Komentari

julijana7.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Katarina

    Draga Julijana,

    od sveg srca vam hvala! Nek vas zauvijek prati obilje Božje ljubavi, svjetla i snage, a Njegov Duh nek ispuni vašu dušu mirom i tako vam stostruko vrati dobro koje širite među ljudima, pa i svima nama koji imamo prilike doći na vaš blog. Bvb... :)

    ...
    Vašem prijatelju također želim sve najljepše i usmjeriti ću sve svoje snage na molitvu. Bog zaista daje čuda!

    ...
    Reći ću vam jednu malu tajnu... Meni liječnici također govore svašta. Imam hendikep, invalidna sam.

    avatar

    25.11.2008. (12:24)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Ovaj mail je divan! Samo sam jednom u životu rekla riječ "pomozi mi", i to osobi koja je kilometrima daleko od mene, ženi koja me i ne poznaje, dakle virtualno jer je prošla što i ja, jer mi je bila jedina nada tad i dok sam živa joj neću zaboraviti sve što je učinila za mene, da nije nje ja ne ne bi danas bila ovakva, još bih strahovala, bila zarobljena u svojoj bolesti, kad mi nitko nije mogao ni imao volje pomoći od najbližih ona je sate i sate provodila cijelo ljeto sa mnom na chatu i trudila se pomoći mi. Doktori u tri pune godine, od moje dvadesete nisu, lijekovi , antidepresivi nisu, ona jest. Tad sam već dobrano bila izgubila vjeru da igdje postoje dobri ljudi, da itko pomaže bez ikakvog interesa i ona mi je vratila tu vjeru jer zaista nije imala jedan jedini razlog sem puke dobrote da mi pomogne, da žrtvuje svoje vrijeme radi djevojke koja je u drugoj državi, koja joj se možda nikad neće moći odužiti. Ona je vjernik, nju je vjera održala nakon svega što je u životu prošla. Nakon toga sam došla u situaciju da sama poželim pomoći svakoj curi koja se bori s crnim mislima, depresijom, ili koja bi mogla krenuti mojim putem nesigurnosti, jako mi je bilo stalo do naše blogerice on its own, da prebrodi svoje crne misli, jako sam se i brinula kad se ne bi javila, kad je bila loše , naravno i dalje mi je stalo do nje, no htjedoh reći tad mi je bilo stalo da prođe ta crna faza...i tako sam nekako shvatila da je moguće nekom pomagati a da ništa ne očekuješ zauzvrat i baš tad kad ne očekuješ dobiješ prijateljstvo te osobe. To me i ponukalo na ponovno razmišljanje o Bogu, jer to i je bit kršćanstva, mada se ja u puno i previše toga osjećam nedostojnom nečije ljubavi i pažnje, a pogotovo Božje, teško se riješiti dugogodišnje navike u razmišljanju.

    Žao mi je tvog prijatelja, jako me pogađa tuđa smrt, pogotovo kad netko prije vremena ode, netko tko je mogao još puno dati svojoj obitelji i prijateljima i kad je smrt u pitanju tu sam se uvijek lomila oko vjere, tu je moja sumnja najdublje ukorijenjena jer toliko je nepravde u preranoj smrti da me odgovori da tako mora biti ne mogu utješiti, ne mogu shvatiti. Nadam se da će se u slučaju tvog prijatelja ipak dogoditi čudo, iskreno se nadam, od srca. Lijepi pozdrav draga Julijana.

    avatar

    25.11.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • jedna dusa a nas dvoje

    Bok,evo prvi put sam kod vas i jako mi se svidio vas post,onaj dio gore je zaista istinit,ali uz Boga pronademo srecu i nimalo se ne stidim reci da bi se mi svi trebali pobrinuti i da na svojim blogovima govorimo i sirimo Bozju rijec...:-))...ostavljam vam topli zagrljaj...:-))

    btw:znam kako vam je moj suprug je imao karcinom grla i rekli su mu da ima 10 %sanse da prezivi,pa evo Bogu hvala zivi vec tri god,uz Bozju pomoc ide sve...a moj brat je upravo prosli cetvrtak operirao karcinom stitnjace,uzdam se u Boga da ce i njemu pomoci...BTB

    avatar

    25.11.2008. (14:13)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    Draga Julijana, hvala na posjeti i predivnom komentaru....tvoj tekst je tužan i prekrasan u isto vrijeme............pročitah ga u jednom dahu....ali znam da ću se još jednom vratiti i pročitati ga još jednom, pa onda još jednom...........užasno mnogo emocija se probudilo u meni..........i sada kada pokušavam napisati neki smisleni komentar nedostaju mi riječi........sve je rčeno u ovome što si napisla............što bi se tome moglo dodati osim jedno veliko hvala da si ovaj tekst podijelila s nama.........trenutačno je čovjek moga života jako bolestan......ali dnas je zasjala zraka sunca u našem životu.nebo se osmjehnulo...zadnji pregledi su naznačili poboljšanje .i ja sam evo sretna i onda pronađoh tvoj komentar i dolutah u tvoj smirujući svijet.hvala ti na tome.........:-)))

    avatar

    25.11.2008. (14:29)    -   -   -   -  

  • Katarina

    Pogledajte e-mail poštu... BVB!

    avatar

    25.11.2008. (15:23)    -   -   -   -  

  • santal777

    Evo navratih i ja...da da vjera u Boga,....pozdrav i zagrljaj ti šaljem...

    avatar

    25.11.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  • Katarina

    Poslala sam vam svoju sliku. BVB! :)))

    avatar

    25.11.2008. (19:37)    -   -   -   -  

  • morska zvijezda

    Zaista lijepa e-mail poruka.

    avatar

    25.11.2008. (19:50)    -   -   -   -  

  • smotani

    Ovaj sam mail dobio od meni, jako drage osobe..... i doista sam ga doživio...duboko. i zamislio se.... .puno sam se "raspracljao " sa tim mailom...i shvatio koliko je dubok, snažan i istinit...........
    i da...molit ću se i za tvog prijatelja Edu....od srca i iskreno....neka mu Bog i naše molitve pomognu
    topli ti pozdrav ostavljam....

    avatar

    25.11.2008. (21:20)    -   -   -   -  

  • santal777

    Hvala što si navratila..vidim da si divna osoba koja je puna pozitivnih misli..Bože kako treba svijet upravo takve...hvala što postojiš..zagrljaj ti šaljem...u ovo jutro i sretan dan želim

    avatar

    26.11.2008. (06:25)    -   -   -   -  

  • Magdalena

    da...svijet treba takve...hrabre....one koji vide...
    ...Bože...daj nam svjesnosti življenja...daj nam oči...
    ...Julijana...hvala ti što pretačeš ono što primaš iz svojih posudica u posudice tuđih srca...
    ..baš razmišljam već neko vrijeme...koliki dar je i ovo ...doticanje ovdje...
    ..On to sigurno ispremiješa naše duše...da bi nas doticao kroz njih...
    ...da bi Ga spoznavali....
    ...da bi makar nejasno i maglovito.....ali stvarno ćutili što je Ljubav Njegova ...
    ...i koliko radosti nosi...i koliko je neovisna o svemu što nas muči....
    ..o svim teretima koje nosimo...
    ....blagoslovljena budi...u ovo novo jutro....a Edu pridružujem svima za koje molim jutros...
    ..

    avatar

    26.11.2008. (07:27)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    dobro ti jutro draga Julijana...........dan pun ljubavi ti želim....ljubavi koju ja danas slavim.......:-)))

    avatar

    26.11.2008. (07:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...