovi sejaci s Brača!anter

    avatar

    04.01.2009. (11:32)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Znaš šta,nemoj da te sad gađam grudama snjega..!!!Ne sažaljevaj se...šta ti fali..osim posla..al ajd dobro,svima nama fali puno toga,samo nam je uzalud samosažaljevanje...ništa ne mijenja,osim što nas tjera da cupkamo stalno na istom mjestu i cvokoćemo od iščekivanja..!!Sad je tako kako jest,ali nije za vječnost..uvijek se nešto mijenja...uostalom znaš onu zagorsku:nigdar ni bilo,da nekak ni bilo...i nigdar ne bu,da nekak nebu!!Glavu gore i uživaj...sve najbolje ti želim!Svaštara

    avatar

    04.01.2009. (11:39)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    eno san ti sve upriličila strip izdanjen ...da vidišča je sranje......

    avatar

    04.01.2009. (16:40)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Onda smo Oprah, ti i ja slične, a nije mala stvar bit ka Oprah :)))))))))))))))))))))

    avatar

    04.01.2009. (17:09)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Meni je napokon svega dosta.....;-/
    Štufa san k'o @Fatin hit dana! Sunce zašlo, meni k'o da nije...uvatila sam se pranja robe, onda znaš ka ura je ;-}}

    avatar

    04.01.2009. (17:15)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Anči ne vjerujem u dijete, treba onaj klik se dogodit u glavi i promjena navika, dok sam živjela u stresu kojega više nijesam bila ni svijesna trpala sam u sebe ko u kantu za smeće i govorila sam da volim jesti....jest klinac....liječila sam se hranom inače bi bila u depresiji....kad je nesto stres i kila su pošla doli.....sad sam zadovoljna sobom, doduše mislim da sam ove blagdane nabacila barem dva ali laku će oni doli :))) razmisli o promjenama navika :)))

    avatar

    04.01.2009. (17:26)    -   -   -   -  

  • lomic

    Draga moja hvala na lijepim željama, koje uzvraćam sa radošću... Opet si me nasmijala, a da znaš koliko sam puta ja pokušavala u svom ne kratkom životu S DIJETAMA... Nema dijete za mršavljenje na kugli zemaljskoj koju nisam isprobala, vjeruj mi... i sva sretna izgubim par deka ili kila, kad ono počastim se za nagradu, kad ono odmah duplo gore... Bila sam ti ja i na 0-toj dijeti u bolnici. 21 dan sam pila samo nezašećeren čaj, i sve je bilo dobro pod nadzorom liječnika, u sobi sa još dvije "patnice", pa smo se smijale i glupirale do besvjesti, a bile smo se čak dogovorile i da ćemo izaći prošetati (i ponešto jesti...) kako bi im dokazali kako to nije dobra dijeta... ali vani je tako sve smrznulo, a mi u piđamama i šlapama... nismo mogli. Rezultat je bio -14 kg, ali sam postepeno trebala počinjati s jelom... i tako postepeno sam jela i jela po malo, da sam opet nagurala ne 14 nego 28 i više... ali sam zato zaribala crijeva, i još neke organe. Sada su to gladovanje ukinuli, više se ne liječi s time. Na operaciju želuca ne idem jer sam već operirala sve što se dalo na meni operirati... i prođe život u vječnoj borbi za što? Ljepotu? Ma, vjeruj mi, najljepša si iznutra... a ono vani je tako malo važno... Puno pozdrava od debele bakice, koja najviše pojede kada je sama, a kako sam često sama.... :-))

    avatar

    04.01.2009. (18:11)    -   -   -   -  

  • Katja

    Slažen se sa Slatkon, tako je i meni, jel loše debljan se, jel dobro mršavin, spiza mi dođe ka tablete za smirivanje.
    Al zapravo ne brinen oko toga, dok se dobro osjećan živo mi se fućka šta o tom mislu drugi.

    avatar

    04.01.2009. (22:12)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ja sam stalno na dijetama,no nikako lakši da postanem,jebiga kad sam dole pretežak,,ps. a jesi probala kile skidat s šamanovim napitkom,šatorom i bubnjevima,,vele da se istopiš za čas posla ka da nisi nikad ni postojala,,

    avatar

    05.01.2009. (00:40)    -   -   -   -  

  • povuci-potegni

    eh s kakvim ona meni temama u blagdansko vrijeme...daj šuti :)) pusa Belici

    avatar

    05.01.2009. (08:50)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ja sam očito profulao nešto vezano za elicu,,odakle 2 komada sad,koliko znam ti si kupila komada jedan,,ili se elica udala,,aj dođi i ti za vikend,nabavio sam bunike i bubnjeve,bit će blogo halucinirajući susret blogera,bit će mo i u večernjaku,,povedi i elicu,nek i ona bubnja

    avatar

    05.01.2009. (09:05)    -   -   -   -  

  • levant

    taman sam bila napisala pola od jednog od mojih genijalnijih komentara i ondak me izbacilo. tu misao, tu genijalnu misao, tu naprosto i jednostavno neponovljivu misao koju sam tada imala više nikako ne mogu ponoviti. stoga ostavljam samo pozdrav. elici. tebi pusu. ups...opet sam nešto zeznula. aha, tebi pozdrav elici pusa. ne ni to nije dobro. hmmm...možda pusa objema? je ali onda ćeš reć da nema puse za reu i opet neće bit dobro o svijete jel ti vidiš kako je meni teško??? :(((

    avatar

    05.01.2009. (11:31)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    vele da je napoleon imao šta čuvati,mašala bio,,,a ja sam samo jedno ljeto ka dečko proživio fino na moru,u umagu,katoro,a ća je tamo lipo i rundlavo bilo,i nije tribalo sandoline plaćat,malo cipelama priko stina do neke uvale,a tamo-raj,,,joj kad se sitim,iša bi opet,al sad nesmijem

    avatar

    06.01.2009. (07:31)    -   -   -   -  

  • MiniMaxine

    Kad sam već spomenula maškare, počinju li i kod vas danas?
    Ovdje već arija na fritule daje...pa ti budi na dijeti...;-)))

    avatar

    06.01.2009. (11:21)    -   -   -   -  

  • anter

    Znan ja, bogati, da baćin ni bija za Urara! Vengo, znaš, uvridila si poštena Turčina nazvavši ga ataturtkon, istina malin slovon, ali ipak...Hahaha!anter

    avatar

    06.01.2009. (12:40)    -   -   -   -  

učitavam...