Komentari

potravljeselo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Međugorski glas

    A meni se učinilo da su ovo dva drveta, dvi stablolike prilike, kršni momak i divojka u strasnom zagrljaju, pa i ne mogu rastavit ni vitrovi ni munje. Nji tresu i udaraju sa svi svi strana, lišće in popadalo, mladost otišla, a oni se drže i drže, uspravni i vitki, za sliku i priliku onima koji kraj nji prolaze, ka svidočanstvo o ljubavi i smrti, ka zapis koji vrimenu ne priznaje njegovu moć, ka nada okrenuta nebu pod oblake. Viruj mi, u proliće, kad Uskrs zablista, izrast će mladice jer ljubav uvik sve obnavlja. Nego, priupitaj voto Antu kakva je njega vantazija strevila kad je ovo uslikava. Možda mu se pričinila kakva vištica ili vukodlak, pa mu se u straju zatresa aparat i pomiša stabla. Ko će ga znati! Koliko ljudi, toliko vantazija.

    avatar

    07.12.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • potravlje moje

    ma, života ti, ti i votoante imate skoro istu vantaziju na vu sliku!
    evo šta je on napisa o voj slici na stranicon hrphotocontesta.com di objavljuje slike (pod imenon papageno) s velikim uspjehon:

    "Legenda kaže da je nekad davno živio zaljubljeni, sretan i nerazdvojan ljubavni par, prekrasna djevojka i stasiti mladić. Oni su se toliko voljeli da su izazvali bijes zlog čarobnjaka koji je iz čiste ljubomore djevojku pretvorio u kupinu, a momka u stablo hrasta. No, njihova je ljubav bila toliko jaka da ih zao čarobnjak ni zlom čarolijom nije uspio rastaviti. Kupina se privijala oko stabla, baš kao što se za života, kao djevojka obavijala oko svog dragog, te su i u svijetu bilja zauvijek ostali u ljubavnom zagrljaju"

    ja san mu reka da mi drvo još sliči na isusa iz crkve gospe o zdravlja u splitu, na onom velkom, oslikanom zidu iza oltara...a oko njegovi nogu svitina kano trava uokrug...

    avatar

    07.12.2008. (16:31)    -   -   -   -  

  • vapaj golgote

    pozdrav

    avatar

    08.12.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Prilipa slika.
    Dvoje koje je NETKO rastavio a ONI se OPET, u jesen života našli.
    U zagrljaju !
    Lijep ti želim ovaj adventski hod.

    avatar

    09.12.2008. (17:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...