Komentari

pristojneerotskeprice.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • put u beskraj

    Slučajno nabasah ovdje i bez daha pročitah priču. Efekt? - moš si mislit. Šteta što mi dragog nema u blizini. Svaka ti čast, predivno si ovo napisao. Mislim da ću češće navratiti k tebi da vidim što ima novog. Lijep ti pozdrav ostavljam.

    avatar

    18.12.2008. (11:17)    -   -   -   -  

  • (Ne)pristojne erotske priče

    Hvala na komentaru - bit ću iskrena pa reći - "napisala" umjesto "napisao" :-). Pozdrav...

    avatar

    18.12.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • put u beskraj

    Oprosti molim te na pogreški. Iz priče mi je sve ukazivalo da si muško ali sam kasnije pročitala prethodni post gdje je pisano "ženskom rukom". Oprosti još jednom. Još mi je draže da žena piše tako lijepe priče koje mi se jako sviđaju. Nastavi samo dalje tako jer ću te ja sa zanimanjem čitati i navraćati do tebe. Pozdrav ti ostavljam.

    avatar

    18.12.2008. (16:02)    -   -   -   -  

  • Smijeh je tražila...

    Idući put malo sporije, molit ću lipo...benti ovih muških...ka da žensko tilo ima samo tri erogene zone...mislin stvarno..hehe....:))))))

    avatar

    19.12.2008. (13:57)    -   -   -   -  

  • (Ne)pristojne erotske priče

    @ Smijeh je tražila
    He, he...mislim da muški mozak vozi u drugačijoj brzini od ženske - srećom -cilj je ipak isti, samo je pitanje koji način kome bilje odgovara :-)

    avatar

    19.12.2008. (14:13)    -   -   -   -  

  • vatrena primorka

    Mučiš čitatelje:)))...ajde počni u ženskom rodu pisat jer vidiš da se bune:)))....sočne su ti pričice:)

    avatar

    21.12.2008. (15:31)    -   -   -   -  

  • (Ne)pristojne erotske priče

    @ Vatrena primorka
    Hm...možda bih i trebala :-), ali čini mi se da mi je nekad "sočnost" lakše izraziti u muškom licu. U svakom slučaju, hvala na komentarima...cijenim i drago mi je ako pokoji redak mojih pričica razveseli nekoga ;-)

    avatar

    22.12.2008. (07:30)    -   -   -   -  

  • kantor

    Moram priznati da mi je neobično vidjeti autoricu erotskih priča da se kao pripovjedačica pojavljuje i u ulozi muškarca kao glavnog lika. Zapravo, ni ne vidim pravu svrhu tome. Žena kao autorica erotske priče sigurno se može potpunije i puno jače izraziti kroz ulogu žene nego li kroz ulogu muškarca. ( Kao i muškarac autor kroz ulogu muškarca. )

    Mislim da bi priče bile puno sadržajnije, dinamičnije i dobile na upečatljivosti opisa kad bi pisala isključivo sa svojeg, ženskog aspekta, odnosno kad bi se kao pripovjedačica postavljala isključivo kroz ulogu u akcijiama i doživljajima žene kao glavnog lika, pa tek onda u tom istom činu, opet viđenjem žene, opisala ulogu, akciju i doživljaj muškarca. Time bi priče dobile na polaritetu, još više se izoštrile, a čime bi porasla i njihova erotska napetost. A i sočnost, svakako.

    avatar

    24.12.2008. (18:10)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    jako dobro, prava seoska idila.;))

    avatar

    25.12.2008. (13:01)    -   -   -   -  

  • (Ne)pristojne erotske priče

    @kantor
    Hvala na komentaru - ni sama ne znam kako objasniti to što ponekad pišem u muškom licu. Ne shvaćam ozbiljno svoje pisanje i zaista uživam u tome, pa se valjda zato i zaigram s "licima" :-)

    @Lucy Fair
    A barem da negdje ima idile :-))))...

    avatar

    28.12.2008. (14:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...