Komentari

thezeitgeistmovement.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • sarajevo

  na thezeitgeistmovement.com sam naisao gledajuci prvi i drugi dio zeitgeista.
  iz ovoga sto sam dosada vidio na ova dva filma a i onoga sta sam procitao iz ovoga podrucja koje me jako zanima,istomisljenik sam tvoraca ovih sadrzaja. ogranicavam se sa ovim "do sada",jer je istina(bar iz mog dosadasnjeg zivotnog iskustva)skoro pa uvijek skrivena i obicno dodje na kraju tj kad taj neko izvuce neku,najcesce,materijalnu korist.

  ali da ne zamaram sa mojim stavovima i misljenjima,zanima me od kada postoji ovaj blog i
  kako to da je tako malo posjetioca na blogu(ako sam dobro vidio)? kolika je posjeta ovim stranicama na engleskom jeziku? ovo pitam jer ne mogu da vjerujem da je tako malo ljudi skontalo kako ovaj prevarantski svijet funkcionira ili ti probudjeni nisu jos nabasali na ove stranice.
  mislim da bi bilo dobro da postavite linkove gdje bi se ova dva dijela zeitgeista mogla pogledat ili skinut kao i literaturu koja govori o ovoj tematici sa hrv subtitle i prijevodom . ljude svakodnevno i cjelodnevno ubijaju u mozak sa lazima tako da ce ih na ovu stranicu privuci samo nesto jako zanimljivo i a ovaj nazovimo ga "nas" nacin vidjenja svijeta to jeste.

  neku preveliku vjeru u korjenite promjene na ovom svijetu bas i nemam ali bilo bi mi drago da ovo bude pocetak posla koji ce zavrsit neke druge generacije.

  avatar

  18.12.2008. (23:48)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...