Komentari

maddog4u2.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • avatari

    ha

    avatar

    14.02.2009. (10:10)    -   -   -   -  

  • STITONOSA1958

    NARODE HOĆETE LI I DALJE BIRATI SVOJE LOPOVE?!
    nedjelja, 16.01.2011.
    KAKO SU UDB-a TUĐMA, MANOLIĆ I MESIĆ STVORILI HRVATSKU?
    Država je njihov privatni bankomat

    Pokret ŠTIT ide na izbore 2011. godine sa srcem, i nas pristaše ne zanimaju fotelje, odnosno društvena mjesta i položaji u državnoj hijerarhiji...
    Nas ŠTITONOŠE zanimaju promjene na bolje u Hrvatskoj. Dosrta nam je "Užičke Republike Hrvatske" od buržoazije ili bolje rečeno od Burduša Mesića.
    On je od Hrvatske napravio neku vrstu "privatne svoje države", jer poslje svoga desetogodišnjeg mandata - kao predsjednik Hrvatske, poslije je instalirao Ivu Josipovića, preko kojega on iz sjene upravlja Hrvatskom. Josipović isto radi što je radio i Mesić, zato jaos i ga Hrvatskom narodu pod takvom politikom...

    Prevara je prevara i ništa drugo

    Nema u Hrvatskoj narodne demokracije, dok bivši komunisti i partizani upravljaju na svim nivoima. Oni su zauzeli sve pozicije i bogatstva Hrvatske.
    A najviše njihove zablude plaća Hrvatski narod, koji se je razbježao kao stado ovaca. Sviđa mi se izjava od Tanje Torbarine u Globusu od 13.01.2011., u broju 1049 "Ivu Josipovića, navodno, svi obožavaju, u Hrvatskoj od obožavanja do shvaćanja prođu godine. Izbori postoje zato, da se provjeri jel su biraći shvatili. I ustanovu do ništa."

    Koji bi trebali da budu na potjernici oni nisu

    U Bosni uhvatili su nekoga tobože Vukovarca za kojim je izdana bila potjernica u Srbiji. Pitam se: Kad čemo izdati potjernicu za Mesićem, koji je na čelu jugoslavenske vojske (JNA) rušio Vukovar i sve Hrvatske gradove. Mesić kao Vrhovni komandant JNA i Predsjednik predsjedništva SFR-Jugoslavije izdava je naredbe, odnosno Mesić je bio najviši državnik - koji nam je zamijesio rat sa Franjom Tuđmanom.

    Tema za razmišljanje

    Josip Manolić - Joža je dva puta oslobađao Bjelovar. Prvi put je to bilo 1944-1945. godine. Kada su njegovi zločinci - partizani ostali dobro zapamčeni u ovom našem kraju. Zatim, Manolić je drugi put oslobađao Bjelovar 29. rujna 1991. godine, u izmišljenom Domovinsko ratu. Jer on je bio šef svih važnih službi , kao i drugi čovjek u stvaranju tobože "nove Hrvatske". Manolić je bio i šef tajne službe SZUP-a i šef svih Kriznih štabova, jedino iznad njega je bio Tuđman.

    Oštrina i sjećanje misli

    Koja li slućajnost u 2010. godini Sabor RH, odglasavao je proračun za manjine, upravo kada je dolazio u Hrvatsku srpski predsjednik Boris Tadić.
    Gledajući tog dana klimu u našoj Hrvatskoj, narod slijedi "megalomanske iluzije" Koju su joj nametnuli preko medija "zločinački političari" stavljajući "bubu" u uho neprosvjetljenom narodu. Sjetimo se kakva su nam sve zla učinili Tuđman i Mesić, kao i drugi njihovi sljedbenici. Očito je da Hrvati nisu ništa bolje ni zaslužili, odnosno naučili iz slučaja "preobučenih UDB-aša", več su još više poblesavili i infiltrirali se u poslušne sluge - na strani bivše partije...

    VOĐA POKRETA "ŠTIT"
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Bjelovar / Croatia
    brankostojkovic152@yahoo.com
    095/814-82-90

    avatar

    16.01.2011. (21:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...