Komentari

sijelaidivani.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • sestincanka

    Čestit Božić tebi i tvojoj obitelji.

    avatar

    25.12.2008. (19:59)    -   -   -   -  

  • lola i bekrija

    ŽELJIM TI SRETNU NOVU GODINU. Moro sam prominjit blog. Pročitaj rašta.

    avatar

    02.01.2009. (14:35)    -   -   -   -  

  • anonimka

    Često, snašo, pogledam i čitam s tvoga bloga. Pročitala sam lijepih stvari i članaka. Obogatila sam svoje znanje i spoznanje. Zadnji članak mi je predivan i nekoliko sam ga puta čitala i nad njim razmišljala, čak sam ga stavila u svoje dokumente i "prodajem" drugima. Doista, najveće bogatstvo je ono ljudsko u nama, a toliko ga je nadjačalo i zamaglilo materijalno. A svi ipak toliko čeznemo - i to se posebno osjeti - u ovim blagdanskim danima za ljudskom blizinom.
    Koliki su ovih dana uz pune stolove svega i svačega bili tužni i osamljeni.
    I kako u novu 2009.?
    Već smo zakoračili, ali imamo i velike šanse - samo ako se "otrijeznimo"
    da ju dobro iskoristimo i da one velike kontradiktornosti tj. negativnosti smanjimo a pozitivnosti povećemo. Hvala ti snašo i dalje nas obogaćuj s lijepim mislima, a tvoje blogere iz nekih drugih tema pozivam da se očituju, nešto su zamuknuli, osim što tu i tamo netko od njih pošalje koji pozdrav. Pozdrav: anonimka

    avatar

    02.01.2009. (22:37)    -   -   -   -  

  • Magdalena

    Anonimka, u pravu si, ja sam pored svega obilja opet svaki Božić nekako tužna. Pitam se dali sam normalna? što mi nedostaje? ili sam pak sita svega. Hranimo se pogrešnom hranom. Potrebna nam je duhovna hrana u ovim danima, odnosno općenito u životu. Snaša je dobro rekla: Sjetite se pomoliti, naći mir u sebi, i pomozite onima koji ga traže. Otrijeznimo se ljudi!
    želim svima vama da uspijete u novoj 2009 pronaći svoj mir.

    avatar

    05.01.2009. (12:04)    -   -   -   -  

  • snaša

    Pozdrav svima... ipak...u tom razgovoru sa samim sobom, nakon nekog vremena naučiš da voljeti ne znači oslanjati se, a društvo ne znači sigurnost. I počneš prihvacati svoje poraze uzdignute glave i otvorenih očiju, s ljupkosti odrasloga čovjeka, a ne tugom djeteta. I naučiš da sve putove moraš sagraditi danas jer je sutrašnje tlo isuviše nesigurno za planiranje. Nakon nekog vremena naučiš da i sunce opeče ako mu se previse približiš. Stoga sadi svoj osobni vrt i uredjuj svoju dušu, umjesto da čekas da ti netko pokloni cvijeće. I naučis da možeš puno toga pretrpjeti. Da si uistinu snažna. I da uistinu vrijediš.

    avatar

    05.01.2009. (12:27)    -   -   -   -  

  • lola i bekrija

    Nek ti je lip dan snašo.

    avatar

    06.01.2009. (14:06)    -   -   -   -  

  • slavonka_31431

    Sretna i uspješna 2009. godina!

    avatar

    08.01.2009. (17:10)    -   -   -   -  

  • DIVAN JE KIĆENI SRIJEM

    Svako dobro u Novoj 2009.!
    Lijepi pozdrav !!

    avatar

    09.01.2009. (12:44)    -   -   -   -  

  • DIVAN JE KIĆENI SRIJEM

    E Snašo pa di si ti ,nema te dugo.Da te nije kaka gripa oborila?A valjda nije,nadam se i lijepo te pozdravljam!!

    avatar

    29.01.2009. (11:18)    -   -   -   -  

  • snaša

    ispričavam se svima što me tako dugo nema...računalo mi je u kvaru pa se sa posla javljam. Nadam se kako ću uskoro biti u mogućnosti ponovo pisati...Anonimka, drago mi je što posjećuješ moj blog i što imamo ista razmišljanja o nekim stvarima u životu....pozdrav ostavljam svima do skorog čitanja

    avatar

    07.02.2009. (14:07)    -   -   -   -  

  • Anonimka

    Već sam se snašo bila zabrinula što je s tobom. Dobrano smo već zakoračili u 2009. godinu i nadam se da nismo neke stare navike i navade prenijeli - koje si ti u svom čanku navela - u 2009. Ma i da jesmo - nije ni čudno - jer kada se našto za našto prilijepi teško se onda i odlijepi i treba dobro paziti da se podloga na što se nešto priljepilo ne ošteti. Znamo dobro i iz običnoga života kako to ide.
    Zato svi i šute, ne jevljaju se i pokušavaju najprije nešto isprobati iz tvog recepta i onda podijeliti sa svim blogerima.
    A ti snašo svoj kompić na rehabilitaciju pa nam piši i šalji lijepe članke i teme. Pozdrav iz svijeta anonimnosti. Anonimka

    avatar

    07.02.2009. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...