Komentari

justthepine.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • traženje sebe

    pa ko te tako naljutio??

    avatar

    10.12.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • Shimilam

    ma gle, nije to pametovanje, jednostavno imaš neko svoje mišljenje, i kad ga već nemreš njima osobno natrljat na nos, onda ga dijeliš na blogu s nama... jednako tako ogorčenima.. mada bi i ja u političare, al samo zbog plaća..

    avatar

    11.12.2008. (14:10)    -   -   -   -  

  • Sidney.Lupin

    Zašto si ljut? Ja sam od početka bila protiv EU, ona će nas uništit..... Ali...., tko sam ja da se moj glas čuje? Nitko i ništa.... Svi kažu da je to ulaznica u Europu, da će mladima omogućit studiranje u dijaspori, ali ne gledaju drugu stranu.... Slovenija, Italija su požalile šta su ušle u EU. Ja prvenstveno mislim na malog čovika koji jedva sada drži kraj s krajem, koji će s ulaskom u EU izgubiti jedan kraj i otići će sve u neku stvar.
    Ja nisam išla na prosvjed, jer sam student, jer mrzim politiku, i HDZ i SDP iHNS i HSP i sve ostale...

    avatar

    12.12.2008. (14:17)    -   -   -   -  

  • Hvalospjev gluposti

    @knjižica... Tko me naljutio? Svi oni koji si uzimaju za pravo meni reči da sam pička i koješta drugo zato jer nisam bio na jednom prosvjedu, a pojma nemaju o koječemu. Razumijem frustraciju, ali brate ne možeš svima mater spominjat i sve trpat u isti koš, a nisi još prava govna kusao. Ja na žalost jesam.

    @Shimilam... Naravno da imam svoje mišljenje kao i 4 i pol milijuna Hrvata. Međutim, nedam nikom da me vrijeđa ako nema osnove za to. Između ostalog, kada ekipa tako vrijeđa spušta se na primitivnu razinu. Mogu i ja to, ali ne želim. Politika se ne vodi s pjenicom u ustima. Da je netko bio pametniji, pametnije bi organizirao prosvjed, a nebi potjerao Dedu Mraza s trga. Palac dolje za to.

    @Eva... Odgovor zašto sam ljut ti je dan i knjižici. Po meni EU ima dvostruka (barem) mjerila i to mi se već od početka ne sviđa. Al ako treba netko sa strane da nam uvede red u birokraciju i prisili ekipu da budu pošteni, onda sam za. Politika je kurva i oduvijek je bila. Samo to rijetki kuže. No..dosta politike od mene.

    avatar

    12.12.2008. (19:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...