Komentari

zelenaskrinjica.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • zoki

    Istinu si napisala,bilo bi lijepo nekad u nekom posebnom trenutku,a koji je najčešće neki jako tužan i težak,da netko odabere umjesto nas pa da se prepustimo i šta bude da bude.Ali nažalost ništa od toga..sve moramo sami,pa važemo i mislimo i sve što više mislimo manje smo pametni i još više konfuzni,ali život je takav..čupav i dlakav,moramo sami sve..za nas nitko odluke neće donositi..drži se:-))

    avatar

    11.12.2008. (17:12)    -   -   -   -  

  • smotani

    da, možda bi nekada bilo lakše ne imati izbor...bi li? možda bi tuđi izbor donio mir...bi li? možda bi bilo lakše........bi li?
    eh, i ja se štošta pitam...da li bi, kad bi, ima li, mogu li.....a odgovori? ne znam....jednostavno se nekada prepustim.... kud me struje nose, onda shvatim da sam možda ipak trebao negdje skrenuti, ali..zakasnio sam....a možda i nisam.....?
    zeznuta su ova razmišljanja...jako..... neke nas situacije toliko zbune, učine smotanima.... konfuznima...i teško je biti siguran, teško je znati..je li to dobar izbor.... no, sistem pokušaja i pogrešaka uvijek pali...samo je pitanje koliko možemo izdržati, koliko to vrijeme čeka na naš uspjeh..... ali, siguran sam treba probati:)
    topli ti pozdrav ostavljam:))

    avatar

    11.12.2008. (20:35)    -   -   -   -  

  • ze_le_na

    zoki: hvala, ne znam više za što da se držim, ni od kuda da čupam snagu da se držim, ali držim se...

    smotani: smotana zelena ti zahvaljuje na toplom pozdravu...smotana samo kao potvdu situacije koju si naveo i kakvima nas učini...ništa drugo ;)...

    avatar

    12.12.2008. (13:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...