Komentari

burza-frustracija.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lucy Fair

    ne da vjerujem, nego znam da postoje izuzeci, ali oni najčešće samo potvrđuju pravilo.;)

    avatar

    22.12.2008. (14:57)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Živim u malom gradu, i u našoj maloj bankovnoj podružnici rade najljubazniije službenice koji maximalno idu na ruku svojim klijentima.
    Pusa:))

    avatar

    26.12.2008. (13:36)    -   -   -   -  

  • renchi75

    "Čuvajte se poduzeća na čijem su čelu SVETE KRAVE. SVETE KRAVE ne vole promjene, one vole da se posao odvija kako se uvijek odvijao i često su slijepe u krizi."
    (T. E. Deal & A. A. Kennedy)

    avatar

    18.01.2009. (17:27)    -   -   -   -  

  • renchi75

    "Savršeni je birokrat onaj koji uspijeva ne donositi nikakve odluke i izbjeći svaku odgovornost. Savršeniji je samo onaj koji uspijeva donositi sve odluke, a pri tome izbjeći svaku dgovornost."
    (Brooks Atkinson)

    avatar

    18.01.2009. (17:28)    -   -   -   -  

  • renchi75

    Sanader Lukoviću: Snizi kamate ili ćemo istražiti privatizaciju Zabe

    ZAGREB - Nakon što je Zagrebačka banka povukla odluku o povećanju kamata, neslužbeno se doznaje da to nije učinila u konzultacijama s Vladom, kako je to objavila u svom službenom priopćenju, nego da je odluku o promjeni donio prvi čovjek banke nakon što mu je zaprijetio premijer Ivo Sanader.
    Za Vladu je, piše Večernji list, odluka o povećanju kamata bila preveliki udarac, pa je premijer odlučio podići telefonsku slušalicu i nazvati prvog čovjeka Zabe (ZSE:ZABA-R-A) Franju Lukovića, piše Večernji list. Sanader je navodno, iako svjestan da Vlada nema ingerencije nad bankama, u vrlo otvorenom razgovoru upozorio da banke moraju voditi računa o društvu u kojem posluju.

    Neslužbeno se doznaje da nisu dugo razgovarali, ali da je banka upozorena da mora razmisliti želi li se dovesti u situaciju da joj Vlada bude neprijatelj te da sa službene državne razine u javnost ode upozorenje kako se Zaba ne ponaša korektno. Spomenuta je, šuška se u financijskim krugovima, i mogućnost otvaranja pitanja transparentnosti privatizacije Zagrebačke banke.

    Hrvatska narodna banka se odmaknula od cijele priče i nije htjela komentirati ni vijest o poskupljenju kamata ni njihovu povlačenju pod političkim pritiskom.

    Večernjak, pak, iz bankarskih krugova saznaje da je Zagrebačka banka odluku o povećanju kamatnih stopa donijela još u studenome, ali da je iz psiholoških razloga nije htjela objavljivati prije Božića.

    Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list

    Naprosto nisam mogla odoljeti porivu da baš ovaj tekst ulijepim umjesto komentara... Napokon smo premijer i ja na istoj strani hehehe

    avatar

    18.01.2009. (17:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...