Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (113)

Marketing


  • duhovnamisao

    pozdrav Don Ađelko Kačunko

    avatar

    20.11.2008. (12:12)    -   -   -   -  

  • Prangija

    Ja sam mislio da je taj "Trenutak istine" - televizijsko, moralno i civilizacijsko dno dna, sve dok nisam naišao na drugu tzv reality show - Reži me! E to je još gore!
    Čini se da, kako televizija kao medij lagano, sve više gubi interes javnosti tako je konkurencija među najgorim tv smeće još veća. Raduje me što će kroz 10 do 15 godina malo tko više gledati televiziju.. barem ne ovakvu kakvu poznajemo.

    avatar

    20.11.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • slaven178

    mom župniku se diže kad ja kleknem da se konfesam ,))) ali ne diže mu se kosa ak si to mislio....;)))

    avatar

    20.11.2008. (12:57)    -   -   -   -  

  • hemicar

    hehe uzese vam posao..ocito ima ekipe s bolesnom grijesnom znatizeljom (lol) i dalje od ispovjedanonica..nista ne opusta ekipu vise od malo suske hehehe..epa bilo je krajnje vrijeme da se svi malo opustimo!..e da.. smak svijeta uskoro!

    avatar

    20.11.2008. (13:45)    -   -   -   -  

  • Živsam

    Bravo čoviče Božji... ja to negledan niti iko od mojih... to je najbolje...

    avatar

    20.11.2008. (14:01)    -   -   -   -  

  • MIKI1958

    Slažem se @Angelo! To je najblaže rečeno ne gledljivo. Za kako malo novca su se u stanju ljudi "prodati",ali ta emisija je preslik društva u kome živimo. Sve moralne i opće ljudske vrijednosti kao da su nestale, a sam vrijednosni sustav okrenuo nam se na glavačke. Više nije važno kakav si čovjek, koliko znanja posjeduješ, već koliki ti je bankovni račun;koliko nekretnina i pokretnina posjeduješ bez obzira kako si ih stekao, koliko si spreman šutjeti.
    Velike ljudske vrednote:bogobojaznost ,iskrenost, istinoljubivost i poštenje najčešće su ismijavani pridjevi. Čini mi se da što si siromašniji znanjem i duhom brže nalaziš posao i lakše se uspinješ na poslovnoj ljestvici. Takove osobe nam predstavljaju kao uglednike i "lučonoše" naše "svijetle" budućnosti. Sve to promatraju naša djeca, a djeca uče kopirajući odrasle!

    avatar

    20.11.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • pero126

    Citat:

    "Glede utjecaja na nezrelu publiku, očito je riječ o nastavku prizora nasilja iz filmova i video-igrica, pa je emisija izravan teror nad psihom djece i mladih, ali sve skupa ne ostaje bez utjecaja i na starije jer i u njima "omekšava" prirodnu odbojnost prema opačini bilo koje vrste. Štoviše, pred očima široke javnosti odvija se višestruki proces. To je: otupljivanja savjesti; prepariranje čovjeka za (sve veće) nakaznosti; promoviranje principa "razvratom do vrline" (poput akcije: "skinule se u humanitarne svrhe"); likvidacija zdravog i urođenog stida i srama ("tko poštenja nema sramotom se diči!")... itd, itsl..."

    Cudno da se ti ideali nisu spomnjiali kod odlaska Ines ?
    Nije li to jedno lepo veliko licemjerje ...

    avatar

    20.11.2008. (15:19)    -   -   -   -  

  • pero126

    @Andjelko
    u jednoj glupoj, jadnoj i losoj emisji nalazis satanske zavjere ...
    pa covjece ti stvarno imas vremena i ne znas sto bi radio

    Ima prave bijede i siromastva, pogotovo u Lici, pocni raditi nesko korisno tim ljudima
    umjesto ovakvih lakrdija.

    avatar

    20.11.2008. (15:22)    -   -   -   -  

  • Kant

    Kako licemjerno, nećemo pričat-- pa se nedogađa. Al su novac i "grijeh" dopušteni samo onima iz "visokog" društva, što bi jadan mali čovik s tim?

    avatar

    20.11.2008. (17:17)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Jest sto kazes. Nit im taj detektor lazi nije nesto ... ;)

    avatar

    20.11.2008. (17:42)    -   -   -   -  

  • Ne izgubiti nadu

    Pozornica, mikrofoni, svijetla i biti dio "elite", viditi i biti vidjen, u kojem kontekstu i kako - nije vazno, to je srcelovka (od misolovka) orudje od zavodnika "zmije", nema lijepoga moralnoga i dobroga...prodaja ponosa za sicu... razvratom do reflektora. Sta imamo mi "mali ljudi" vise viditi na takvoj televiziji, kakav "poucan" primjer nam daje, pa se cudimo ovolikom zlu, neredu i neradu? BB i pozdrav...

    avatar

    20.11.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • broker

    @Angelo.
    "Trenutak istine" ili “Gola istina” Nives Celzijus , u cemu je razlika?
    Ti si kumovao GOLOJ ISTINI, a nas dobri katolicki narod samo je slijedio svog voljenog pastira. Sav njihov grijeh je sto te nisu pozvali na promociju, bezobraznici. A da se prijavis, da doniras 500,000 za gladne i bolesne.

    avatar

    21.11.2008. (05:32)    -   -   -   -  

  • Živsam

    Ja mislin da ti brokeru imaš više love od našega dona... pa zato daje se isprsi i doniraj to za gladne i bolesne... a nemoj glumit sveca... svi vidimo da se klanjaš novcu...

    avatar

    21.11.2008. (08:36)    -   -   -   -  

  • broker

    Pozdrav tebi Zivadine. 10% od godisnje zarade na dionicama saljem CAREu.
    Zasto CARE, tu je link..
    Kupim i po koju kozu, ovcu...evo bas tu.

    Zaboravih. Nazalost, nevidis ti nista od predrasuda

    avatar

    21.11.2008. (08:51)    -   -   -   -  

  • solinjanka

    Odličan post! Slažem se s don Angelom, ali i sa župnikom s Hvara čija je izjava o tom kvizu objavljena u jučerašnjim medijima.
    Ne razumin ove parove koji se "navodno" ili nenavodno razvode. Zašto su stalno po medijima, koga to uopće zanima njihov privatni život?

    avatar

    21.11.2008. (09:02)    -   -   -   -  

  • ossimpleljubica

    @Živsam
    Ma to broker zaobilazi istinu. Pa vidiš kako stoji stvar na burzama. I sad je frka...zlatno tele krepava!

    @xddx @broker

    Jel' vas netko plaća da stojite u grmlju ispred don Anđelkovog bloga i vrebate nešto što ne razumijete, ali uvijek imate nešto za reći? Za brokera mi ne bi bilo čudno, on dosta loše stoji i u panici je, ali koji su tvoji motivi xddx? D i ti nisi kupio neke dionice?

    avatar

    21.11.2008. (09:02)    -   -   -   -  

  • pero126

    @ossimpleljubica

    ah vec sam to jedno 5 puta napisao

    ovaj natrpirodni blog se izmedju ostalog finacira i mojim porezom, pa se onda osjecam odgvornim pogotovo zato sto bloger tvrdi da u direktnoj vezi sa nebesima i sl ...

    Uostalom niko Andjelka ne tjera da se ovako egzibicionisticki javno sramoti - pa zasto to ne bi komentirali

    I najvaznije od svega divno se zabavljam citajuci te nemoguce tekstove, sulude teorije zavjera, persil price ... da ne nabrajam ...

    avatar

    21.11.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • Microsoft Azerbejđan

    @ossimpleljubica - jesi li ti i jedna od onih koja je kupila din donovu knjigu?
    Koliko si ju platila? Koliko su je platili oni koji su je kupili? Zašto din don nije dao zaradu od svoje knjige u humanitarne svrhe?
    (sad već vidim komentare o tome kako u kršćanstvu nije bitan materijalizam već duhovno...)
    no sad o temi...jest, "Gola..." pardon "Trenutak istine" je glupa i ljigava emisija, no televizija daje ono što ima gledanost, a u ovom trenutku se to traži (u zemlji gdje je 87% katolika, sic!), a uostalom zašto din don ovo komentira u svom postu, kad je više puta izjavljivao da televiziju uopće ne gleda, ovo se onda svodi na prenošenje tuđih mišljenja bez promišljanja, tako tipično za kršćane, uostalom ista priča je bila i sa "Kinom Lika".

    avatar

    21.11.2008. (21:05)    -   -   -   -  

  • MIKI1958

    @xddx
    blogovi,linkovi, internet, elektronski mediji, pa i sama elektronika sve je ro neprirodno, a ne natprirodno. Meni kada se nešto ne sviđa okrenem glavu ili začepim uši! Ne dopuštam si niti vidjeti, niti čuti, niti komentirati. A ti se još i zabavljaš, čudnovate li reakcije!

    avatar

    22.11.2008. (05:47)    -   -   -   -  

  • broker

    Pa de si bre Ljubimka(ljubica, da nebi bilo zabune)! Duznost zove pa se javljas, ako, ako. Nego reci ti nama koje je tvoja funkcija tu na Angelovom blogu. Dali si ti moderator, inkvizitor, politicki komesar bloga ili najvjerniji covjekov prijatelj?
    I reci ti nama jos zasto ti slijepo branis Angela, ne mislis valjda da covjek nije dovoljno intelektualno sposoban da se sam o sebi brine, ili je tu neka druga shema u pitanju? Ako razgovaramo o placanju, mora da si na Angelovoj platnoj listi.

    Ja sam ovdje advocatus diaboli. Sef osobno me postavio na ovu duznost. Sto ces, poso ko poso. Nije da uzivam ali netko mora.

    Inace kako ti? Vidim najcesce se od svih se javljas, svima drzis lekcije,ono po zadatku, kako gazda kaze.
    Nego, kako suprug, djeca, domacinstvo? Stize li se uz patroliranje po Angelovom blogu kuhat, prat, peglat, djecu odgajat, bolesne i nemocne obilazit?

    Napaljujes se na moje komentare, hmmm???? Slasni i uzbudljivi su ti ostri komentari, srzi ...? Slatko ti je zabranjeno voce? Ljubimka reci mi malo vise o sebi, u tom smislu i tako te stvari. Hajde da se kladimo da ces mi odgovorit?

    Angelo, hoce li opet biti, “Zaustavite Reuters!”?

    @Miki1958, raste ti nos ili ti se xddx svidja?

    avatar

    22.11.2008. (06:44)    -   -   -   -  

  • MIKI1958

    @broker davno sam ja bila mala i čitala bajke, još davnije sam nadrasla lijepljenje postera po zidovima. Samo imam svoje mišljenje kao i ti, pa sada bi netko mogao zaključiti da mi se i ti sviđaš!?

    avatar

    22.11.2008. (07:44)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    don Angelo jasno vidi odakle vjetar puše i kakva je tvorba surogata istine
    ne radi se o tv-e trenutku istine nego surogatu istine

    show bussines i navodna zabavna tv-produkcija
    nažalost se svode na najprostiju legalnu prostituciju duha i tijela, dno dna.
    stvarno ne mogu gledati takve programe...
    ne treba se njima ni baviti i sve bi bilo dobro da se takve nadobudne produkcije ne bave aktivnim ismijavanjem crkve, tradicije i moralnih vrijednosti.
    sve takve televizije i produkcije same se svrstavaju na stranu zla i služe zlu,
    iza sebe ostavljaju pustoš i beznađe, takva gruba, iznuđena, prodana "istina" nije nikome potrebna i samo produbljuje agoniju suvremenog čovjeka.

    ono što je u show bussinesu istina je da se čovjekova duša i njena istina svodi na kupoprodajnu i potrošnu robu,
    što je neprihvatljivo onome kome je stalo do istinskih vrijednosti i sklada.

    pozdrav don Angelo, pozdrav blagima, krotkima u srcu!
    Sveta Cecilijo, moli za nas, zaštiti našu pjesmu!

    avatar

    22.11.2008. (08:03)    -   -   -   -  

  • Microsoft Azerbejđan

    pozdrav din don Ađelko Kačunko

    avatar

    22.11.2008. (09:07)    -   -   -   -  

  • Helena iz središta srca

    @azerbejđanac

    kažeš:

    "prenošenje tuđih mišljenja bez promišljanja, tako tipično za kršćane"

    :):):)

    drago programsko (microsoft) dijete iz azerbejđana,
    s čim te sve nisu isprepadali?!
    s čim su te sve kupili, s kojim igricama?
    ili su to sve tvoji samostalni i neovisni zaključci i promišljanja?

    @svima - mir i blagoslov

    avatar

    22.11.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  • Palomina

    ...za mene su luđi oni koji pristaju biti dionikom ovakvog "šoua" nego oni koji pitaju...
    ...ispitivači pitaju, a tvoje je da li ćeš se uopće prijaviti na takav "instant-zarađujući" kviz...
    ...osobno ne gledam, niti ću gledati ovakve medijske splačine...
    ...pozdrav :)

    avatar

    22.11.2008. (10:02)    -   -   -   -  

učitavam...